Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Facebook Twitter Email

 Αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά για την εβδομάδα 24 Ιουνίου– 30 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει αστρολογικές προβλέψεις αποκλειστικά για το Le Blog.

Κριός

taurus

Με την είσοδο του Δία από τις 26 Ιουνίου στον Καρκίνο, το πεδίο της δράσης μεταφέρεται στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να μεγαλώσεις το χώρο που κινείσαι και ζεις, μπορεί να μετακομίσεις, να συγκατοικήσεις ή να μεγαλώσεις την οικογένεια σου. Θα προσπαθήσεις να σταθεροποιηθείς στο χώρο της δουλειάς σου ή να κάνεις το εργασιακό σου περιβάλλον πιο ασφαλές και λειτουργικό. Και τέλος έφτασε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου, να δώσεις τέλος σε περιστάσεις με τρόπο που δε δείχνει μνησικακία και διάθεση για εκδίκηση.
Με το Δία στον Καρκίνο το επόμενο δωδεκάμηνο θα έχεις την ευκαιρία να μαλακώσεις τις εκφράσεις σου με στόχο να ομορφύνει γενικότερα και η ζωή σου.

Ταύρος

tim-wlaker-vogue-italia-

Με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο για το επόμενο δωδεκάμηνο, θα θελήσεις να πάρεις μία ανάσα από την υπερβολική σου προσήλωση στον επαγγελματικό τομέα, από τη συνεχή αναμόχλευση της προβληματικής σου προσωπικής ζωής. Θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, θα αναζητήσεις τις αφορμές να βρεθείς με παρέες ανθρώπων που είναι ανοικτοί σε νέες παραστάσεις και απόψεις, θα επεξεργαστείς την ιδέα του να σπουδάσεις κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει εφόδιο στην προσπάθεια σου να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.
Για τη συγκεκριμένη εβδομάδα, ξεκίνα με μία κοντινή απόδραση που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες εικόνες και παραστάσεις.

Δίδυμοι

didimos

Με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο, αυτό που καλείσαι να κάνεις το επόμενο δωδεκάμηνο είναι να επωφεληθείς από κέρδη στον οικονομικό ή επαγγελματικό τομέα. Ξεκινά η εποχή που θα πρέπει να ξεχωρίσεις τις περιστάσεις που κέρδισες με το Δία στο ζώδιο σου την προηγούμενη χρονιά σε επωφελείς και απλά επιφανειακές ευκαιρίες. Επένδυσε στον επαγγελματικό τομέα που φαίνεται να έχει μακροχρόνιο πλάνο, δώσε βάση στη δουλειά που μπορεί να σου αποφέρει και ικανοποιητικά κέρδη, πίστεψε στη σχέση που δεν τρομάζει να ανοίξει την καρδιά σου απέναντι στο άλλο άτομο.
Όλα αυτά όμως από τα μέσα Ιουλίου, γιατί για τώρα, με τον Ερμή ανάδρομο, χρειάζεσαι καθαρό μυαλό και γόνιμη καρδιά πριν επενδύσεις εκεί που για την ώρα δεν μπορείς να γνωρίζεις αν έχεις μπροστά σου ευκαιρία ή παγίδα…

Καρκίνος

karikinos

Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο σου στις 27 Ιουνίου, ενώ μία ημέρα πριν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και ο Δίας κάνει την είσοδο του για τη δωδεκάμηνη παραμονή του, και μάλλον αυτή την εβδομάδα μπορεί να ταξιδεύεις από το ναδίρ στο ζενίθ και το αντίθετο. Με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος είναι ώρα να αποστασιοποιηθείς από γνωριμίες και ευκαιρίες που είχες το προηγούμενο διάστημα αν θέλεις να δεις την πραγματικότητα. Με το Δία όμως παρόντα, πόσο εύκολο είναι να παγώσεις κάτι που φαίνεται να βράζει, να γειώσεις κάτι που φαίνεται να μιλά κατευθείαν στην καρδιά;

Αν λοιπόν νιώθεις ανήμπορη να σταματήσεις τα αισθήματα σου που φαίνεται να χορεύουν ανεξέλεγκτα, φρόντισε να κανονίσεις ένα ταξίδι που σε απομακρύνει για λίγο από την κεντρική σκηνή που φαίνεται να αποκτά άγρια ομορφιά.

Λέων

leo

Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου, την ίδια ημέρα που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, αποτελεί την ένδειξη πως κόβεται η φόρα που είχες στον τομέα των γνωριμιών, της καλοπέρασης και της ευκολίας να αποφεύγεις δύσκολα μονοπάτια στον επαγγελματικό τομέα. Είναι μάλλον ώρα να εστιάσεις στον τομέα της ζωής σου που θέλεις να εμβαθύνεις, να επενδύσεις χρόνο και γνωριμίες εκεί που θεωρείς πως μέσα από δουλειά μπορείς να δεις αποτελέσματα στο μέλλον. Βέβαια, το δώρο της εβδομάδας ονομάζεται είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις 28 Ιουνίου, που θα σε ομορφύνει, θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις, να έχεις επιτυχία στις ερωτικές σου επιδιώξεις.

Μην ξεχνάς όμως πως τα σημαντικά βρίσκονται στους ανοικτούς σου λογαριασμούς και όχι σε κάτι νέο και μάλλον εφήμερο.

Παρθένος

parthenos

Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου δωδεκαμήνου κατά το οποίο καλείσαι να ανακαλύψεις την έννοια της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας μέσα από την επιλογή των ανθρώπων που αποτελούν το περιβάλλον που ζεις. Αφήνοντας στην άκρη σιγά σιγά τις επαγγελματικές προκλήσεις, τις γνωριμίες που έκανες και θεώρησες πως ήταν σύντροφοι ζωής, την εξέλιξη της σχέσης σου με τους γονείς σου, περνάς στην εποχή που εξετάζεις τη συνοχή σου μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο που διαμόρφωσες γύρω σου. Δεν αρκεί πλέον να έχεις μία καλή δουλειά, αλλά να αισθάνεσαι όμορφα και με το περιβάλλον που διαμορφώνουν οι άνθρωποι μέσα σε αυτή. Δεν μπορείς να έχεις μία σχέση που κοιτάς μόνο την επικοινωνία, αλλά επιδιώκεις να νιώθεις πως βρήκες τη νέα σου οικογένεια.

Μην επιτρέπεις πλέον σε άτομα που υπάρχουν στο περιβάλλον σου να σου κλέβουν προσωπικό χρόνο, αλλά επεδίωξε να λήξεις σχέσεις που δεν προσφέρουν κάτι.

Ζυγός

zigos

Με το Δία στον Καρκίνο από τις 26 Ιουνίου για τους επόμενους δώδεκα περίπου μήνες, η καριέρα σου θα γίνει βασική προτεραιότητα και θα κληθείς να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις, να αντέξεις τις προκλήσεις ή να αποφασίσεις αν μπορείς να ακολουθείς ένα επαγγελματικό μονοπάτι που θεωρείς πως ξεθώριασε. Με τον Ερμή όμως να γυρίζει ανάδρομος από τις 26/6 και για περίπου τρεις εβδομάδες, μη βιαστείς να κάνεις όλα τα παραπάνω, αλλά επένδυσε αρχικά σε μία ανασκόπηση της καριέρας σου τους τελευταίους μήνες. Ξεχώρισε χρήσιμες από άχρηστες γνωριμίες, επεδίωξε να συναντήσεις άτομα που έχετε χαθεί, άνοιξε τα αυτιά σου σε συμβουλές από άτομα με εμπειρία και ισχυρή θέση στη δουλειά ή την οικογένεια σου.
Και όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, σαγήνευσε και σαγηνεύσου, αλλά για την ώρα μέχρις εκεί…

Σκορπιός

skorpiios

Με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου και για τους επόμενους δώδεκα περίπου μήνες αποκτάς την εύνοια που τόσο καιρό αναζητούσες με τον Κρόνο πάνω από το κεφάλι σου. Επένδυσε σε σπουδές, ταξίδεψε στο εξωτερικό για γνωριμίες που μπορούν να προωθήσουν την καριέρα σου, λύσε μέσα από τη δικαστική οδό διαμάχες με άτομα του επαγγελματικού ή οικογενειακού κύκλου. Ταυτόχρονα όμως, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος για τρεις περίπου εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δε χρειάζεται να βιαστείς. Μην κανονίσεις ακόμα τις διακοπές σου, μην κλείσεις εισιτήρια, μη βιαστείς να αποσαφηνίσεις τις σκέψεις σου που αρχίζουν να αποκτούν μία δημιουργική παράνοια.
Ξεκούρασε τον εγκέφαλο σου, αποστασιοποιήσου από όσα θα σε απασχολήσουν σε λίγο καιρό, και σύντομα θα είσαι σε θέση να θέσεις στόχους και πλάνα που αλλάζουν τη φιλοσοφία σου απέναντι στη ζωή.

Τοξότης

toxotis

Η είσοδος και η παραμονή του Δία στον Καρκίνο για το επόμενο δωδεκάμηνο θα μεταφέρει το σκηνικό της δράσης από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στον τομέα που συμβολίζει την ασφάλεια που νιώθεις όταν έρχεσαι κοντά με το/η σύντροφο ή όταν κλείνουν κύκλοι ζωής. Με την ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή (από τις 26 Ιουνίου και για περίπου τρεις εβδομάδες) καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις μία ανασκόπηση ως προς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάστηκαν τους τελευταίους μήνες σχετικά με ενάρξεις στον ερωτικό ή/και οικονομικό τομέα. Μέτρησε και πάλι τα κέρδη σου, διόρθωσε μικρά προβλήματα στη σχέση σου, αναζήτησε ευκαιρίες να νιώσεις πιο ασφαλής στο υπάρχον περιβάλλον σου και εμπιστέψου το ένστικτο των ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σου.
Δύσκολο αυτό το τελευταίο, αλλά εξαιρετικά γόνιμο για τις στενές σου διαπροσωπικές σχέσεις.

Αιγόκερως

aigokeros

Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο αποτελεί μία εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για τη ζωή σου, αφού θα ανακαλύψεις ευκαιρίες να νιώσεις πως πατάς πολύ γερά στα πόδια σου, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις που μπορούν να κρατήσουν για πολλά χρόνια. Την ίδια όμως εποχή, στις 26 Ιουνίου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο για τρεις περίπου εβδομάδες, και αυτό αποτελεί παγίδα αν βιαστείς να εμπιστευτείς νέες γνωριμίες και νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αυτό που καλείσαι να κατανοήσεις αυτή την εβδομάδα είναι πως πρώτα πρέπει να λύσεις μυστήρια και να κλείσεις εκκρεμότητες και μετά να ανοίξεις το κουτί με τις νέες προκλήσεις.
Σκέψου, συζήτησε, επεξεργάσου, επέστρεψε στο παρελθόν, αναζήτησε σημάδια και γενικότερα γύρισε το βλέμμα σου προς τα πίσω και προς τα μέσα σου για να δεις αν εμπιστεύεσαι το μονοπάτι που έχεις βρεθεί, πριν αρχίσεις να τρέχεις προς τα μπροστά.

Υδροχόος

idorxoos

Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο για τους επόμενους δώδεκα περίπου μήνες θα μεταφέρει το πεδίο των εξελίξεων από την ερωτική και προσωπική σου ζωή σε αυτό της καθημερινότητας και του επαγγελματικού τομέα. Ταυτόχρονα, αυτή την εβδομάδα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 26 Ιουνίου και για τρεις περίπου εβδομάδες και αυτό σημαίνει πως μπορεί να δυσκολέψουν οι σχέσεις σου στον εργασιακό χώρο, να υπάρξουν εκκρεμότητες που χρειάζονται επίλυση, να αισθανθείς κούραση και αδιαθεσία.

Πρόσεξε μήπως υπερβάλεις σε όσα λες και κάνεις αυτή την εβδομάδα, γιατί αυτό που μετρά από εδώ και πέρα είναι να μπορείς να κινηθείς στο περιβάλλον που βρίσκεσαι χωρίς να φοβάσαι μήπως πέσεις σε κάποια παγίδα που κάποιοι αποφάσισαν να στήσουν χωρίς να το πάρεις είδηση…

Ιχθείς

piesces

Με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου, το επόμενο δωδεκάμηνο μπορεί να γίνει εξαιρετικά γόνιμο για τη ζωή σου. Ο τομέας που φαίνεται να τραβά τα περισσότερα φώτα πάνω του είναι ο ερωτικός, αυτός που αναφέρεται στην έννοια του έρωτα μέσα από το ρομαντισμό, μέσα από σχέσεις που λειτουργούν ως εφαλτήρια για να χτυπήσει και πάλι δυνατά η καρδιά. Με τον Ερμή όμως να γυρίζει ανάδρομος την ίδια ημερομηνία και για τρεις περίπου εβδομάδες, πριν βιαστείς να ερωτευτείς τη ζωή σου, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις υπάρχουσες σχέσεις σου. Λύσε εκκρεμότητες, πες όσα παραμένουν κρυφά και μην εμπιστευτείς αμέσως ένα άτομο που γνωρίζεις.

Έχεις τον καιρό να αγαπήσεις και πάλι τη ζωή σου, αφού πρώτα κόψεις ομφάλιους λώρους που ζούνε και θεριεύουν μέσα στο υποσυνείδητο σου.

Για περισσότερες προβλέψεις και πληροφορίες επισκεφτείτε το προσωπικό του site www.signingstars.gr

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


3 + 6 =