Αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

krios

Ο Οκτώβριος φαίνεται να είναι ο μήνας που θα ταρακουνήσει όλο το 2016, αφού βρίσκεσαι μπροστά σε προκλήσεις που θα πρέπει να προλάβεις να θέσεις στον εαυτό σου πριν μετατραπούν σε τελεσίδικες αποφάσεις άλλων προς το πρόσωπο σου. Υπάρχει πίεση στον εργασιακό τομέα και αυτό μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεσαι στη λίστα του προσωπικού που βρίσκεται κοντά στην έξοδο ή σε εκείνα τα άτομα που θα σηκώσουν τεράστιο βάρος στους ώμους τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Την ίδια λοιπόν στιγμή, θα πρέπει να αναμετρηθείς με τις φιλοδοξίες σου και να απαντήσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να αναλάβεις το ρίσκο να κάνεις κάτι δικό σου, ή να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα μπορούσατε να στήσετε μία νέα επαγγελματική προσπάθεια που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της εργασίας που γνωρίζετε. Στον προσωπικό τομέα, θα αναζητήσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ και μακριά από συγγενικά πρόσωπα, γιατί πρέπει να λύσετε κάποια θέματα, πριν φτάσετε σε μία οριστική ρήξη, που δε χρειάζεται να γίνει με τρόπο που θα αφήσει πικρία σε κανένα μέλος. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε η πρόσκληση που δέχεσαι μπορεί πολύ σύντομα να γίνει ερωτική λαίλαπα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Και κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο/η!

Ταύρος

tavros

 Ο τρόπος που θα διαχειριστείς τη νέα μορφή της καθημερινότητας σου θα αποτελέσει την ευκαιρία να ανακαλύψεις κουράγιο ώστε να προχωρήσεις στο παρακάτω της ζωής σου. Τον Οκτώβριο λοιπόν είναι πιθανό να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μία σειρά από υποχρεώσεις που δεν είναι δυνατό να αφήσεις στην άκρη, αφού έχεις επιλέξει να εντάξεις στη ζωή σου ή έχεις επιλέξει να βρεθείς σε ένα τέτοιου είδους εργασιακό περιβάλλον. Καλό θα ήταν λοιπόν να επιλέξεις το ρόλο που θα διατηρήσεις σε κάθε μορφή δραστηριότητας, αφού αν λειτουργήσεις μονοδιάστατα, είναι βέβαιο πως θα φτάσεις στο σημείο που θα κουράσεις το σώμα και την ψυχή σου με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Ανέλαβε έναν αρχηγικό ρόλο σε κάποια σενάρια που ξετυλίγονται μπροστά σου και στα οποία λαμβάνεις μέρος, αφού διαφορετικά θα πρέπει να αποδεχτείς πρόσωπα που θεωρείς κατώτερα των περιστάσεων. Επίσης, εξέφρασε και κάποιες αρνήσεις προς προσκλήσεις που δέχεσαι και μπορεί να σε κουράσουν χωρίς να σου αποδώσουν αυτά που αναμένεις, αφού χρειάζεσαι χρόνο για την προσωπική σου ξεκούραση. Τέλος, πρόσθεσε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τη σωματική και ψυχική άσκηση και ψυχαγωγία, γιατί οι επόμενοι μήνες θα σε φορτώσουν με άγχος και πρέπει να έχεις τρόπους να το εκτονώνεις.

 

Δίδυμοι

didimoi

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι τον Οκτώβριο, αφού υπάρχουν σκέψεις, λέξεις και πράξεις από την άλλη πλευρά που σε βάζουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα τέλος που είναι πλέον αναπόφευκτο. Αν η σχέση σου παραμένει στάσιμη τον τελευταίο καιρό, αν δεν τολμάτε να κάνετε το επόμενο βήμα, τότε τον Οκτώβριο θα υπάρξουν αρκετές αφορμές για να φτάσετε σε μία ρήξη που μοιάζει μάλλον αναπόφευκτη. Επιπλέον, αν υπάρχει και ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο γύρω σου, τότε η έλξη ανάμεσα σας φαίνεται να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει ακόμα μία αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως οι σχέσεις με παρελθόν μοιάζουν να χάνουν την αίγλη τους ολοένα και περισσότερο. Στον επαγγελματικό τομέα, θα φοβηθείς επειδή η άλλη πλευρά μοιάζει με παίζει περίεργα παιχνίδια με τις προθέσεις σου, και ίσως να αναρωτηθείς αν μπορείς να βασίζεσαι σε άτομα που μοιάζουν έτοιμα να αποδράσουν από το κοινό σας εγχείρημα με την πρώτη δυσκολία. Ο νέος μήνας όμως φαίνεται να σε βοηθά να αναγνωρίσεις τα στηρίγματα στη ζωή σου και να αντιληφθείς πως υπάρχουν αρκετά άτομα εκεί έξω που λένε πολλά, αλλά δεν είναι έτοιμα να κάνουν και κάτι, οπότε ίσως να πρέπει να αρχίσεις να αποχαιρετάς καθώς απομακρύνεσαι από κοντά τους.

 

Καρκίνος

karikinos

Ο Οκτώβριος φαίνεται να σου λέει πως είναι ώρα να αφήσεις πίσω σου τοξικές και αδιέξοδες διαπροσωπικές σχέσεις και να κοιτάξεις να καθαρίσεις το τοπίο. Θα βρεθείς μπροστά στην πρόκληση να κλείσεις το κεφάλαιο μίας σχέσης που οδηγεί σε αδιέξοδο ή ανυπέρβλητο τοίχο, και αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει με άγχος και αγωνία, αφού την ίδια στιγμή καλείσαι να δημιουργήσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα αναπτυχθεί το νέο κεφάλαιο της ζωής σου. Η απομάκρυνση λοιπόν από το σπίτι ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον, είναι μία πράξη που σε ζορίζει, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να ανοίξει χώρο στη ζωή σου, θα μπορούσε να σε απελευθερώσει ώστε να χωρέσεις μέσα στη ζωή σου και κάποιες νέες δραστηριότητες που έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη. Αν η παραπάνω πρόταση σημαίνει πως η απόδραση σε οδηγεί σε ένα μέρος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις και το διαβατήριο σου, τότε φρόντισε να πάρεις μαζί σου αναμνήσεις και αντικείμενα που είναι όντως χρήσιμα εκεί που κατευθύνεσαι. Πρόσεξε μόνο μήπως φορτώνεις τη βαλίτσα σου με ότι είναι περιττό και σύντομα θα αποτελέσει βάρος για τη νέα σου ζωή.

 

Λέων

leonlee

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα σου ζητήσει να θέσεις σαφείς προτεραιότητες γιατί είναι πολύ εύκολο να εμπλακείς σε πολλά και ταυτόχρονα ζητήματα και να χάσεις τον έλεγχο. Καταρχάς, θα υπάρξουν εκκαθαρίσεις στον εργασιακό στίβο, αφού πρέπει να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να θέσεις στο περιθώριο ότι μοιάζει περιττό και άχρηστο, αφού καταναλώνει χρόνο χωρίς να προσφέρει και το αντίστοιχο αντάλλαγμα. Επιπλέον, καλό θα ήταν να φροντίσεις τη σωματική σου υγεία, κάτι που σημαίνει πως είναι καιρός να προσθέσεις άσκηση στη ζωή σου, να αποδείξεις πως διαθέτεις την προσωπική πυγμή ώστε να μην επιτρέψεις στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σε συμπαρασύρει μαζί της. Τέλος, να θυμάσαι πως υπάρχει και η προσωπική σου ζωή, που μπορεί να βρίσκεται κοντά στο σημείο που θα πρέπει να συμβιβαστείς με μία σχέση που τη συνήθισες ή είναι ώρα να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και να αποδράσεις από αυτή. Διάλεξε όμως τι ακριβώς θέλεις, γιατί είναι κρίμα να σπαταλάς χρόνο σε κάτι που δε σε γεμίζει και απλά υπάρχει στη ζωή σου.

 

Παρθένος

tumblr_nghyb4JP8V1qzxeqqo2_r1_500

Το ζητούμενο του Οκτωβρίου είναι να εξετάσεις κατά πόσο θα στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις ή θα επιλέξεις να συνεργαστείς με άλλα πρόσωπα. Θα κληθείς να δοκιμάσεις τις αντοχές σου, να τολμήσεις να μιλήσεις σαν μονάδα και να επιδιώξεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις ή την ουσία μέσα από τη σύγκριση ή και τη σύγκρουση με άλλα άτομα. Ίσως πάλι να θελήσεις να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και να ζητήσεις περισσότερο χώρο μέσα στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σου, κάτι που είναι βέβαιο πως θα φέρει στην επιφάνεια και κάποιες ενοχλήσεις από την πλευρά προσώπων που έχουν βολευτεί με την παρουσία-απουσία σου. Την ίδια όμως στιγμή, πρέπει να δεις κατά πόσο άλλαξε πίστα η ζωή σου, κατά πόσο είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο άτομα και καταστάσεις που κάποτε δεν τολμούσες να κοιτάξεις στα μάτια, οπότε δεν μπορείς να παραμένεις στην αφάνεια. Αν λοιπόν κάποιοι ενοχληθούν από τη συμπεριφορά σου, τότε εξέτασε τι ρόλο κρατούν αυτοί οι κάποιοι. Γιατί αν είναι άτομα που έχουν αποκτήσει δύναμη και ισχύ, τότε μάλλον δυναμώνεις και εσύ ο/η ίδιος/α και αρχίζεις να τους ενοχλείς.

 

Ζυγός

zigos

Ο Οκτώβριος είναι ένας ιδιαίτερα αποφασιστικός μήνας για το παρακάτω της ζωής σου, οπότε μη μένεις στο ξεκίνημα του, αλλά προσπάθησε να αποδείξεις τα λεγόμενα και τις προθέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτού. Θα βρεθείς μπροστά στην προοπτική του να αφήσεις πίσω σου ένα περιβάλλον που σε κούρασε και μοιάζει να σε φυλακίζει ή θα πρέπει να αποδεχτείς αυτή την ιδέα και να κάνεις κάτι ώστε να παραμείνεις ενεργό μέλος αυτής της κατάστασης λειτουργώντας σαν το/η στρατηγό που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μπορεί πάλι να βρίσκεσαι μπροστά στο νέο βήμα στη ζωή σου, το οποίο ίσως να ξαφνιάζει κάποια πρόσωπα στο υπάρχον περιβάλλον σου, αφού σε βάζει στη διαδικασία να συστηθείς εκ νέου χωρίς να έχεις προειδοποιήσει για τις προθέσεις σου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως καλό θα ήταν να είσαι ξεκάθαρος/η σε ότι και αν αποφασίζεις να πράξεις, αφού είναι πολύ πιθανό να προσθέσεις πολλά δεδομένα στη ζωή σου και στο τέλος να αισθανθείς πως πνίγεσαι και θέλεις να ρίξεις το βάρος σε άλλους για αυτό το συναίσθημα σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τη ζωή σου, οπότε φρόντισε να το κάνεις πράξη και όχι να βρεις δικαιολογίες ώστε να επιτείνεις το χάος σε κάποιες περιστάσεις που πρέπει να αλλάξουν σελίδα.

 

Σκορπιός

skorpiios

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει θέλοντας να σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις κατά πόσο διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου η οποία όμως σχετίζεται με την ικανότητα σου να επιβάλεις το μυαλό σου πάνω στα ένστικτα σου ή το αντίστροφο. Θα αντιληφθείς πως η διαίσθηση σου πιθανότατα να αρχίζει να λειτουργεί πολύ έντονα, αφού οι σκέψεις που κάνεις και θα μπορούσαν να φαντάζουν παρανοϊκές, φαίνεται να βγαίνουν αληθινές και να επαληθεύονται ακόμα και με τρόπο που ίσως να σε τρομάζει κάποιες φορές. Τα παιχνίδια που αρχίζουν να ξετυλίγονται στο παρασκήνιο μπορεί να σε ξαφνιάσουν ή να σε κάνουν να αντιληφθείς πως είναι πιθανό κάποιοι να ετοιμάζουν τις δικές του κινήσεις, που έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με δικά σου κεκτημένα ή προσωπικές διεκδικήσεις, με αποτέλεσμα να αυξάνει ο εσωτερικός σου θυμός. Αυτό που έχεις όμως ανάγκη είναι να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου ώστε να μην αναλώνεσαι σε αδιέξοδα παιχνίδια και να αντιμετωπίσεις κάποιους ανθρώπους με την πλήρη απαξίωση που επιβάλλεται και τους αρμόζει.

 

Τοξότης

karlie_kloss_victorias_secret_summer_2013_v1IIQ32Q.sized

Η μάχη ανάμεσα στην έντονη κοινωνικότητα και την αναζήτηση του εαυτού σου θα κρατήσει και τον Οκτώβριο χωρίς όμως να είσαι σε θέση να ανακαλύψεις αν υπάρχει νικητής και ηττημένος σε αυτή τη διαμάχη. Η συντροφιά φίλων και γνωστών είναι μία καλή διέξοδος από θέματα οικονομικού και ερωτικού προβληματισμού, αφού το να επιτρέπεις στο μυαλό σου να χάνεται μέσα σε ανούσιες και ανέξοδες συζητήσεις είναι μία καλή ευκαιρία να αποφύγεις να αντιπαρατεθείς με σκέψεις που είναι σε θέση να σε βάλουν σε μία έντονη διαδικασία απαισιοδοξίας ή ακόμα και ελαφριάς κατάθλιψης. Από την άλλη όμως πλευρά, μετά από ένα Σεπτέμβριο που φαίνεται πως σε άλλαξε, έχει φτάσει η ώρα να αναμετρηθείς με τις νέες συνθήκες στη ζωή σου και να αναζητήσεις απαντήσεις σε ερωτήματα σχέσεων και συνεργασιών που είναι πιθανό να ενοχλήσουν και να φοβίσουν. Γι αυτό, καλό θα ήταν να επιτρέπεις στον εαυτό σου να περνά χρόνο με πρόσωπα που απομακρύνουν τη σκέψη σου από επικίνδυνα μονοπάτια, αφού διαφορετικά μπορεί να δεις πολύ πιο δύσκολα κάποιες καταστάσεις που απλά θέλουν αποφασιστική ματιά και σίγουρη δράση.

 

Αιγόκερως

happy1

Και τώρα που επιτέλους έχεις το τιμόνι στα χέρια σου, που κατάφερες να ορίζεις τις καταστάσεις και να επιλέγεις τον τρόπο που θα προχωρήσεις παρακάτω, είναι μάλλον η ώρα να σταθείς μπροστά από τον καθρέφτη και να απαντήσεις με ειλικρίνεια στον εαυτό αν αυτό ήταν που επεδίωκες τόσο καιρό. Από τη μία πλευρά, έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις τη ζωή σου έτσι όπως την έχεις σχεδιάσει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα έρθεις σε ανοικτή σύγκρουση με πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος σου, αφού αποφασίζεις να τραβήξεις το δικό σου δρόμο. Μπορείς λοιπόν να διαμορφώσεις το επαγγελματικό σου περιβάλλον όπως το επιθυμείς, να επιδιώξεις να έχεις τη σχέση που θέλεις χωρίς να σε αγχώνει μήπως αυτό σε φέρνει σε σύγκρουση με γνώριμα πρόσωπα, να μετακομίσεις για εκεί που νιώθεις πως περνάς όμορφα. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι πιθανό να μένεις μόνος/η και να πρέπει να συνηθίσεις μία τέτοια εικόνα ή συνθήκη, ακόμα και αν αυτό είναι κάτι που ευχόσουν να συμβεί. Για να καταφέρεις όμως να βρεις τη συντροφιά που επιτέλους αναζητάς, θα πρέπει πρώτα να αντέξεις τη συντροφιά του εαυτού σου. Είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο;

 

Υδροχόος

heaven

Ο Οκτώβριος είναι ένας ιδιαίτερα πονηρός ή ακόμα και ύπουλος μήνας αφού θα σε φέρει μπροστά στην προοπτική του να πρέπει να λειτουργήσεις παρασκηνιακά χωρίς να γνωρίζεις αν οι κινήσεις σου καταγράφονται και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον. Από τη μία πλευρά, θα επιδιώξεις να περάσεις απαρατήρητος/η, να μη βρεθείς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε περιβάλλοντα που γνωρίζεις πως βράζει το αίμα, πως υπάρχει το ενδεχόμενο να στοχοποιηθείς και να μην είσαι σε θέση να βρεις άκρη. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω στον επαγγελματικό τομέα και είτε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι να κάνεις, είτε να παρατηρήσεις άλλους γύρω σου και να καταγράψεις σκέψεις και κινήσεις που θα μπορούσαν να σου φανούν πολύ χρήσιμες σε λίγο καιρό. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς και με την υγεία σου, αφού ακόμα και αν δεν υπάρχει σωματική κούραση, η ψυχική κούραση είναι πλέον έντονη και δεν μπορείς να την προσπεράσεις έτσι απλά.

 

Ιχθείς

happy7

Η απαίτηση να εμπιστευτείς είναι και πάλι παρούσα, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν έρχονται σαν σωτήρες ή δεκανίκια στη ζωή σου, αλλά αυτούς που σου εκφράζουν αλήθειες για εσένα χωρίς να φείδονται κομπλιμέντων και να διστάζουν να γίνουν κυνικοί και σκωπτικά ειλικρινείς. Αν επιλέξεις να χαθείς για ακόμα μία φορά στην αγκαλιά του/ης άλλου/ης, στην οικονομική εξασφάλιση της άλλης πλευράς, στο χώρο που σου δημιουργεί η άλλη πλευρά ώστε να μην αισθάνεσαι ζητιάνος/η, τότε μπορεί να ανακαλύψεις ένα παροδικό ασφαλές καταφύγιο, αλλά στην πραγματικότητα θα μεγαλώσεις και την εσωτερική σου μοναξιά. Η απόσταση που σε χωρίζει από ανθρώπους και καταστάσεις που επιλέξατε να απομακρυνθείτε μπορεί να μεγαλώσει αυτό το μήνα, κάτι που είναι σε θέση να σε στενοχωρήσει, αλλά παράλληλα να σου δώσει τον απαραίτητο χώρο ώστε να εκφράσεις την προσωπικότητα σου και να μη μένεις σε κομμάτια αυτής. Ο Οκτώβριος μπορεί να σου προσφέρει ένα νέο νόημα ζωής, αρκεί να εμπιστευτείς ανθρώπους που θέλουν να σε δουν να ξεδιπλώνεσαι και όχι να κρύβεσαι κάτω από τη σκιά σου.

    Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφτείτε το προσωπικό του site κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


2 + 4 =