Αστρολογικές προβλέψεις για τον Νοέμβριο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

936full-anita-ekberg

Ο Νοέμβριος φαίνεται να μεταφέρει το ενδιαφέρον της ζωής σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που παλεύεις να ασχοληθείς με την καθημερινότητα σου. Με την είσοδο του Άρη και της Αφροδίτης στο Ζυγό στα μέσα του μήνα, καλά θα κάνεις να έχεις μάτια και αυτιά ανοικτά αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μπροστά σου ανθρώπους και περιστάσεις που παίζουν με την πιθανότητα να ακολουθήσεις μία πρόκληση. Η σύνδεση σου με ένα άτομο είναι ένα κομβικό σημείο σε αυτή τη χρονική περίοδο, αφού πρέπει να διατηρήσεις ανοικτά τα αυτιά σου και να μη μείνεις στις δικές σου σκέψεις και θεωρίες. Αν πάλι θεωρείς πως έφτασε η ώρα να ειπωθούν κάποια δύσκολα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, τότε προσπάθησε να αποφύγεις τις στείρες διαφωνίες πάνω στον οικονομικό τομέα και αναζήτησε νέους ρόλους για εσένα και τους γύρω σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι αυτό το μήνα είναι πως πρέπει να ακούς προσεκτικά αυτά που λέγονται, αφού είναι πολύ εύκολο να περιχαρακωθείς πίσω από τα δικά σου πιστεύω και να αγνοήσεις τις πραγματικές σκέψεις των άλλων. Άνοιξε τους ορίζοντες σου μένοντας σιωπηλός/η ώστε να ακούσεις όλα όσα γίνονται και μπορεί να αγνοείς όταν ο θόρυβος του μυαλού σου μεγαλώνει.

Ταύρος

tavros

Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο Ζυγό στα μέσα του μήνα θα φέρει στο προσκήνιο την καθημερινότητα σου με περισσότερο έντονο τρόπο από ότι συνέβαινε μέχρι σήμερα. Οι ισορροπίες με πρόσωπα της δουλειάς θα δοκιμαστούν και μπορεί να νιώσεις πως χρειάζεται να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να ακουστείς και να καταλάβεις τους γύρω σου. Επίσης, μπορεί να υπάρξει μία νέα επαγγελματική πρόταση την οποία θα πρέπει να αξιολογήσεις με πιο περίτεχνο τρόπο από ότι συνήθως, αφού σε φέρνει αντιμέτωπο/η με προκλήσεις που προτιμάς συνήθως να αποφεύγεις. Στον ερωτικό τομέα, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πως το επόμενο βήμα στη σχέση σου είναι πολύ πιο κοντά, αφού ζητάς ένα άτομο που σε ακούει και καταλαβαίνει, που σε στηρίζει και επαινεί για τη λογική που χρησιμοποιείς στις αποφάσεις σου. Αν είσαι μόνος/η, τότε το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να φέρει καρμικές γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου τη στιγμή που πίστευες πως το χάος δε γιατρεύεται. Η αλήθεια όμως είναι πως όλα μπορούν να διορθωθούν, αν κοιτάξεις προς την κατεύθυνση του ατόμου με τη φωνή της λογικής και της ματιάς απέναντι στο τι επιθυμεί από εσένα στον ερωτικό τομέα της ζωής του.

Δίδυμοι

didimoi

Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο Ζυγό στα μέσα του μήνα θα αποσυμφορήσει κάπως την πίεση του περασμένου μήνα, αφού φαίνεται να σου προσφέρονται ευκαιρίες να γίνεις κατανοητός/η στους γύρω σου και θα ανακαλύψεις λόγους για να κάνεις και πάλι όνειρα. Βέβαια, μέχρι τότε η πίεση στο σπίτι ή τη δουλειά είναι παρούσα και παίζει με τα νεύρα σου, δοκιμάζει τις αντοχές σου, σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός για μία δοκιμαστική απόδραση από το χώρο που κατάντησε φυλακή. Αν συνεχίζεις όμως να παραμένεις παγωμένος/η μπροστά στις εξελίξεις, αν θεωρείς πως κάποιοι άλλοι θα δώσουν τη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, τότε να έχεις στο μυαλό σου πως στην Πανσέληνο προς το τέλος του μήνα δε θα περάσεις και πολύ ευχάριστα. Το θέμα αυτού του μήνα είναι να υποστηρίξεις τις αποφάσεις σου σχετικά με το κλείσιμο κύκλων και όχι να περιμένεις άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Μπορείς να έχεις τον έλεγχο του οχήματος της ζωής σου και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αποφασίσεις πότε θα πατάς το γκάζι και πότε το φρένο και όχι να περιμένεις να γίνει πράσινο ένα φανάρι που μπορεί να έχει χαλάσει.

Καρκίνος

cancer

Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται να ευνοεί μετακινήσεις και επικοινωνία, διαβάσματα και σχέδια για εκπαιδευτικά θέματα, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ανάλαφρα και με διάθεση να γεμίσεις την ημέρα σου. Από το δεύτερο όμως μισό του μήνα και μετά, το σκηνικό θα αλλάξει αφού καλείσαι να αναλάβεις δράσεις που δείχνουν πως θα συγκρουστείς με κάποια πρόσωπα σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να επενδύσεις χρόνο στον τομέα της ζωής σου που βρίσκεται κάτω από πίεση και δυνατότητα εξέλιξης, κάτι που σημαίνει πως θα ασχοληθείς με θέματα που δε λύονται και τόσο εύκολα. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να αναλάβεις ένα αντικείμενο που θα το επιλύσεις μόνο αν δεσμευτείς πως δε θα επιλέξεις τον εύκολο δρόμο του να κρύψεις σε μία ντουλάπα ότι αποτελεί γόρδιο δεσμό. Στον προσωπικό τομέα, θα χρειαστεί να ανοίξει η κουβέντα με ένα πρόσωπο που είναι κοντά σου, ώστε να δείτε από κοινού τα επόμενα βήματα σας. Αυτό το μήνα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο ένα θέμα που σε αγχώνει, αφού αν το κρύψεις ώστε να μη φαίνεται, τότε μπορεί στο άμεσο μέλλον να μεγαλώσει και να σε απειλήσει περισσότερο.

Λέων

leonlee

Μετά από ένα μήνα που χρειάστηκε να ασχοληθείς έντονα με τα οικονομικά σου, και προσπάθησες να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες που σε άγχωναν, το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που σου έχουν λείψει. Η συντροφιά από φίλους και γνωστούς είναι μία καλή ευκαιρία να βγεις έξω από το καθημερινό σου πρόγραμμα. Ταυτόχρονα, αν είσαι μόνος/η, τότε η επικοινωνία που ξεκινά με ένα πρόσωπο που είναι γύρω σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία ερωτική χροιά στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις τις κατάλληλες συνδέσεις με ανθρώπους που ανοίγουν το μυαλό σου, που σε κάνουν να κοιτάξεις πέρα από το υλικό όφελος αυτών με τα οποία ασχολείσαι. Αν πάλι θεωρείς πως είναι η ώρα να δοκιμάσεις να προσεγγίσεις εκ νέου παλιούς συνεργάτες ή να φέρεις και πάλι στο προσκήνιο μία ιδέα που έχει παγώσει, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η να αναλάβεις το βάρος της παρουσίασης του όλου θέματος σε ανθρώπους που σε γνωρίζουν για πρώτη φορά. Αυτό το μήνα θα πρέπει να μη φοβηθείς να ανοίξεις τον κύκλο σου, αφού μπορεί να ξοδεύεις χρόνο και χρήμα, αλλά κερδίζεις νέες ευκαιρίες γνωριμιών.

Παρθένος

parthenos

Ο μήνας που θα φέρει εξελίξεις στη ζωή σου είναι προ των πυλών, οπότε καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος/η για αλλαγές και αποφάσεις για το παρακάτω. Η Αφροδίτη και ο Άρης εξακολουθούν να βρίσκονται στο ζώδιο σου το πρώτο μισό του μήνα και να σε γεμίζουν με ενέργεια, με διάθεση να φλερτάρεις και να περάσεις καλά, με επαγγελματικές προτάσεις που σε κάνουν να αισιοδοξείς αλλά και να μπερδεύεσαι. Στις 12 Νοεμβρίου όμως ο Βόρειος Δεσμός κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και θα αντιληφθείς πως μέσα από το χάος και την πληθώρα επιλογών, θα πρέπει να κάνεις σωστές κινήσεις για να αποσαφηνίσεις τα ενδεχόμενα στη ζωή σου. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, κάτι που σημαίνει πως θα δεις μπροστά σου και το ψέμα ή το όνειρο που θα παραμείνει στη σφαίρα της φαντασίας. Επιπλέον, καλό θα ήταν να συμμαζέψεις τις κουβέντες που κάνεις με ανθρώπους γύρω σου, να φτάσεις σε ένα συμπέρασμα σχετικά με τις επιθυμίες σου και να ετοιμάζεσαι για να κάνεις κινήσεις με ουσία. Στην Πανσέληνο προς το τέλος του μήνα μπορεί να πιεστείς, αφού πρέπει να πείσεις με λόγο και με πράξεις, αλλά στην ουσία ξεκινάς να θεμελιώνεις τη νέα σου ζωή και αυτό είναι κάτι που απαιτεί αρκετό κόπο και δύναμη τόσο μυαλού όσο και ψυχής.

Ζυγός

Hermes Spring-Summer 2009 Womens Ad Campaign.preview

Photo from an Her­mes Ad campaing

Η αλλαγή στην καθημερινότητα σου θα λάβει σάρκα και οστά από το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, καθώς Άρης και Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο σου και σε κινητοποιούν. Μετά από μία περίοδο που ξεκουράστηκες ή που λειτούργησες παρασκηνιακά, που κλείστηκες στον εαυτό σου ή έπρεπε να παρακολουθήσεις τις κινήσεις άλλων, τώρα φαίνεται να είναι η κατάλληλη ώρα να βγεις από το καταφύγιο σου. Οι αποφάσεις που έλαβες την τελευταία διετία θα πρέπει να υποστηριχτούν από την πλευρά σου, να αποδείξεις πως δεν τρομάζεις μπροστά σε προκλήσεις για να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας αποστολές που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια, διπλωματία και καλές σχέσεις με τους γύρω σου. Αν πάλι όμως υπάρχει πλέον μία ορατή δυσλειτουργία στη σχέση ή τα επαγγελματικά σου, τότε θα πρέπει να μιλήσεις σε πρόσωπα κοντά σου, να εκφράσεις αυτά που θεωρείς πως δεν μπορείς να αντέξεις και να μιλήσεις για μία πιθανή αποχώρηση. Δεν μπορείς να βασίζεσαι απόλυτα στους άλλους πλέον, και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα, όσο και αν σε τρομάζει κάτι τέτοιο.

Σκορπιός

skorpiios

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου τις πρώτες είκοσι ημέρες του μήνα φαίνεται να έχεις πολλά να πεις ή να χρειάζεται να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει έντονα για να λύσεις προβληματισμούς που είναι στο προσκήνιο. Από την άλλη βέβαια πλευρά, οι προβληματισμοί μπορεί να είναι στο προσκήνιο, αλλά οι κινήσεις γίνονται στο παρασκήνιο, γι αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου ως το όπλο σου απέναντι στο ξεσκέπασμα που επιδιώκεις να κάνεις σε κάποιους. Τόλμησε να κάνεις ερωτήσεις που ενοχλούν. Φρόντισε να παρατηρήσεις με προσοχή τον τρόπο που κάποιοι κινούνται γιατί μπορείς να μάθεις πολλά για τις επιδιώξεις τους. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις με συνέπεια τις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει, γιατί ο μήνας είναι ιδιαίτερα κουραστικός αν δεν προσέξεις. Τέλος, ασχολήσου με εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα, αφού καλό θα ήταν να κλείσεις υποθέσεις που δε χρειάζεται να σε στοιχειώνουν ακόμα και στον ύπνο σου. Το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται να πρέπει να κάνεις εκκαθαρίσεις στο περιβάλλον σου, ακόμα και σε πρόσωπα που θεωρούσες πως δεν υπήρχε λόγος να παραμένουν σε απόσταση. Τόλμησε κάτι τέτοιο και θα δεις πόσο τρόμο προκαλεί η απόσταση σε άτομα που δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν αυτή την πλευρά σου.

Τοξότης

Caroline-Trentini-Venetia-Scott-Paule-Ka-Fall-2012-Campaign-6548474-708x893

Photo by Vene­tia Scott

Η πίεση στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα συνεχίζεται και αυτό το μήνα, ή τουλάχιστον στο πρώτο του μισό, αφού σίγουρα θα θέλεις να έχεις μία προοπτική χαλάρωσης μπροστά σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο το πρώτο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να συνεχίσεις να δίνεις εξετάσεις σε θέματα δουλειάς, είτε επειδή έχεις αναλάβει ένα δύσκολο έργο, είτε επειδή οι συνεννοήσεις σου με αφεντικά και πρόσωπα εξουσίας δεν εξελίσσονται τόσο εύκολα όσο θεωρούσες. Βέβαια, μία τέτοια προοπτική σου παρέχει και την ευκαιρία να ψάξεις για κάτι νέο στον εργασιακό τομέα ή να φέρεις στο προσκήνιο μία σοβαρή συζήτηση που πρέπει να γίνει με γονείς ή σύντροφο για να αρθούν τα εμπόδια. Το δεύτερο μισό λοιπόν του μήνα αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για κάτι τέτοιο, αφού θα νιώσεις πιο χαλαρός/η μπροστά σε προοπτικές του να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Ειδικά προς το τέλος του μήνα, φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος εσωστρέφειας και ανοχής απέναντι σε καταστάσεις που δεν προχωράνε παρακάτω, κάτι που σημαίνει πως είναι πλέον η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου, αλλιώς η πόρτα της εξόδου δεν απέχει και πολύ από τη νέα σου πραγματικότητα.

Αιγόκερως

aigokeros

Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται ιδιαίτερα φιλικό προς εσένα αφού μπορείς να προγραμματίσεις ασχολίες που έχουν να κάνουν με τη δουλειά ή τη σχέση σου ώστε να βρεθείς σε πιο ήρεμα και φιλικά προς εσένα νερά. Από εκεί και πέρα όμως, θα χρειαστεί να δοκιμάσεις σχέσεις και συνεργασίες, να βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις να εκφραστείς με τρόπο που θα διαταράξει ισορροπίες που μοιάζουν με δοκιμασίες τρόμου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα να ηγηθείς καταστάσεων, να τρέξεις κάποιες υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, να αποτελέσεις έμπνευση για ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Αν πάλι είσαι χωρίς δουλειά, τότε καλά θα κάνεις να χτυπήσεις πόρτες που δεν τολμούσες να ακουμπήσεις ή να αρχίσεις να σχεδιάζεις μία μετακίνηση σε μακρινά μέρη. Στον προσωπικό τομέα, θέλεις να εμπλακείς περισσότερο στη ζωή του/ης συντρόφου, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει με τρόπο που δεν τρομοκρατεί, γι αυτό και χρειάζεται διπλωματία σε κάποιες συζητήσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ακόμα και ως εισβολή στην προσωπική ζωή της άλλης πλευράς.

Υδροχόος

idorxoos

Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από μία επανάληψη της καθημερινότητας είναι πολύ μεγάλη αυτό το μήνα και πιθανότατα να βρεις αυτές τις διεξόδους που αναζητάς. Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται όμως να πιέζεσαι να παραμείνεις εντός των χρονοδιαγραμμάτων, να αντέξεις την πίεση στον οικονομικό τομέα, να πειθαρχήσεις στους κανόνες μίας σχέσης τους οποίους δεν έχεις θέσει εσύ ο/η ίδιος/α. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως προσφέρει ευκαιρίες να ξεφύγεις από όλο αυτό, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που αλλάζει τις ισορροπίες σε μία σχέση που είχε βαλτώσει ή να κάνεις γνωριμίες με επαγγελματικό ενδιαφέρον. Αυτό που έχει σημασία σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι να ρίξεις εκ νέου γέφυρες προς κατευθύνσεις που έχασαν τον προσανατολισμό τους τον τελευταίο καιρό. Να τολμήσεις να κάνεις το πρώτο βήμα προς ένα πρόσωπο που θεωρείς πως μπορεί να σε συμπληρώσει. Να βρεις τον τρόπο να μιλήσεις για αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να δείχνεις πως παίζεις παιχνίδια εξουσίας, αλλά πως είσαι έτοιμος/η να δεσμευτείς. Στο δεύτερο μισό του μήνα η ζωή μπορεί να γίνει πιο όμορφη αν αντιληφθείς τη σημασία και το όφελος της σχέσης που έχεις μπροστά σου.

Ιχθείς

ixtis

Ο Νοέμβριος φαίνεται να έχει μεγάλη επίδραση στην προσωπική σου ζωή, αφού η άλλη πλευρά είναι ικανή να αναλάβει πρωτοβουλίες που αλλάζουν το κλίμα και τις προτεραιότητες. Οι κινήσεις που γίνονται έχουν ως στόχο να σου δείξουν το δρόμο που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε μία σχέση που συνδυάζει συναίσθημα και λογική, που μπορεί να σε γεμίζει χωρίς να αναζητάς το κομμάτι που λείπει και σου αφήνει το αίσθημα του ανικανοποίητου. Η είσοδος μάλιστα και του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο στις 12 Νοεμβρίου σηματοδοτεί κινήσεις με καρμική χροιά, που είναι ικανές να σε ταρακουνήσουν αφού σε βάζουν σε σκέψεις σχετικά με τις εξελίξεις του τελευταίου εξαμήνου. Προς το τέλος του μήνα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, ακόμα και μέσα από μία απόδραση από ένα πλαίσιο και περιβάλλον που δε σε εκφράζουν. Επειδή όμως είναι εύκολο να επιτρέψεις στη δύναμη της συνήθειας να κερδίσει, πρόσεξε μήπως συμβιβαστείς με κάτι που δε σου ταιριάζει, πιστεύοντας πως στο μέλλον το όλο θέμα μπορεί να αλλάξει προς μία καλύτερη κατεύθυνση. Να θυμάσαι όμως πως πλέον ζεις στην πραγματικότητα και έχεις φύγει από την εποχή του παραμυθιού.

  Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφτείτε το προσωπικό του site κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


2 + = 4