Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

1622012_635988436455825_553697243_n

Ο Φεβρουάριος είναι περίεργος μήνας αφού χωρίζεται στη μέση με τρόπο απόλυτα ξεκάθαρο. Το πρώτο μισό του μήνα, με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου και τους Αφροδίτη και Άρη στους Ιχθείς μέχρι τις 20 περίπου Φεβρουαρίου, φαίνεται να κολυμπάς σε ήρεμα νερά, να βρίσκεις την ευκαιρία να αποφύγεις τις εντάσεις και τις διαμάχες. Θα θελήσεις να δώσεις χώρο και χρόνο στην προσωπική σου ζωή, να παίξεις με τα παιδιά σου, να ανακαλύψεις την ευκαιρία να αποσυρθείς από τη δύσκολη και έντονη καθημερινότητα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όμως, φαίνεται να ξεκινά μία εποχή μεγάλων προκλήσεων και αλλαγών, που πρέπει να αρπάξεις από τα μαλλιά και να οδηγήσεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Το να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου στον ερωτικό τομέα, δεν έχει κανένα νόημα, αφού οι επιθυμίες σου πρέπει να γίνουν και επιλογές που κατανοούν οι πάντες. Το να αποφεύγεις να συγκρουστείς στον επαγγελματικό τομέα δείχνει συμπεριφορά μικρού παιδιού μέσα σε ένα περιβάλλον ενηλίκων. Το να παραμένεις σε μία εργασία που έπαψε να έχει ενδιαφέρον, είναι κάτι που δε σε βοηθά να κερδίζεις πλέον χρόνο, αφού χάνεις κομμάτια από την ενέργεια που διαθέτεις και θα μπορούσες να επενδύσεις σε ότι σε ενδιαφέρει. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και θεωρείς κομμάτια μίας ευτυχισμένης ζωής, που θέλεις επιτέλους να αποκτήσεις!

Ταύρος

tumblr_mgwdeiVbho1r9arzao1_1280

Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται να ανακαλύπτεις τρόπους να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα το χρόνο σου, αφού καταφέρνεις να αποφύγεις τις κατά μέτωπο συγκρίσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου κύκλου. Η αναμονή για μία απόφαση, οι διαφορετικές γνώμες ατόμων εξουσίας σχετικά με την κατάλληλη πορεία και η αναποφασιστικότητα είναι παράγοντες που παρατείνουν τις αποφάσεις σου που είναι σε θέση να κινητοποιήσουν καταστάσεις. Το δεύτερο μισό όμως του μήνα, θα πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα πρόγραμμα που τρέχει πολύ πιο γρήγορα από όσο αντέχεις, που έχει τεράστιες απαιτήσεις, που σε αναγκάζει να κάνεις ένα βήμα πίσω στις προσωπικές σου διεκδικήσεις. Αυτή την περίοδο είναι πολύ χρήσιμο να παρατηρήσεις τον τρόπο που χρησιμοποιούν κάποιοι/ες για να αποφύγουν συγκρούσεις με πρόσωπα του εργασιακού χώρου, ώστε να κατανοήσεις και τα δικά σου όρια σε ότι συμβαίνει γύρω σου. Αυτή την εποχή καλύτερα να φροντίσεις την υγεία σου, μέσα από προσεκτική διατροφή, και να αποφύγεις τις κραιπάλες. Αυτή την εποχή πρέπει να πειθαρχήσεις σε ότι προστάζει το σώμα και η ψυχή, αφού είναι κρίσιμο να μη χάσεις τον προσανατολισμό σου.

Δίδυμοι

tumblr_nikbboze1x1spn3hro1_500

Το κουραστικό πρώτο μισό του Φεβρουαρίου έχει ως στόχο να σε ωθήσει να βάλεις όρια σε ένα χάος που συνήθισες να αποτελεί το περιβάλλον διαβίωσης σου. Οι κανόνες που τίθενται στη δουλειά σου σε αναγκάζουν να πειθαρχήσεις και να αλλάξεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, αφού η εικόνα σου πρέπει να αλλάξει. Οι συζητήσεις σου σε οικογενειακό επίπεδο θα πρέπει να οδηγήσουν κάπου, να διαμορφώσουν ένα κλίμα σύμπνοιας και συγχώρεσης ή διαφορετικά να αποτελέσουν την αφορμή για να σπάσουν δεσμοί που δεν έχουν πλέον νόημα να υφίστανται. Το δεύτερο μισό του μήνα λοιπόν, με το μυαλό σου να έχει επεξεργαστεί τα δεδομένα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, καλείσαι να κινήσεις τα νήματα σε επαγγελματικά θέματα που μοιάζουν κολλημένα σε τέλμα και σε προσωπικά ζητήματα που δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από κουρτίνες που αρχίζουν να τραβιούνται. Η συμμετοχή σου σε ομάδες και δραστηριότητες που σε βρίσκουν αντίθετο/η είναι κάτι που πρέπει να διακοπεί, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως ανοίγεις την πόρτα για άλλες γειτονιές. Είναι όμως η ώρα να ακουστείς ακόμα και αν αυτό σε φέρνει εντελώς αντίθετο/η με τους γύρω σου, όποιοι και αν είναι αυτοί για την ώρα.

Καρκίνος

karikinos

Αυτό που αναζητάς να ανακαλύψεις, τουλάχιστον το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου, είναι το κατά πόσο σε γεμίζουν τα όνειρα που κάνεις ή μένεις δέσμιος/α των υλικών αγαθών που κερδίζεις. Με τα όνειρα σου να παίζουν μεγάλο ρόλο στην ευχαρίστηση απέναντι στη ζωή σου, είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να βάλεις σε μία ζυγαριά την προσωπική ικανοποίηση από την προσφορά σου απέναντι σε ανθρώπους ή στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο σε σχέση με την οικονομική σου ανταμοιβή από μία δουλειά που δε σε ικανοποιεί. Είναι πάλι πιθανό να συγκρούεται η δύσκολη οικονομική συγκυρία της ζωής σου με τα όνειρα σου που είναι πολύ απλά και ανέξοδα, αλλά δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης και τόλμης. Στον προσωπικό τομέα, θα δώσεις μάχες ανάμεσα στην προσωπική σου ελευθερία και την ανάγκη της σχέσης, με νικητή που δε φαίνεται να ξεπροβάλει και τόσο απλά. Το δεύτερο μισό του μήνα θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα προς την κατεύθυνση που θα κινηθείς, αφού δεν μπορείς να κερδίσεις άλλο χρόνο. Η αποφασιστικότητα είναι κάτι που δεν πρέπει να σου λείπει πλέον, οπότε μη δειλιάσεις αλλά και μη νομίζεις πως θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις κι άλλο χρόνο.

Λέων

leo2

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται να σε ταλαιπωρεί, αφού καλείσαι να επαναδιαπραγματευτείς καταστάσεις, να δώσεις χρόνο σε ανθρώπους και καταστάσεις που θα ήθελες να είναι πιο ξεκάθαρες στη ζωή σου και να περιμένεις χωρίς να είσαι σε θέση να αυτοπροσδιοριστείς όπως εσύ επιθυμείς. Αν όμως σε αυτό το χρονικό διάστημα καταφέρεις να μην πέσεις στην παγίδα της βιασύνης, φροντίσεις να αποφύγεις κάποιες κορώνες που μπορούν να σε εκθέσουν και αρνηθείς προκλήσεις που μοιάζουν ιδανικές, αλλά μπορούν να οδηγήσουν και σε αδιέξοδα, τότε το δεύτερο μισό του μήνα σου ανήκει. Η αύρα σου αλλάζει και γίνεσαι ο εαυτός σου με τρόπο που δείχνει πως δε σε επηρεάζουν πλέον αγκυλώσεις και εμπόδια που θεωρείς άχρηστα και περιττά για τη ζωή σου. Δείξε αποφασιστικότητα απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να απομακρύνεις από δίπλα σου, τράβηξε στα άκρα το σκοινί σε κάποιες σχέσεις και συνεργασίες και τόλμησε να μιλήσεις ανοικτά. Μπορείς να κάνεις εντύπωση και είναι κρίμα να χάσεις αυτή την ευκαιρία, που θα σε διαχωρίσει από το πλήθος που πάντα σε άφηνε αδιάφορο ως τρόπο διαβίωσης.

Παρθένος

pathenos

Αυτή η χιλιοειπωμένη ηρεμία πριν την καταιγίδα φαίνεται να είναι το κεντρικό θέμα του μήνα. Το πρώτο μισό του μήνα, θέλεις να αποστασιοποιηθείς από τη δουλειά σου, να κρατήσεις αποστάσεις από όσα συμβαίνουν στον εργασιακό σου χώρο και να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αναθερμαίνεται η σχέση σου, να βρίσκεις την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ και να αισθάνεσαι πληρότητα που είχες καιρό να βρεις στη ζωή σου. Ίσως πάλι να δοκιμάζεις να αντιμετωπίσεις με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο γύρω σου, εστιάζοντας σε μία νέα φιλοσοφία που σε οδηγεί στα όρια σου, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μία δοκιμασία για την ικανότητα σου να διαχειρίζεσαι καταστάσεις χωρίς να βουτάς κάθε λέξη μέσα στο μυαλό σου, αλλά παίρνοντας φόρα από την καρδιά και την ψυχή σου. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως δε θα μπορέσεις να συνεχίσεις να ζεις στη νιρβάνα σου ή δε θα συνεχίσουν να σου χαρίζονται άνθρωποι που διατήρησαν αυτή τη στάση όλο το προηγούμενο διάστημα. Το δεύτερο μισό του μήνα οι τόνοι ανεβαίνουν και οι διαφορές στον τρόπο αντιμετώπισης των προκλήσεων είναι πλέον ολοφάνερες, κάτι που δε θα πρέπει να σε αρρωσταίνει, αλλά να σε βοηθά να διαχωρίσεις τη θέση σου απέναντι σε ένα πλήθος ετερόκλητων ανθρώπων.

Ζυγός

greekart1

Η ομάδα φαίνεται να λειτουργεί καλά στη ζωή σου το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου, αφού καταφέρνεις να ξεχνιέσαι μέσα από ομαδικές δραστηριότητες ή από φιλικές συντροφιές. Αυτό από το οποίο έχεις ανάγκη να ξεχαστείς είναι καταρχάς οι δυσκολίες ή ανοικτές πληγές στον εργασιακό σου χώρο, αφού δε ρολάρει καλά η καθημερινότητα. Ίσως να έχει χαθεί η ισορροπία ή να καλείσαι να παίξεις ένα διαφορετικό ρόλο από αυτό που συνήθισες τον τελευταίο καιρό. Ίσως πάλι να αναζητάς συμπαράσταση για την προσπάθεια που κάνεις ώστε να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να αλλάξεις την καθημερινότητα μέσα από την είσοδο σωματικής άσκησης, κάτι που σε κουράζει. Επίσης, είναι πιθανό να ζητήσεις την αρωγή κοντινών σου προσώπων για την άποψη τους σχετικά με την ερωτική σου ζωή, με μία νέα γνωριμία που μπορεί να σε έχει προβληματίσει. Όλα θα λυθούν το δεύτερο μισό του μήνα, όταν και οι προκλήσεις απέναντι σου θα αποκτήσουν σάρκα και οστά και θα θελήσουν να δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Είναι ώρα να υψώσεις το βλέμμα και όχι να το κατεβάσεις κι άλλο αποδεχόμενος/η πως δεν έχεις το πάνω χέρι και απλά θα ακολουθήσεις, αφού έχεις άποψη και πρέπει να ακουστεί και φανεί.

Σκορπιός

skorpiios

Νιρβάνα και όνειρο ή μήπως ψέμα και ονειροπόληση; Ο Φεβρουάριος φαίνεται να ξεκινά με έναν από τους δύο παραπάνω τρόπους, αφού είναι πιθανό να έχεις βολευτεί σε ένα πατρόν σχέσης, δράσης ή σκέψης που σε αποσπά από έννοιες όπως θόρυβος, ένταση και συγκρούσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, φρόντισε να ασχοληθείς με ζητήματα που κρύβονται από το άμεσο προσκήνιο, τόσο το δικό σου όσο και αυτό που βλέπουν οι κοντινοί σου άνθρωποι. Διαμόρφωσε καλύτερα το σπίτι σου ώστε να περνάς χρόνο με το έτερο ήμισυ ή ασχολήσου με θέματα της δουλειάς σου που θεωρείς πως θα μπορούσαν να στηρίξουν καλύτερα τη δημόσια εικόνα σου. Επέστρεψε σε ανθρώπους που έχετε χαθεί για να βρεις παλιές συνδέσεις και φρόντισε να καταγράψεις με ησυχία το βράδυ στο σπίτι σου τα υπέρ και τα κατά σχετικά με μία απόφαση που πρέπει να παρθεί το δεύτερο μισό του μήνα. Άλλωστε, εκείνη την εποχή φαίνεται να ανάβουν τα αίματα, να κλιμακώνεται η ένταση και να καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις που φέρνουν ένταση στην καθημερινότητα σου. Εκείνη την εποχή θα κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα αποφασίσεις αν μοιάζεις με πολεμιστή ή με μία φοβισμένη οντότητα απέναντι σε αντιπάλους που δεν είσαι έτοιμος/η να αντιπαρατεθείς μαζί τους.

Τοξότης

toxotis

Ο ανάδρομος Ερμής το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις σου, αφού θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές που δεν είναι στο χέρι σου να διορθώσεις και αλλάξεις. Επιπλέον, ίσως να νιώσεις πως μιλάς διαφορετική γλώσσα από κοντινά σου πρόσωπα, πιθανότατα να έχεις διαφορετική άποψη σε θέματα οικογένειας ή δουλειάς και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι μήπως κάποιοι κοντά σου ξεκίνησαν να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα και τραβάτε ξεχωριστούς δρόμους. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που δε θέλεις να συναντήσεις μπροστά σου, αφού νιώθεις την ανάγκη να κόψεις κάποιους δεσμούς που σε ενοχλούν ή σου φαίνονται εντελώς ανούσιοι πλέον. Αν καταφέρεις να κάνεις μία τέτοιου είδους αυτοκριτική και εκκαθάριση, τότε το δεύτερο μισό του μήνα θα κυλήσει πιο ευχάριστα, αφού η κοινωνικότητα σου επανέρχεται στα γνωστά της επίπεδα και οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι πλέον ολοφάνερες. Μήπως λοιπόν προς το τέλος του μήνα καλό θα ήταν να κάνεις μία κίνηση που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις την τύχη σου μακριά από τα συνήθη παιχνίδια που γνωρίζεις πως παίζονται;

Αιγόκερως

tumblr_neje7ua6661rsuch2o1_1280

Το μυαλό σου αυτό το μήνα, και ειδικά το πρώτο μισό του, φαίνεται να ταξιδεύει κάπου μακριά. Ίσως να είσαι χαμένος/η σε σκέψεις με οικονομικό περιεχόμενο, αφού αναζητάς τους κατάλληλους τρόπους να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις σε ισοζύγια εσόδων/εξόδων. Ίσως πάλι να έχεις κουραστεί από τη συνεχή ανακίνηση της καθημερινότητας και να ενδιαφέρεσαι για την ψυχαγωγία σου, μέσα από κάποιες κοντινές ή πιο μακρινές αποδράσεις που θα μπορούσες να πραγματοποιήσεις. Όσο όμως καθυστερείς να λάβεις τελεσίδικες αποφάσεις, και καλά θα κάνεις τουλάχιστον όσον αφορά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, τόσο θα γίνονται κινήσεις από πρόσωπα γύρω σου, τόσο θα χάνεις την ευκαιρία να αναγνωρίσεις τον τρόπο που κάποιοι άλλοι ετοιμάζουν τις δικές τους αποφάσεις. Το δεύτερο μισό λοιπόν του μήνα καλά θα κάνεις να ανοίξεις τα μάτια σου και να εξετάσεις αν προλαβαίνεις να τους αιφνιδιάσεις. Ακόμα και αν δεν καταφέρεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει να είσαι πλέον σε θέση να δείξεις πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι σε ζητήματα εργασίας ή οικογένειας που απαιτούν λήψη ηγετικών δράσεων επίλυσης συμπλεγμάτων που οδηγούν στο σκοτάδι.

Υδροχόος

tumblr_n7b51r3FlD1rnbekgo1_1280

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεπεράσεις με όσο το δυνατό πιο λίγες απώλειες και συγκρούσεις. Ασφαλώς και θα αισθάνεσαι πως σε παρακολουθούν ή πως δεν μπορείς να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να θεωρείς πως δεν έχεις την ελευθερία να κινηθείς με τρόπο που θα ήθελες, αφού υπάρχουν εμπόδια και δεσμεύσεις που δεν είσαι σε θέση να ξεπεράσεις. Μετά τις 10 Φεβρουαρίου όμως, και έχοντας ξεπεράσει και μία δύσκολη Πανσέληνο στις 3/2, καλείσαι να υποστηρίξεις τις αποφάσεις που έλαβες και να αποδείξεις πως μπορούν να στηριχτούν πάνω σου. Είναι η ώρα που θα θελήσεις να κάνεις μία επανέναρξη κάποιων ζητημάτων που φαίνεται να μπήκαν στον πάγο τον τελευταίο καιρό ή που χρειάστηκε να ταλαντευτούν για να αποφασιστεί αν μπορούν να φτάσουν στην πηγή. Μία νέα γνωριμία, μία καινούργια επαγγελματική προοπτική ή μία απόφαση καθημερινότητας που δείχνει πως αλλάζεις πατρόν δράσης, είναι στοιχεία που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ως πατήματα για ένα μέλλον που έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου και πρέπει να ξεδιπλώσεις και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ιχθείς

tumblr_ngbl5gKgu31r9wyj4o1_400

Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο σου το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα θα σε γεμίσουν με υποσχέσεις, με διάθεση να φλερτάρεις, να ομορφύνεις, να προσέξεις τη ζωή σου και να μιλήσεις έξω από τα δόντια. Ταυτόχρονα όμως, και πιο συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο δε σε αφήνει να κοιμηθείς ήσυχος/η τα βράδια, αφού τα όνειρα σου γίνονται εφιάλτες και σε ξυπνούν απότομα. Πιθανότατα να βρίσκεσαι μπροστά σε αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να μπορείς να οριοθετήσεις για την ώρα, αφού δεν είσαι βέβαιος/η προς τα που θέλεις να κινηθείς. Υπάρχουν όμως και κάποια δεδομένα του παρελθόντος που θα πρέπει να εξετάσεις, να φέρεις στην επιφάνεια του συνειδητού σου κόσμου και να προσπαθήσεις να εξηγήσεις με στόχο να πάψουν να γίνονται ερινύες. Υπάρχουν άτομα που άφησες πίσω σου και πρέπει να επιστρέψεις για να δεις αν σε έχουν ανάγκη. Υπάρχουν εργασιακές εκκρεμότητες που δεν μπορείς να αφήσεις μετέωρες και απλά να αλλάξεις περιβάλλον. Υπάρχουν κάποιες καθημερινές δραστηριότητες που δεν είναι φρόνιμο να κόψεις από τη ζωή σου για να κοιτάξεις μόνο την εικόνα σου. Λύσε όλα τα παραπάνω ώστε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα να γνωρίζεις τι πραγματικά έχεις ανάγκη και όχι τι σε κάνουν να νομίζεις πως έχεις ανάγκη.

  Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφτείτε το προσωπικό του site κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


8 + 6 =