Αγαπημένη μου τηλεόραση: Iconic (Greek) TV Beauty Queen

Facebook Twitter Email

Νοσταλγικές ιστορίες για ένα μέσο επικοινωνίας που σβήνει.

*για όσους τις έζησαν λίγο, πολύ ή και καθόλου*

Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν τη φρικαλέα κλισέ ερώτηση “τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;” απαντούσα “η κυρία που λέει το πρόγραμμα της ημέρας στην τηλεόραση”. Η απάντηση δεν τους έκανε αλλά εγώ Αυτή ήθελα να γίνω. Η εκλιπούσα παρουσιάστρια Κέλλυ Σακάκου της ΕΡΤ  ήταν για εμένα η Απόλυτη Θεά. Δεν με ενδιέφερε το επάγγλεμα της παρουσιάστριας προγράμματος. Με ενδιέφερε η άποψη και όλο το υπόλοιπο: ‘Ελεγε το απλούλι “σήμερα θα παρακολουθήσετε” με τέχνη οσκαρικής ερμηνείας, σε ένα 80’s-EΡΤ περιβάλλον κρατικής μηχανής που ήταν πολύ μικρό για εκείνη. Η φωνή της δεν είχε διακυμάνσεις, σε κοιτούσε μπλαζέ, σε κοιτούσε και ήξερε ότι είναι θεά, σε περιφρονούσε, σε κοιτούσε και δεν χαμογελούσε πλατιά. Μόνο καμιά φορά πετούσε αυτό το χαμόγελο της Τζοκόντα, ένα μειδιάμα Κόρης για να έχεις μαζί της κάποιο interaction.

‘Hταν η beauty Queen από ένα μακρινό γαλαξία και τα σκύπτρα της δεν θα τα παρέδιδε με ευκολία. Το ήξερα αλλά τα ήθελα.

‘Ετσι για καιρό πίστευα ότι Αυτή Φτιάνει το Πρόγραμμα. ‘Οτι έχει τη δύναμη και εμείς απλά παρακολουθούμε το δημιούργημα της.

Get the look

Κάθε εμφάνισή της κι ένα work­shop σοφιστικέ σεξ απίλ. Bow shirt, geek γυαλιά και από πίσω ένα άριστα χτισμένο smokey eye στα μάτια. Μαλλιά χρώματος ξανθό σαντρέ του crys­tal color. ‘Αφθονη λακ Elnett που χρησιμοποιούσαν οι μαμάδες με τους τόνους και μου έφερναν φτάρνισμα και άψογο match σε αξεσουάρ. Αστρόσκονη πάνω από το make up που διαπερνούσε την οθόνη. Κάτι nude στα χείλη.

Εάν εκείνη την εποχή έπαιζε insta­gram θα την πέθαιναν όλοι στα σχόλια “από που το πήρες αυτό;” “αυτό το κολιέ;” “τιμούλα;”. Mα πάω στοίχημα πως θα τα άφηνε όλα χωρίς απάντηση γιατί μιλάς μόνο με αυτόν που θα σου πει/ρωτήσει/αναφέρει κάτι έξυπνο.

Τότε σηκώνεις τα μάτια σου και τον κοιτάς. Μόνο τότε.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


3 + = 11