Αστρολογικές προβλέψεις για τον Mάρτιο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

936full-anita-ekberg

Ο Μάρτιος μοιάζει με το μήνα που νιώθεις πως σου κάνουν πλάκα και περιμένουν πότε θα πέσεις στην παγίδα ώστε να το καταγράψουν και να το ανεβάσουν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τον Άρη να περνά στον Τοξότη στο ξεκίνημα του μήνα, έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις το στόμα σου, το βήμα, το βλέμμα σου, την αγκαλιά σου και να κάνεις κάτι περισσότερο από όσα αναγκάστηκες να κάνεις τον τελευταίο καιρό. Θα μπορούσες να κανονίσεις ένα ταξίδι αναψυχής και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου προς ένα πρόσωπο που μπορεί να ξαφνιάζεται ή μπορεί να σε ξαφνιάζει. Θα μπορούσες να αρχίσεις να μιλάς για επαγγελματικά σχέδια που ίσως να σε μεταφέρουν μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Θα μπορούσες πάλι να ζήσεις πιο έντονα από όσο έπραξες τον τελευταίο καιρό, θέλοντας να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για ταχύτητα και απολαύσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως κάποιος/α σε παρακολουθεί και καταγράφει τις κινήσεις σου, αφού προς το τέλος του μήνα φαίνεται να λαμβάνει τα τελευταία πλάνα της ταινίας που αφορά την τελευταία διετία της ζωής σου. Εκεί λοιπόν προς το τέλος του μήνα μπορεί να καταλάβεις πως υπάρχουν ακόμα πρόσωπα και καταστάσεις που πρέπει να απομακρύνεις από γύρω σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως παραδέχεσαι αδυναμίας, λάθη, παραλείψεις σου. Μη φοβάσαι όμως, αφού κάτι τέτοιο θα σε ξαλαφρώσει περισσότερο από όσο φαντάζεσαι.

Ταύρος

tavros

Ο Μάρτιος μοιάζει με τη σκηνή πάνω στην οποία παίζεις δύο ρόλους χωρίς να γνωρίζεις αν θα πρέπει να έρθουν σε επαφή ή να παραμείνουν άγνωστοι μεταξύ τους. Από τη μία πλευρά, υπάρχει ο κόσμος του ενστίκτου που περνά μέσα από τη σεξουαλική σου έλξη προς ένα πρόσωπο που μπορεί να σας χωρίζει άβυσσος, αλλά και πάλι δεν μπορείτε να παραμείνετε μακριά μεταξύ σας. Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν και αρκετές προσκλήσεις από φίλους και γνωστούς, πολλές ευκαιρίες να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες, αρκετές προκλήσεις ώστε να αφήσεις στην άκρη την προσωπική σου ικανοποίηση και να προσφέρεις σε τρίτα πρόσωπα με στόχο να νιώσεις συναισθηματική και ψυχική ολοκλήρωση. Την ίδια όμως εκείνη στιγμή, ξυπνά μέσα σου η οικονομική ανασφάλεια και φλέγεσαι να εργαστείς περισσότερο, ψάχνεις ακόμα πιο απεγνωσμένα μία θέση εργασίας, μάχεσαι να σου πληρώσουν χρήματα που σου χρωστάνε, αφού αισθάνεσαι θιγμένος/η από την αντιμετώπιση που βιώνεις από συνεργάτες, εργοδότες ή πρόσωπα που σου χαρίζουν ελπίδες για μία εργασία. Εκείνη όμως την ώρα βλέπεις γύρω σου ανθρώπους να ζούνε κάτω από τα όρια της ανέχειας και αποφασίζεις να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να βοηθήσεις άλλους αντί να σκέφτεσαι τον εαυτό σου. Επειδή η παραπάνω παράσταση μπορεί να σε τρελάνει, θα σου έλεγα να ιεραρχήσεις κάπως πιο ξεκάθαρα τις προτεραιότητες σου, ώστε να αποφύγεις να αρρωστήσεις σωματικά ή ψυχικά προς το τέλος του μήνα.

Δίδυμοι

didimoi

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που δε θα μπορέσεις να κρυφτείς από τις φιλοδοξίες ή θα αναγκαστείς να παραδοθείς σε συμβιβασμούς που βολεύουν αλλά θυμώνουν και ταυτόχρονα. Η επαφή σου με πρόσωπα εξουσίας μπορεί να σε τρομάξει, αφού καλείσαι να αναλάβεις ρόλους που θεωρείς πως είναι εύκολοι αλλά στην πραγματικότητα απαιτούν τεράστιες αντοχές, μεγάλο δόσιμο ως προς το στόχο και απέραντη διάθεση να εμπνέεις πολλούς και να εμπνέεσαι από το τίποτα. Η σχέση σου φαίνεται να είναι στο μεταίχμιο του παρακάτω βήματος, να δοκιμάζεται μπροστά σε αποφάσεις που ίσως να μην μπορείς να αποφύγεις αφού η άλλη πλευρά ξεκινά να ζητά πράγματα που σε αγχώνουν. Οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι δοκιμάζονται αφού οι ρόλοι αναμιγνύονται ή επειδή η μοναξιά γίνεται αφόρητη και αναζητάς προκλήσεις και ευκαιρίες να βγεις εκτός βαρετής καθημερινότητας μέσα από ενδιαφέρουσες αλλά και επικίνδυνες γνωριμίες. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να τολμήσεις να μιλήσεις και να δράσεις σαν να μην υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας, αφού διαφορετικά χάνεις την ευκαιρία να αποδείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες. Αντέχεις να ζήσεις στο κόκκινο ή θα βάψεις τα φανάρια μπροστά σου κόκκινα ώστε να αναγκαστείς (ή μήπως βολευτείς) ώστε να φρενάρεις;

Καρκίνος

karikinos

Αν το ζητούμενο του Μαρτίου είναι το ταξίδι, τότε το δικό σου ζητούμενο είναι να ανακαλύψεις μέσα από ποιο παραμύθι ταξιδεύεις. Μπορεί να δοκιμάσεις να γεμίσεις τα Σαββατοκύριακα σου με εκδρομές με φίλους ή ομάδες αγνώστων ώστε να ανακαλύψεις το ιδανικό έτερο ήμισυ που αναζητάς εδώ και καιρό. Μπορεί πάλι να επενδύσεις σε ταξίδια με το/η σύντροφο σου με στόχο να αναθερμάνεις τη σχέση σας, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να αισθανθείς πως δεν έχετε χαθεί στο δικό του κόσμο ο καθένας σας. Μπορεί πάλι να προκύψουν πολλά ταξίδια με τη δουλειά σου, να πρέπει να αναλάβεις ένα νέο ρόλο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που εμπεριέχει την ικανότητα σου να προσεγγίζεις ανθρώπους και να τους εμπνέεις με την ασφάλεια που τους προσφέρεις σχετικά με τη συνεργασία σας. Τέλος, είναι πιθανό να στραφείς σε ένα εκπαιδευτικό κομμάτι ή στην ανάγνωση βιβλίων, αφού μέσα από αυτά ταξιδεύεις μακριά από την καθημερινότητα σου. Σε κάθε περίπτωση αναζητάς κάτι που θα σε απομακρύνει από τη ρουτίνα της κάθε ημέρας, από τα νέα που σε στοιχειώνουν, αλλά δεν κατανοείς πως αυτό το κάτι δεν πρέπει να το μετατρέψεις σε μία νέα καθημερινότητα. Βάλε στη ζωή σου πινελιές διαφορετικότητας, χωρίς να παλεύεις όμως να τη μετατρέψεις σε κανονικότητα.

Λέων

leonlee

Πόσα θα δεχόσουν να μοιραστείς με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να σε κάνει να ευτυχήσεις με ελάχιστα; Το παραπάνω ερώτημα μπορεί να φαντάζει περίεργο και ακαταλαβίστικο, αλλά στην ουσία αντιπροσωπεύει την ερώτηση που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου όταν ξεκινάς να αναζητάς το ιδανικό έτερο ήμισυ σε ερωτικό, επαγγελματικό ή φιλικό επίπεδο. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να προκύψουν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προσώπων που κάνουν την καρδιά σου να χτυπά, το σώμα σου να πάλλεται, το μυαλό σου να χάνει τη ροή του, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που μετρά είναι η επόμενη ημέρα μαζί με αυτό το άτομο. Ο ενθουσιασμός της στιγμής μπορεί να χαθεί εύκολο, αφού το σεξ είναι κάποιες στιγμές, οπότε ξεκίνα να σκέφτεσαι τι θα θυσίαζες από τη ζωή σου για να περάσεις περισσότερο χρόνο με αυτό το άτομο. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ανοίγεις τα φτερά σου σε κάτι νέο, αλλά βασική παράμετρος είναι η ευχαρίστηση που σου προσφέρει και όχι οι οικονομικές σου απολαβές. Αυτό το μήνα αναζητάς λόγους να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και συνήθειες που ξέφτισαν, αλλά δε θα τους βρεις με απλή αντικατάσταση τους. Θα χρειαστεί να ελευθερώσεις και δικό σου χρόνο για να τον επενδύσεις σε ότι νέο προσθέτεις στη ζωή σου.

Παρθένος

parthenos

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας αυτού του έτους που σου φωνάζει πως είσαι πρωταγωνιστής των εξελίξεων της ζωής σου. Με την παρουσία αρκετών πλανητών στους Ιχθείς, διαθέτεις την ευκαιρία να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, ώστε να ανακαλύψεις την ψυχική κυρίως ολοκλήρωση. Μπορεί να ετοιμάζεσαι να δεσμευτείς ερωτικά και να αναζητάς παράλληλα το νέο τόπο κατοικίας σου, να δοκιμάζεις μία συγκατοίκηση που σε ζορίζει και παραξενεύει, αλλά παράλληλα σου αφήνει και μία γλυκιά γεύση που ίσως να μην είσαι σε θέση να εξηγήσεις με τη λογική. Μπορεί πάλι να βγαίνεις από μία σχέση που σε στένεψε και να δοκιμάζεις να ζήσεις ελεύθερος/η μέσα από αρκετές ερωτικές επιλογές που έχεις μπροστά σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να αναλάβεις το ρόλο της λογικής ματιάς απέναντι σε προκλήσεις και ενάρξεις που διαθέτουν ενθουσιασμό, αλλά χρειάζονται και ένα πρακτικό σχέδιο. Αυτό το μήνα φρόντισε να πιστέψεις σε άτομα που μιλάνε εμπνευσμένα και πολύ πιο αισιόδοξα από όσο σκέφτεσαι, αφού έχεις την ευκαιρία να δεις τη ζωή σου να ανθίζει, να γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα, εκτός και αν δειλιάσεις και δεις τις ευκαιρίες να περνούν χωρίς να τολμάς να τους επιτρέψεις να σε πάρουν μαζί τους.

Ζυγός

tumblr_nvajazksMw1qanxjro1_500

Ο Μάρτιος φαίνεται να είναι ο μήνας που κλείνει μία μακρά πορεία τριών περίπου ετών, αφού στο τέλος του μήνα θα ζήσεις και την τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σου. Καλείσαι να αποδείξεις πως κατανόησες το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να μιλάς διαφορετικά στους γύρω σου, την ικανότητα σου να διαχειρίζεσαι σχέσεις και καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να κρίνεις καταστάσεις αρκετά πιο γρήγορα από όσο έκανες παλιότερα, πως δεν τρομάζεις να αναλάβεις ρόλους που απαιτούν να βγάλεις έμπνευση και δυναμισμό, που σου ζητούν να αναδείξεις διαφορετικότητα. Αντί να γίνεις αρεστός/η σε όλους γύρω σου, αντί να προσπαθήσεις να γεφυρώσεις διαφορές ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου, να ντυθείς ειρηνοποιός, καλύτερα να θυμώσεις, να μαλώσεις, να τσακωθείς και να κλείσεις κεφάλαια που δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουν να παραμένουν ζωντανά στη ζωή σου. Ο συγκεκριμένος μήνας θα σε βοηθήσει να πετάξεις πράγματα από τη ζωή σου, όχι απλά για να την ελαφρύνεις, αλλά για να προσθέσεις ειδικό βάρος σε ότι κρατάς ζωντανό και ακμαίο σε αυτή.

Σκορπιός

skorpiios

Το ζητούμενο του Μαρτίου είναι να αντιληφθείς κατά πόσο μπορείς να αισθάνεσαι δημιουργικός/η χωρίς να έχεις την πολυτέλεια να ξοδέψεις χρήματα για να αγοράσεις αυτά που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κάτι. Να αναζητήσεις το λόγο για τον οποίο παραμένεις σε μία σχέση που έχει χαθεί η επικοινωνία, που έχουν εκλείψει οι ανέσεις, που βλέπεις πως σε οδηγεί σε καταπάτηση των προσωπικών σου υλικών αναγκών. Να αναρωτηθείς αν νιώθεις ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να βοηθήσεις ανθρώπους γύρω σου από τη στιγμή που βιώνεις καταστάσεις και περιορισμούς που σε αναγκάζουν να φωνάξεις πως έχεις ανάγκη από στήριξη τρίτων. Αυτό που συμβαίνει το Μάρτιο είναι να βλέπεις γύρω σου πως σχέσεις καταστρέφονται, πως συνεργασίες διαλύονται αφού δεν υπάρχει κέρδος, πως οι άνθρωποι κρύβονται πίσω από φαινομενικά χαμόγελα επειδή τρομάζουν να αντικρίσουν την αλήθεια κάτω από το φως, πως κάποιες φιλοδοξίες γίνονται μπούμερανγκ και μετατρέπονται στη Νέμεσι των ονείρων. Και τελικά, κατανοείς ολοένα και περισσότερο, πως μόνο μέσα από την αγάπη μπορείς να βρεις απαντήσεις και νόημα να ζεις παρακάτω, γι αυτό και μπορεί να μοιάζεις με τον/ην περιθωριακό/η σε κοινωνίες που έχασαν τα συναισθήματα τους.

Τοξότης

tumblr_n7jfgdlBCl1r4arimo1_1280

Ο μήνας της αναμέτρησης με τον άλλο σου εαυτό φαίνεται να έφτασε και να σε καλεί να δείξεις κατά πόσο μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου βάρη που είναι σε θέση να σου αλλάξουν θέση στην κοινωνία. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο σου, αυξάνουν οι αντοχές σου, μεγαλώνει ο δυναμισμός σου, τονώνεται ο εγωισμός σου, φωτίζεται η προσωπικότητα σου. Αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο στον επαγγελματικό τομέα, ο οποίος όμως μπορεί να κλέβει χρόνο από αυτόν που ξοδεύεις στο σπίτι σου, από αυτόν που επενδύεις στην οικογένεια ή σε πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση στην ερωτική σου ζωή και να βγαίνεις από μία περίοδο συμβιβασμού ή πένθους, θέλοντας να προχωρήσεις παρακάτω και να τολμήσεις να εκφραστείς και πάλι ανοικτά σχετικά με τις ανάγκες σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά να θυμάσαι πως μπορεί να βγει έντονος θυμός και κριτική από εσένα, να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και να υποσχεθείς πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις εις πέρας, να φοβίσεις κάποιους γύρω σου. Γι αυτό, τόλμησε αλλά με μέτρο, φώναξε αλλά μέχρι εκεί που πρέπει να ακουστείς, κόψε δεσμούς που γνωρίζεις πως δεν μπορούν να σου χρειαστούν παρακάτω.

Αιγόκερως

aigokeros

Ο Μάρτιος φέρνει μαζί του την τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού/Ζυγού και πιο συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως παίζεται ακόμα ένα επεισόδιο, πιθανότατα το τελευταίο, τις αλλαγές στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα που λαμβάνουν χώρα την τελευταία διετία στη ζωή σου ή γύρω από αυτή. Καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και ψυχραιμία τον τρόπο που κινούνται και δρουν πρόσωπα στον εργασιακό χώρο, να προσέξεις μήπως τραβάς την προσοχή ανθρώπων εξουσίας που θα ήθελες να αποφύγεις αφού δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η για μία αναμέτρηση μαζί τους. Αν πάλι έχεις εσύ στα χέρια σου την ισχύ και τη δύναμη, τότε φρόντισε να δείξεις τι μπορείς να κάνεις, ακόμα και μέσα από μία κίνηση που είναι προσεκτικά σχεδιασμένη αλλά δεν την έχεις επικοινωνήσει μέχρι στιγμής. Στον προσωπικό τομέα, θα έρθεις και πάλι αντιμέτωπος/η με το παρακάτω βήμα της σχέσης σου, αυτό που πάντα ετοιμάζεσαι να κάνεις αλλά διστάζεις αφού δεν μπορείς να προβλέψεις που θα σε βγάλει. Ένα ταξίδι με το έτερο ήμισυ ή με φίλους προς το τέλος του μήνα μπορεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να παραδεχτείς και δικές σου παραλείψεις που γνωρίζεις αλλά δεν τις φέρνεις και στην επιφάνεια.

Υδροχόος

aqua

Αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί έντονα το Μάρτιο είναι τα έσοδα σου σε σχέση με όσα δίνεις, παρέχεις, πληρώνεις σε άλλους ή σε πηγές που έχεις την υποχρέωση να πράξεις κάτι τέτοιο. Με έναν περίεργο τρόπο θεωρείς πως δε μένουν χρήματα στο πορτοφόλι σου, πως έχεις πολύ περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείς να αντέξεις, πως στηρίζεις πολλούς χωρίς να λαμβάνεις κάτι αντίστοιχο από τους ίδιους, πως αρχίζεις να εκνευρίζεσαι επειδή δεν υπάρχει ισότητα ανάμεσα σας. Θα αρχίσεις λοιπόν να κριτικάρεις τη στάση φίλων και γνωστών απέναντι σου, ίσως να προσπαθήσεις να κόψεις και κάποιες κοινές σας δραστηριότητες για να δείξεις πως έχεις ανάγκη από προσωπικό χρόνο. Ταυτόχρονα όμως, όλο και περισσότερα άτομα θα σε προσεγγίζουν και θα ζητούν τη συμβουλή ή στήριξη σου, θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τον αλτρουισμό σου την ίδια στιγμή που προσπαθείς να τον συμμαζέψεις. Προς το τέλος του μήνα όμως έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις πως δεν μπορείς να ζήσεις αρμονικά με τον εαυτό σου αν δε βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο, αν δε συμμετέχεις σε κοινωνικά ζητήματα, αν δε συνεισφέρεις σε έναν ευρύτερο διάλογο, κάτι που θα σε βοηθήσει να ιεραρχήσεις εκ νέου τις πηγές (χρήματα ή γνωριμίες) που θεωρείς απαραίτητες για να πατάς καλά στα πόδια σου.

Ιχθείς

piesces

Ο Μάρτιος φαντάζει ένας ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας για εσένα, αφού είναι γεμάτος από εξελίξεις ή τουλάχιστον προκλήσεις με στόχο να δράσεις ή να αντιδράσεις. Με πολλούς πλέον πλανήτες στο ζώδιο σου, είναι σαν να τραβάς τα φώτα πάνω σου, σαν να βρίσκεσαι στο σημείο εκείνο που αλλάζεις την εικόνα σου προς τα έξω. Μπορεί να παντρεύεσαι ή να χωρίζεις αφού βρίσκεσαι σε εκείνη τη χρονική περίοδο που αντιλαμβάνεσαι προς τα πού θέλεις να κινηθείς και θέλεις να κάνεις κάτι ώστε να παραμείνεις στον υπάρχοντα δρόμο ή να αλλάξεις πορεία προς το μονοπάτι της επιδίωξης σου. Να ξέρεις βέβαια πως θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλες μάχες με πρόσωπα γύρω σου, αφού θα δεχτείς επιθέσεις για τις επιλογές σου, αλλά σε κάθε τέτοια πρόκληση που θα λαμβάνεις, να αναρωτιέσαι αν ταυτόχρονα δίνεις μάχη και με τη δική σου συνείδηση. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις ένα νέο επαγγελματικό ρόλο, κάτι που σε ιντριγκάρει αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και παγίδα αφού θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σε υποτιμούν ή κριτικάρουν. Αυτό που έχει όμως σημασία είναι να ανακαλύψεις κομμάτια του εαυτού σου που αγνοούσες πως διαθέτεις, ακόμα και μέσα από τη σύναψη σχέσεων που είναι απαραίτητες για να οδηγηθείς σε μία τέτοια συνειδητοποίηση.

   Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφτείτε το προσωπικό του site κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


7 + 5 =