Αστρολογικές προβλέψεις για τον Νοέμβριο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

krios

Ο εγκλωβισμός ή η απαίτηση να συνεχίσεις να προχωράς σε τομές και αλλαγές, κάτι που έγινε με έντονο τρόπο τον περασμένο μήνα, θα πρέπει να αρχίσουν να δίνουν τη θέση τους σε πιο χαλαρές στιγμές το Νοέμβριο, ακόμα και αν οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει ή οι συμβιβασμοί που έχεις κάνει θα πρέπει να επεκτείνουν την παρουσία τους στη ζωή σου. Η συναναστροφή σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από επαγγελματικές σχέσεις που κουβαλούν μεγάλη πίεση και ίσως μέσα από αυτή τη μέθοδο να καταφέρεις να κοιτάξεις και προς κατευθύνσεις ανθρώπων που σου φαντάζουν τουλάχιστον εξωγήινοι. Βέβαια, καλά θα κάνεις να συνεχίσεις να διατηρείς ένα αυστηρό επαγγελματικό προφίλ, αφού βρίσκεσαι μπροστά σε κομβικά σημεία της ζωής σου, κάτι που όμως δε σημαίνει πως δε βρίσκεις χρόνο και για κοινωνικές συναναστροφές. Αν λοιπόν το πρώτο μισό του μήνα καταφέρει να σε καταπιεί λόγω ευθυνών και υποχρεώσεων, τότε εκμεταλλεύσου τουλάχιστον το δεύτερο μισό του μήνα, ακόμα και μέσα από την ευκαιρία ενός ταξιδιού που πραγματοποιείς ή σχεδιάζεις και μπορεί να αλλάξει τη διάθεση σου.

 

Ταύρος

 tavros

Ο Νοέμβριος φαίνεται να δημιουργεί ένα έντονα εκρηκτικό κλίμα στη ζωή σου, αφού είναι πλέον η ώρα που θα βγεις στην αρένα και θα αποδείξεις, και όχι απλώς διαφημίσεις, τις ικανότητες σου. Θα χρειαστεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα με στόχο να τρέξουν κάποια πράγματα, αφού διαφορετικά μπορεί να κολλήσουν μπροστά σε διλήμματα που δείχνουν αδυναμία ανάληψης δράσης. Θα συγκρουστείς με άτομα εξουσίας αλλά ακόμα και με τον εαυτό σου αφού πρέπει να έρθεις σε αντιπαράθεση με δικές σου απόψεις και θεωρίες, να αναλάβεις την ευθύνη για κάποιες πράξεις που σε απομακρύνουν από το δικό σου σετ φιλοσοφικών αξιών. Ίσως πάλι να αποφασίσεις πως είναι ώρα να αφήσεις στην άκρη ένα αντικείμενο που σε εξουθένωσε και να αποχωρήσεις από ένα περιβάλλον που δε σε χωρά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κρατάς κακία ή παίρνεις μαζί σου τάσεις εκδίκησης που είναι πιθανό να γεννηθούν. Το Νοέμβριο καλείσαι να βγεις δυναμικά στην κεντρική σκηνή, κάτι που σημαίνει πως κάποιοι ρόλοι έχουν πλέον περάσει σε εσένα, αφού αυτοί που τους κρατούσαν μέχρι σήμερα πρέπει να αποστρατευτούν, κάτι που δεν είναι πάντα ευχάριστο για εσένα.

 

Δίδυμοι

 didimoi

Η αντιπαράθεση σου με την πραγματικότητα είναι το ζητούμενο του Νοεμβρίου, κάτι που θα αντιληφθείς καθώς θα περνά ο καιρός και θα χρειάζεται να συνδιαλλαγές, να συνομιλήσεις, να συζητήσεις και όχι να αποδράσεις. Η άλλη πλευρά φαίνεται να αναζητά την ευκαιρία να προχωρήσετε σε ένα διάλογο που έχει καθυστερήσει ή που έχει μείνει στη μέση, καθώς κάνατε ένα διάλειμμα για να ζήσετε μακριά από το πεδίο ανάφλεξης. Ίσως πάλι να προκύπτει ένα άτομο στη ζωή σου που ενώ θα ήθελες να κουβαλά μία ευχάριστη και ανάλαφρη εικόνα για τη ζωή σου, στην πραγματικότητα κουβαλά μία σειρά από χαρακτηριστικά που δε σε βοηθούν να νιώθεις απελευθερωμένος/η και χαλαρός/η. Το δεύτερο μισό λοιπόν του μήνα θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση και να σταθείς απέναντι σε περιστάσεις που επιζητούν τη δική σου άποψη πάνω σε θέματα που δεν μπορούν να λυθούν ως δια μαγείας ή από τύχη. Η απόδραση δείχνει μία παιδιάστικη συμπεριφορά, εκτός και αν αποφασίζεις να παίξεις αυτό το ρόλο εν γνώσει όμως όλων των γύρω σου.

 

Καρκίνος

karikinos

Η απόσταση που θα καταφέρεις να λάβεις από πρόσωπα που είναι βέβαιο πως μπορούν να σε επηρεάζουν είναι το μεγάλο ζητούμενο του Νοεμβρίου. Μετά από ένα μήνα που κλήθηκες να χορέψεις σε ρυθμούς που σε ξάφνιασαν ή τρόμαξαν, έχει φτάσει η ώρα να διαμορφώσεις εκ νέου τις σχέσεις που δοκιμάστηκαν και να χτίσεις από την αρχή κάποιους κανόνες. Καλείσαι να διατηρήσεις αποστάσεις που έχουν πλέον τεθεί και να διαχειριστείς με προσοχή τα νέα δεδομένα που αφορούν τόσο εσένα όσο και την άλλη πλευρά. Αν θέλεις να επιστρέψεις σε ένα παλιό πατρόν συνεργασίας ή σχέσης, τότε θα καταλάβεις πως το αρχικό ενδιαφέρον έχει χαθεί, πως το πάθος μπορεί να έχει σβήσει, πως μπορείς να δεις και κάποια νέα πράγματα που σε αναγκάζουν να διαχειρίζεσαι με διαφορετικό τρόπο τις ισορροπίες. Αν πάλι επιθυμείς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις που έχεις αποκτήσει, τότε καλά θα κάνεις να υψώσεις το ανάστημα σου απέναντι ισάξιους ή μεγαλύτερους αντιπάλους σου, γιατί διαθέτεις την πυγμή και το σθένος να εκφράσεις την προσωπικότητα σου με τρόπο που δεν περνάς απαρατήρητος/η στους γύρω σου.

 

Λέων

leonlee

Ο Νοέμβριος μπορεί να ξεκινά με έντονη καθημερινότητα, ίσως με αρκετή δουλειά στον τομέα της καθημερινότητας ή με μία υπόνοια κούρασης στο σώμα σου, αλλά μετά το πρώτο δεκαήμερο το σκηνικό θα αλλάξει και η ρουτίνα θα δώσει τη θέση της σε προκλήσεις και έντονες αναταράξεις. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο θα κινητοποιήσει το ευρύ φάσμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και ενδέχεται να θελήσεις να σηκώσεις το γάντι σε όσους τολμήσουν να σου μιλήσουν, να σε κριτικάρουν, να δοκιμάσουν τις αντοχές σου απέναντι στις προσκλήσεις για εξελίξεις. Μία νέα επαγγελματική πρόταση ή γνωριμία θα βάλει σε κίνδυνο τις υπάρχουσες δομές της ζωής σου, αφού αισθάνεσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις να ανοίξεις τα φτερά σου για μακριά. Υπάρχουν βέβαια κολλήματα, θα νιώσεις να πρέπει να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να αποφύγεις την κατά μέτωπο σύγκρουση, αλλά προς το τέλος του μήνα φαίνεται να μην μπορείς να συγκρατηθείς. Η αλήθεια είναι πως το μυαλό σου ήδη ταξιδεύει κάπου μακριά, οπότε είναι πλέον φυσικό να αρχίσει να ακολουθεί τους ίδιους ρυθμούς το σώμα και η καρδιά σου.

 

Παρθένος

pathenos

 Η επαφή με την πραγματικότητα είναι ένα κομβικό θέμα τον Νοέμβριο και μπορεί να περνά μέσα από μία καθημερινότητα την οποία καλείσαι να αναταράξεις. Ένα καθορισμένο πρόγραμμα ημέρας μπορεί να σε εκνευρίσει, κάτι που δεν το περιμένεις, αφού φαίνεται να μην είσαι σε θέση να διαχειριστείς περιστάσεις οι οποίες σε βάζουν μέσα σε καλούπια συμπεριφοράς και δράσης. Η σχέση σου μπορεί να περάσει οριακές στιγμές και να αναρωτηθείς ποιος είναι ο λόγος που τη διατηρείς από τη στιγμή που έχει χαθεί η μαγεία. Η παραμονή σου μέσα στο σπίτι μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που γνωρίζουν πως να σε εκνευρίσουν απλά και μόνο με μία λέξη τους. Οι αποφάσεις των περασμένων μηνών περνούν μπροστά από τα μάτια σου σαν ταινία μικρού μήκους και αναρωτιέσαι αν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις ένα μέρος από αυτές. Η αλήθεια είναι πως αισθάνεσαι να πρέπει να πάρεις το όχημα της ζωής σου στα χέρια σου και αυτό σε κάνει επιρρεπή σε αποφάσεις που μυρίζουν ρήξη ή σε κινήσεις που είναι σε θέση να σε φέρουν μπροστά στην προοπτική μίας δέσμευσης που δε σχεδίαζες.

 

Ζυγός

zigos

Ο Νοέμβριος είναι περίεργος μήνας αφού ακολουθεί έναν Οκτώβριο που φαίνεται να πυροδότησε γεγονότα και καταστάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και διάθεση να χωνέψεις στη ζωή σου. Θα ήθελες να ξεκαθαρίσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία όμως γνωρίζεις πως είναι σε θέση να σε οδηγήσουν σε ακραίες αποφάσεις, αφού αντιλαμβάνεσαι πως η άλλη πλευρά είναι πιθανό να μην κάνει ένα βήμα εκτόνωσης της έντασης. Θα ήθελες επίσης να γίνει κάτι στον προσωπικό τομέα και να προχωρήσει η σχέση ή να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά το θέμα είναι πως εσύ κρατάς το κλειδί στα χέρια σου, αφού κάποιες φορές το ηλεκτροσόκ είναι ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό. Επίσης, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως παραμένοντας σε ένα περιβάλλον και απλά ελπίζοντας στην αλλαγή, αυτό που καταφέρνεις είναι να συντηρείς ένα μουδιασμένο παρόν επειδή φοβάσαι ένα ταραγμένο μέλλον, που θα μπορούσε όμως να είναι το μονοπάτι προς το παρόν που δεν μπορείς να έχεις σήμερα. Μήπως λοιπόν ο Οκτώβριος σου έμαθε πως οι ρήξεις είναι καλές, αρκεί να γίνονται στην ώρα τους, και το τέλος Νοεμβρίου φαντάζει σαν είναι πλέον αυτή η ώρα;

Σκορπιόςskorpiios

 

Η πίεση που θα αισθανθείς καθώς θα επιλέγεις ή θα αναγκάζεσαι να παραμείνεις δέσμιος/α σε ένα περιβάλλον που δεν αλλάζει, θα μεγαλώσει το Νοέμβριο και είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που μέχρι σήμερα είχατε καλές διαπροσωπικές σχέσεις. Στο ξεκίνημα του μήνα μπορεί να δεχτείς την επίθεση από ένα άτομο που έχει ως στόχο να συζητήσετε ένα θέμα που θα ήθελες να αποφύγεις, αλλά στην πραγματικότητα όσο το αποφεύγεις τόσο το φέρνεις και πιο κοντά σου, αφού βρίσκεται συνέχεια μέσα στο μυαλό σου. Θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα έρθεις πιο κοντά με ένα περιβάλλον που γνωρίζεις πως μπορεί να σε ξεκουμπώσει, ή θα συνεχίσεις να διατηρείς αποστάσεις αφού φοβάσαι μήπως έρθει στην επιφάνεια ένα κομμάτι της προσωπικότητας σου που δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα να διαχειριστείς. Από την άλλη πλευρά, αν γίνονται αλλαγές στο σπίτι ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον που δεν μπορείς να αποφύγεις, τότε θα πρέπει να βρεις τρόπο να διαχειριστείς το θυμό σου, ακόμα και μέσα από μια συστηματική παρακολούθηση των σκέψεων και των συναισθημάτων σου από ανθρώπους που είναι ειδικοί και μπορούν να σε βοηθήσουν.

Τοξότης

karlie_kloss_victorias_secret_summer_2013_v1IIQ32Q.sized

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να λάβεις αποστάσεις από διαπροσωπικές σχέσεις που βρίσκονται σε περίοδο κρίσης και να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ανεχτείς συμπεριφορές, να συμβιβαστείς με γεγονότα, να υποβιβάσεις τις ανάγκες σου για χάρη της καλής λειτουργίας μίας ομάδας. Το ξεκίνημα του μήνα κουβαλά μία διάθεση να κρατηθείς μακριά από το έτερο ήμισυ ή να αναρωτηθείς σχετικά με την αδυναμία να λάβεις ευχαρίστηση από τη δουλειά σου, κάτι που όμως απαιτεί ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης των καταστάσεων. Μπορεί να αδυνατείς να φέρεις σε σύμπνοια τη σωματική με την πνευματική σου ηλικία και αυτό να προκαλεί ρήξεις με τους γύρω σου, αφού δε βλέπεις τη ζωή σου μέσα από την ίδια οπτική γωνία. Το δεύτερο μισό του μήνα θα πρέπει να εκφραστείς για όλα αυτά που κουβαλάς μέσα στο μυαλό σου, αφού δεν πρέπει να γίνουν αφορμές να προκληθούν ρήξεις που δε διορθώνονται ή να γεννηθούν παρεξηγήσεις που οφείλονται σε μία διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων.

 

Αιγόκερως

happy1

Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σου στις 8 Νοεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να κατεβάσεις ταχύτητα και να εξετάσεις τι πέτυχες τον προηγούμενο καθώς ανέβασες του τόνους σε τομείς που θεωρούσες πως δε σου επέτρεπαν να έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων. Την ίδια όμως στιγμή, έρχονται η Αφροδίτη και ο Ερμής διαδοχικά στο ζώδιο σου για να κάνουν έναν έλεγχο κατά πόσο απομάκρυνες από κοντά σου και ανθρώπους με τους οποίους έχεις να μοιραστείς κάποια πράγματα. Καλό θα ήταν λοιπόν να κάνεις το πρώτο βήμα συμφιλίωσης με πρόσωπα που δεν έχετε κάτι να χωρίσετε ή να ανοίξεις ένα διάλογο με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να εξετάσεις μία προβληματική σχέση μέσα από μία διαφορετική οπτική. Ίσως πάλι να νιώσεις αρκετή μοναξιά και να αναζητήσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο, κάτι που όμως δεν πρέπει να σε οδηγήσει σε άτομα που κουβαλούν ένα πατρόν συμπεριφοράς που θυμίζει παλιές σου γνωριμίες. Ο Νοέμβριος μπορεί να καθαρίσει το τοπίο των σχέσεων σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να παραδεχτείς και κάποιες υπερβολές που έκανες τον προηγούμενο μήνα.

 

Υδροχόος

idorxoos

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου στις 8 Νοεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου κατά την οποία καλείσαι να κατανοήσεις πως ότι δε λύνεται, απλά παύει να υφίσταται. Οι συγκρούσεις με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου δεν είναι κάτι που μπορεί να λυθεί απαραίτητα με μία κουβέντα ή με το συμβιβασμό πως πρόκειται για μία κακή στιγμή ανάμεσα σας. Μπορεί να σημαίνουν πως έχετε τραβήξει διαφορετικούς πλέον δρόμους και αυτό είναι και κάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσετε ώστε να πάψετε να θεωρείτε πως μπορείτε να περνάτε πολλές ώρες μαζί. Το δύσκολο κλίμα στον εργασιακό χώρο μπορεί να είναι μία πραγματικότητα που δεν αλλάζει, κάτι που σημαίνει πως ίσως να είναι η ώρα να ανοίξεις την πόρτα και να βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας, εκεί που μπορείς να αναπνεύσεις καθαρό αέρα, αλλά χρειάζεται να μάθεις να μιλάς και μία διαφορετική γλώσσα. Ο Νοέμβριος εκκινεί διαδικασίες εκκαθάρισης του τοπίου, αφού σε 2–3 μήνες θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για νέες περιπέτειες, μακριά από το υπάρχον περιβάλλον διαβίωσης σου.

 

Ιχθείς

idroxoos

Ο Νοέμβριος μπορεί να είναι ένας μήνας που χρειάζεται αρκετή ησυχία, που πρέπει να βρεις τον τρόπο να κρατηθείς μακριά από την πολυκοσμία με στόχο να συνηθίσεις το νέο περιβάλλον που έχεις πλέον διαμορφωθεί γύρω σου. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις μία εσωτερική σου τάση να αποτραβηχτείς από φίλους και γνωστούς, να πάρεις αποστάσεις και να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους αισθάνεσαι πως αποκόβεσαι από ανθρώπους που μέχρι πριν από λίγο καιρό αποτελούσαν μέλη της κοινωνικής σου διαβίωσης. Ίσως πάλι να πιεστείς πολύ στον επαγγελματικό τομέα και να κάνεις μία ανασκόπηση της τελευταίας περιόδου με στόχο να διορθώσεις τις λάθος επιλογές σου, τις βιαστικές σου κριτικές και τις αστοχίες σου απέναντι σε προτάσεις που δέχτηκες και απέρριψες. Το κυριότερο όμως είναι να εστιάσεις στην ψυχική σου υγεία, να αναζητήσεις τους λόγους για τους οποίους συνεχίζεις να ζεις μέσα από ψυχικά και συναισθηματικά ηλεκτροσόκ τα οποία σε ταλαιπωρούν σωματικά και πνευματικά. Είναι ώρα να ακούσεις εσένα και όχι να συνεχίσεις να βρεις εσένα μέσα από τις προβολές σου πάνω σε άτομα που έρχονται απέναντι σου.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 5 = 9