Αστρολογικές προβλέψεις για τον Iούνιο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

tumblr_mplh3n41kR1rrqsx6o1_1280

Ο Ιούνιος μοιάζει με το μήνα που σου προκαλεί αλλεπάλληλα ηλεκτροσόκ αφού φαίνεται να αναιρεί τις αποφάσεις που λαμβάνεις σε κάθε χρονική στιγμή αυτού. Στο ξεκίνημα του μήνα μπορεί να σχεδιάζεις μία απόδραση ή μία έξοδο για ψώνια, αλλά στην πορεία αντιλαμβάνεσαι πως τα οικονομικά σου δε σου επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Επίσης, ίσως να επιδιώκεις να βγεις, να γνωρίσεις κόσμο, να συναναστραφείς με γνώριμα πρόσωπα που έχετε χαθεί, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο οι καταστάσεις που αφορούν την ερωτική ή επαγγελματική σου ζωή δε σου προσφέρουν το χρόνο για να συμβούν όλα τα παραπάνω. Με το πέρασμα των ημερών θα πρέπει να καταλάβεις πως υπάρχουν ακόμα βαθιά μέσα σου θέματα εμμονών και ερωτημάτων που δεν έχουν απαντηθεί και τα οποία σε αποτρέπουν από το επόμενο και παρακάτω βήμα. Θα σου πρότεινα λοιπόν το δεύτερο μισό του μήνα να κάνεις μία εξαιρετικά αυστηρή κριτική ώστε να πονέσεις τον εαυτό σου, μήπως και καταλάβεις πως δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεις ίδιες πράξεις με διαφορετικούς πρωταγωνιστές για να αντιληφθείς πως έχει αλλάξει ο ρόλος σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στις 29 του μήνα ο κυβερνήτης σου Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και είναι πλέον καιρός να ανοίξεις πανιά για νέες θάλασσες.

Ταύρος

tavros

Η παραμονή του ανάδρομου Άρη μέχρι και τις 29 Ιουνίου απέναντι σου φαίνεται να φέρνει αναταράξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου ή του ωροσκόπου. Οι προστριβές με το έτερο ήμισυ μπορεί να αρχίσουν να προσομοιάζουν με σκηνές από ταινίες σύρραξης και να προκαλέσουν ένταση σε μία σχέση που μέχρι πριν από λίγο καιρό δε φαινόταν να οδηγείται σε τέτοια επικίνδυνα μονοπάτια. Από την άλλη πλευρά, μία νέα γνωριμία σε αυτή τη χρονική περίοδο μπορεί να φέρει μεγάλο ενθουσιασμό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που γνωρίζεις πλήρως, αφού υπάρχουν μάσκες που φοράτε αυτή τη στιγμή για να κρύψετε τις αληθινές σας προθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να κατανοήσεις τις διαθέσεις των ανθρώπων που έχεις απέναντι σου, αφού μπορεί να αναγνωρίσεις διαθέσεις πολέμου, χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι που είσαι σε θέση να εξηγήσεις για την ώρα. Μετά τις 29 Ιουνίου όμως ξεκινά η εποχή των μεγάλων εκκαθαρίσεων, οπότε φρόντισε να είσαι βέβαιος/η για τις επιλογές σου που μπορεί να φέρουν τεράστια ποσά ερωτικής ευτυχίας ή επαγγελματικής δημιουργικότητας, αλλά και μία απογοήτευση για επιλογές του τελευταίου τριμήνου.

Δίδυμοι

01-beauty-instagrams-4thandbleeker

Οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου φαίνεται να φέρνουν εξελίξεις στη ζωή σου, αφού δοκιμάζουν τα όρια των σχέσεων σου ακόμα και μέσα από συγκρίσεις που δεν είναι πάντοτε δίκαιες. Ίσως να έρθεις αντιμέτωπος/η με πρόσωπα που κρίνουν έντονα, που θέλουν να πιέσουν το μαχαίρι στην πληγή και αυτό να σε θυμώνει ή να σε αρρωσταίνει. Ίσως όμως να κρίνεται και το επαγγελματικό σου μέλλον, αφού καλείσαι να αντέξεις σε ένα σκηνικό που δεν είναι βέβαιο πως ταιριάζεις και χωράς, κάτι που όμως καλύτερα να κριθεί τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Μετά τις πρώτες αψιμαχίες όμως, θα πρέπει να ανοίξεις το στόμα σου και να εκφράσεις κομμάτια μίας επιχειρηματολογίας που έλειπε όλο το προηγούμενο διάστημα, να τολμήσεις να μιλήσεις για αλήθειες και όχι να αναζητήσεις δικαιολογίες ή μισόλογα που δε μοιάζουν ούτε καν με ευχολόγια-υποσχέσεις. Προς το τέλος του μήνα η αλήθεια θα έρθει στην επιφάνεια και είναι πλέον καιρός να αναλάβεις δράσεις που δείχνουν πως αλλάζεις περιβάλλον ή πως έχεις αντιληφθεί πλήρως την αφορμή για αρρωστημένη διάθεση και φροντίζεις να διορθώσεις αυτό που φταίει.

Καρκίνος

karikinos

Το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου είναι μάλλον κουραστικό και απαιτεί μεγάλες αντοχές από την πλευρά σου. Θα χρειαστεί να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις και συρράξεις, να φροντίσεις να διαφυλάξεις τα νώτα σου και να είσαι προετοιμασμένος/η για κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να σε θίγουν. Ίσως να χρειαστεί να αμυνθείς για να αποφύγεις τα πυρά, να πρέπει να υποστηρίξεις λεγόμενα και δράσεις σου γιατί μπορεί να δεχτείς επίθεση και πόλεμο από πρόσωπα που μέχρι πριν από λίγο καιρό κινούνταν κοντά σου. Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να φροντίσεις και την υγεία σου και να προσέξεις να φορέσεις στην καθημερινότητα σου συνήθειες και δράσεις που έχεις υποσχεθεί κατά κύριο λόγο στον εαυτό σου, αφού αποφάσισες να προχωρήσεις σε δραστικές αλλαγές στη διατροφή και τη σωματική άσκηση. Να θυμάσαι όμως πως υπάρχουν και κάποια άτομα που μπορούν να σε καταλάβουν και να σταθούν δίπλα σου, να σε ακούσουν χωρίς να χρειάζεται να μιλάς, Μήπως λοιπόν έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις και εμβαθύνεις ακόμα περισσότερο κάποιες σχέσεις που έχουν πάρα πολλά να σου προσφέρουν, αντί να επαναστατήσεις επειδή απλά δεν έχεις την υπομονή να παλέψεις με το χρόνο;

Λέων

leonlee

Ο Ιούνιος απαιτεί υπομονή και σκληρή δουλειά για να πετύχεις και τους τελευταίους στόχους που έχεις θέσει σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Ίσως να επανέρχεσαι σε ένα πλάνο στη δουλειά σου που χρειάζεται να επανατοποθετήσεις στην πραγματική του διάσταση, να χρειαστεί να βάλεις τις τελευταίες πινελιές ή να διορθώσεις κάποια κομμάτια του που δε σου επέτρεπαν να είσαι ευχαριστημένος/η με το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να σταθείς δίπλα σε κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις χρόνο μέσα στο σπίτι σου ή στο επαγγελματικό περιβάλλον αφού συμβαίνουν αλλαγές που επηρεάζουν τις ισορροπίες που είναι πλέον εξαιρετικά εύθραυστές. Από την άλλη πλευρά, η βιασύνη σου απέναντι σε ευκαιρίες και προκλήσεις μπορεί να αποβεί μοιραία αφού πέφτεις στην παγίδα ανθρώπων που μπορούν να παίξουν με τις επιθυμίες σου σχετικά με αφθονία και θαυμασμό και σε παγιδεύουν σε αδιέξοδες σχέσεις και απέλπιδες επαγγελματικές προσπάθειες. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα όμως φρόντισε να αποδράσεις από ένα πιεστικό σκηνικό και να ζητήσεις χρόνο μακριά από γνώριμα περιβάλλοντα και με πρόσωπα που ανανεώνουν την όρεξη σου για να ζήσεις.

Παρθένος

tumblr_o0hzitScxk1upzg5do1_400

Οι εξελίξεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται να τρέχουν για ακόμα ένα μήνα, αλλά αυτή τη φορά μπορεί το σώμα και το μυαλό να μη συνεργάζονται τόσο αρμονικά και να πρέπει να αναζητήσουν κοινό βηματισμό. Η ανάγκη να γίνουν βήματα ώστε να αλλάξει η δημόσια εικόνα σου είναι κάτι που μπορεί να σε σπρώξει σε νέες ερωτικές γνωριμίες, σε καινούργιες επαγγελματικές δοκιμές ή σε συζητήσεις με άτομα εξουσίας με στόχο να επιλύσετε τη μεταξύ σας σχέση. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει ένα ισχυρό παρελθόν στο πίσω μέρος του μυαλού σου που δεν μπορείς να διώξεις, που αδυνατείς να διαχειριστείς με αποτέλεσμα να γίνεται τροχοπέδη σε σχέδια και δράσεις. Ίσως πάλι να αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις από ένα γνώριμο περιβάλλον και να λάβεις τις απαραίτητες αποστάσεις τις οποίες και έχεις ανάγκη για να δεις πολύ πιο καθαρά τα πράγματα. Η αλήθεια όμως είναι πως μένοντας μακριά από γνώμες τρίτων, μπορεί να μπλέκεις σε δαιδαλώδεις σκέψεις οι οποίες σε εμποδίζουν να ανακαλύψεις την άκρη του νήματος, οπότε φρόντισε να κρατάς γύρω σου πρόσωπα που έχουν εμπειρία για να σου προσφέρουν και μία διαφορετική οπτική.

Ζυγός

tumblr_o2itdzrj8S1qazha9o1_500

Ο Ιούνιος είναι μάλλον ένας μήνας που σε ζορίζει επειδή δε σε βοηθά να δεις την πραγματικότητα όπως αλήθεια είναι και όχι όπως επιτρέπεις άλλους να στην παρουσιάσουν. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανό να προέρχονται λόγω του οικονομικού σκέλους, λόγω καταστάσεων που έχουν επηρεάσει την τσέπη σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως για όλα φταίνε οι άλλοι. Η επιλογή που έκανες πριν από λίγους μήνες είναι πιθανό να σε ζορίζει αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αφού βρίσκεσαι σε ένα χώρο στον οποίο τα πράγματα δεν είναι όμως ακριβώς στα παρουσίασαν. Οι σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα πρέπει να εξομαλυνθούν, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει στη βάση μίας συνεχούς κόντρας που αυξάνει το θυμό, αλλά σε έναν ειλικρινή διάλογο που δεν είναι όμως βέβαιο πως μπορείς να κάνεις πριν από το τέλος του μήνα. Στον προσωπικό τομέα, η απόσταση αυτό το μήνα μπορεί να φωτίσει αδιέξοδα, αλλά είναι και βέβαιο πως θα χρειαστεί να έρθεις κοντά με το έτερο ήμισυ προς το δεύτερο δεκαήμερο για να σταματήσετε να φαντάζεστε πράγματα που είναι βέβαιο πως απέχουν απόσταση από την πραγματικότητα στη σχέση σας.

Σκορπιός

skorpio

Με τον Άρη να παραμένει ανάδρομος στο ζώδιο σου σχεδόν όλο το μήνα (μέχρι και τις 29 Ιουνίου) θα αισθανθείς ένα ανεξήγητο βάρος πάνω σου ή θα προσπαθήσεις να απομονωθείς από κόσμο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο εγωισμός είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό το μήνα, αφού μπορεί να βρεθείς μπροστά στην πρόκληση του να ρίξεις τις αλαζονικές σου τάσεις, να αφήσεις χώρο και στην άλλη πλευρά χωρίς όμως να είσαι σε θέση να εμπιστευτείς. Ίσως πάλι να προσπαθείς να ρίξεις γέφυρες σε μία σχέση που επιθυμείς να της δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά αυτό να φαντάζει αδύνατο. να μοιάζει με μία προσπάθεια στο κενό η μία παγίδα που θα σε οδηγήσει σε χειρότερη φυλακή από αυτή που βιώνεις σήμερα. Από την άλλη όμως πλευρά, σου δίνεται η τελευταία ίσως ευκαιρία να επιστρέψεις σε ένα χώρο σχέσης ή συνεργασίας και να κάνεις αυτό που δεν τόλμησες στο παρελθόν, να χτυπήσεις το χέρι στο γραφείο και να ζητήσεις εξηγήσεις που δε σου δόθηκαν. Να θυμάσαι όμως πως μία τέτοια πράξη μπορεί να οδηγήσει σε εξηγήσεις που κλείνουν οριστικά πίσω τους μία πόρτα που μέχρι σήμερα αποτελούσε διέξοδο διαφυγής αλλά δεν μπορούσες να ανοίξεις αφού σε φόβιζε, τρόμαζε ή ενοχλούσε.

Τοξότης

tumblr_nvgt6rfltz1r09f27o1_1280

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει πολλές εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι ακριβώς συμβαίνει. Με τον Άρη να παραμένει ανάδρομος σχεδόν όλο το μήνα στο Σκορπιό, μπορεί να υπάρχει έντονο παρασκήνιο στη σχέση σου, κινήσεις που είτε μοιάζουν αόρατες είτε σε υπνωτίζουν, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως όλα κυλούν όπως τα έχεις αφήσει, αλλά στην πραγματικότητα τίποτα να μην παραμένει ίδιο. Ένα κοντινό σου πρόσωπο φαίνεται να έχει αρχίσει να λαμβάνει αποστάσεις χωρίς όμως να στο δείχνει, οπότε καλά θα κάνεις να αναζητήσεις κάποια σημάδια που ίσως να αφήνει πίσω του. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι εσύ αυτός/η που κινείται στο σκοτάδι, τότε καλά θα κάνεις να προσέξεις τον τρόπο που ενεργείς, αφού μπορεί να αφήνεις ίχνη που θα σε προδώσουν. Στον επαγγελματικό τομέα, απέφυγε τη μεγάλη προσπάθεια ώστε να τα προλάβεις όλα αφού παραμονεύει η υπερκόπωση και η αρρώστια, αλλά ταυτόχρονα πρόσεχε μήπως εκτίθεσαι από όσα προσπαθείς στα μάτια ανωτέρων σου, αφού είναι πιθανό να παρακολουθούν τις κινήσεις σου. Ο Ιούνιος σου διδάσκει πως κάποια πράγματα που θεωρείς παγιωμένα έχουν πλέον αλλάξει, οπότε μπορεί να ξυπνήσεις έκπληκτός/η μπροστά στα νέα δεδομένα στο τέλος του μήνα.

Αιγόκερως

tumblr_nq19bcMA4p1t6ormzo1_500

Ο Ιούνιος μοιάζει με μήνα επαναφοράς σε συνθήκες και πρόσωπα που γνωρίζεις από παλιά με στόχο όμως να κάνεις την αυτοκριτική σου και να επιλέξεις το νέο στρατόπεδο σου. Θα έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς που έχετε χαθεί και ίσως να προκύψουν ζητήματα που δείχνουν πως έχει αλλάξει η οπτική σου απέναντι στα πράγματα με αποτέλεσμα να απομακρύνεσαι από τα συγκεκριμένα περιβάλλοντα. Μπορεί όμως να ανακαλύψεις πως κοντινά σου πρόσωπα κάνουν κάτι αντίστοιχο και αυτό να το θεωρήσεις ως εγκατάλειψη ή αφορμή για μία εκ βαθέων εξομολόγηση που φέρνει στην επιφάνεια αισθήματα αλλά και πικρίες ανάμεσα σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθεις σε αντιπαράθεση να συναδέλφους και προϊσταμένους ή θα συνειδητοποιήσεις πως κουβαλάς έντονη σωματική ή πνευματική κούραση, καταστάσεις που δε σου επιτρέπουν να ακολουθήσεις ρυθμούς που σου επιβάλουν ή θα ήθελες να επιβάλεις στον εαυτό σου. Πριν λοιπόν εξωθήσεις τον οργανισμό σου σε επικίνδυνα μονοπάτια, καλύτερα να βρεις χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, ακόμα και μέσα από μία επικίνδυνη απομόνωση που θα σε οδηγήσει όμως σε βαθύτερες συνειδητοποιήσεις.

Υδροχόος

tumblr_m0burcvakr1qi0ofuo1_500

Η δυσκολία του να ανακαλύψεις πραγματική ευχαρίστηση στη ζωή σου τον Ιούνιο φαίνεται να προέρχεται από την προσπάθεια να κατακτήσεις κορυφές που δε σου ταιριάζουν και την απομάκρυνση από ανθρώπους και στόχους που θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν ευχάριστα συναισθήματα. Στον επαγγελματικό τομέα, αν συνεχίζεις να στεγνώνεις μπροστά σε μία εργασιακή προσπάθεια που φαίνεται να μην μπορείς να οδηγήσεις εκεί που επιθυμείς, σε δυσαρεστεί φυσικά. Από την άλλη όμως πλευρά, μήπως να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να θέσεις στο κάδρο της καθημερινότητας και κάποιες ασχολίες που είναι βέβαιο πως θα αναπτερώσουν το ηθικό σου; Στον ερωτικό τομέα, αν η σχέση σου περνά κρίση, τότε δεν είναι απαραίτητο πως φταίει το γεγονός του χρόνου που έχει οδηγήσει στο να χαθεί ο έρωτας, αλλά ίσως η ρουτίνα που σε έχει απομακρύνει από το έτερο ήμισυ. Ο Ιούνιος μοιάζει με ένα μήνα που σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης της ζωής σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να αγχώνεσαι. Λειτούργησε σύμφωνα με το ένστικτο σου και θα ανακαλύψεις λόγους για να σχεδιάσεις ένα ονειρεμένο καλοκαίρι που είναι ικανό να επαναφέρει τον έρωτα και τη δημιουργικότητα στη ζωή σου.

Ιχθείς

didimoi

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που έχει θέσει ως στόχο του να σε οδηγήσει στο συμπέρασμα πως υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες μπορείς να ορίσεις στη ζωή σου και κάποιες άλλες που όσο και να παλεύεις να οριοθετήσεις, αυτό μοιάζει αδύνατο. Το πρώτο μισό του μήνα, φαίνεται να εστιάζεις στη λογική των πράξεων σου, να συζητάς και να συναναστρέφεσαι με κόσμο και να περνά ευχάριστα ο χρόνος, όσο όμως δε βουτάς στο βάθος των συναισθημάτων και των ενστίκτων σου. Θα παρατηρήσεις όμως πως θα υπάρξουν και στιγμές που θα ήθελες να παραμείνεις σιωπηλός/η και να βρεθεί κάποιο πρόσωπο που θα κάνει την κίνηση προς την πλευρά σου, χωρίς να το έχεις ζητήσει ώστε να ανακαλύψεις αυτή την ασφάλεια που αναζητάς. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως μπορεί να αισθανθείς έντονη κούραση και να θελήσεις να αποτραβηχτείς από κάποιες δραστηριότητες, με στόχο να σε φροντίσουν άλλοι. Σε αυτή την προσπάθεια όμως να θυμάσαι πως θα βρεθούν κάποια πρόσωπα που θα κριτικάρουν τη στάση σου, αλλά μήπως είναι καιρός να εξηγήσεις πως το δεύτερο μισό του μήνα κουμπώνει καλύτερα με την προσωπικότητα σου;

    Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφτείτε το προσωπικό του site κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


4 + 5 =