‘Ανοιξη/Καλοκαίρι 2017: Oμορφιά haute couture

Facebook Twitter Email

Όσα beauty looks έκαναν εντύπωση κι έδωσαν τροφή για σκέψη στα πρόσφατα haute cou­ture shows.

Είναι αλήθεια ότι τα ρούχα είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορεί να δει κανείς στα haute cou­ture fash­ion shows. Tο ίδιο όμως ισχύει και για το μακιγιάζ ή το hairstyle.

Eίναι αυτά άλλωστε που βάζουν την τελική υπογραφή ακόμα και στο πιο μυθικό φόρεμα.

Voila.

Elie Saab — Φρεσκάδα στην επιδερμίδα, τέλεια φρύδια, τέλειο eye­liner. Ησυχία στα χείλη.

810

Valentino– Πως κάνεις τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας να γίνει το επικέντρο, αναδεικνύοντάς την μέσα από ένα αόρατο σύννεφο μακιγιάζ. Magic by Pat McGrath.

fashion_2

Chanel– Ter­ra­cota αποχρώσεις στα ζυγωματικά και στα χείλη, τέλεια groomed φρύδια, αυστηρή sleek κόμμωση με χωρίστρα στο πλάι κι ένα touch από glit­ter για τη μαγεία του πράγματος.

kendall-jenner-chanel-show-spring-summer-2017-haute-couture-fashion-week-in-paris-1-24-2017-3

Dior– O Peter Philip τόλμησε να στολίσει τα μάτια των μοντέλων με άστρα σαν μεταφυσικά δάκρυα, να παρακάμψει εντελώς τη μάσκαρα (κάτι που μου αρέσει όλο και περισσότερο στις σύγχρονες τάσεις του μακιγιάζ) όπως και τις σκιές ματιών. Τα χείλη έχουν ένα φυσικό baby pink ραδολό χρώμα.

13787518_the-most-mesmerizing-beauty-looks-at-spring_1e4f6c80_m

Vik­tor and Rolf– Πιστό στο ραντεβού του με “το πιο πρωτότυπο μακιγιάζ των fash­ion shows”, το διάσημο ντουέτο της μόδας και ο make up artist Guido Palau δημιούργησαν μία πρόταση μακιγιάζ εξίσου φουτουριστική με τα ρούχα.

810

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


3 + = 4