Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

krios

Η ενέργεια που κουβαλάς από τον προηγούμενο μήνα φαίνεται να αρχίζει να σβήνει μετά τις πρώτες έντονες ημέρες του Μαρτίου και να καλείσαι να διαχειριστείς τις νέες καταστάσεις χωρίς να βάζεις το εγώ μπροστά σε κάθε περίσταση. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις 4 Μαρτίου σηματοδοτεί την εκκίνηση μίας περιόδου σαράντα περίπου ημερών κατά τη διάρκεια των οποίων θα κάνεις αποτοξίνωση, θα σταματήσεις να τρέχεις, θα πάψεις να δοκιμάζεις τα πάντα, θα κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω για να δεις τι έχασες, τι έφυγε από κοντά σου, τι προσπέρασες χωρίς να συστηθείτε και τι είναι αυτό που συνεχίζει να βρίσκεται μέσα σου παρά το χρονικό διάστημα που έχετε να βρεθείτε. Ίσως πάλι να έχει έρθει η ώρα ώστε να δώσεις εξηγήσεις, να πείσεις τους γύρω σου για όσα έκανες και μπορεί να έχουν φανεί περίεργα και αλλόκοτα, να χρειαστεί να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει για να αποφύγεις συναναστροφές που δε θεωρούσες πως θα κολλούσαν δίπλα σου. Ο Μάρτιος μοιάζει περίεργος μήνας αλλά σου προσφέρει την ευκαιρία να διώξεις από τη ζωή σου εστίες μόλυνσης, οπότε εκμεταλλεύσου αυτό το δώρο.

 

Ταύρος

tavros

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Κριό στις 4 Μαρτίου φαίνεται να προκαλεί κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου ή στην εύρεση απολαύσεων στη ζωή σου, όσο συνεχίζεις να επενδύεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο. Ίσως να αισθανθείς πως βαδίζεις μόνος/η σε μία σχέση που θεωρούσες πως είχε ισότητα και ενδιαφέρον της μίας πλευράς για την άλλη, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δε φαίνεται να είναι εφικτό. Ίσως πάλι να βιώνεις μία περίοδο μοναξιάς και ανάγκης να βρεθείς μακριά από γνώριμα πρόσωπα, αφού προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου για ένα άτομο που δεν είσαι βέβαιος/η αν μπορείτε να περπατήσετε με τον ίδιο ρυθμό. Ίσως πάλι να αντιμετωπίσεις προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα αφού προκύπτουν ανατροπές σε δεδομένα που θεωρούσες βέβαια και οι οποίες είναι σε θέση να σε αγχώσουν περισσότερο από όσο θεωρούσες. Ο Μάρτιος φέρνει αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με στόχο να ανακαλύψεις αν εμπεριέχουν ισότητα και ευχαρίστηση, αφού διαφορετικά θα μοιάζει σαν να επαναλαμβάνεις επιλογές ενός παρελθόντος που θεωρείται τελειωμένο.

 

Δίδυμοι

didimoi

Ο Μάρτιος απαιτεί την προσοχή σου όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις πιθανές παρανοήσεις και μπερδέματα που μπορούν να δημιουργηθούν λόγω πείσματος σε δεδομένα που δεν μπορούν να αλλάξουν. Η οπτική σου απέναντι στα πράγματα μπορεί να γίνει στενόμυαλη και να επιμείνεις σε προτάσεις, θέσεις και σκέψεις σου που φαίνεται να αλλοιώνουν το κλίμα στον κύκλο που κινείσαι. Ίσως πάλι να νιώσεις πως δεν ανήκεις σε ένα συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που συνήθισες να έχεις γύρω σου, πως μοιάζει σαν να μιλάς σε άτομα που δε σε καταλαβαίνουν και αυτό θα δημιουργήσει ανατροπές στις σχέσεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα, καλά θα κάνεις να δοκιμάσεις την εμπιστοσύνη κοντινών σου προσώπων και να τεστάρεις κατά πόσο έχεις δίπλα σου πρόσωπα που ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους ή τους απασχολεί και η λειτουργία της ομάδας. Ο Μάρτιος μπορεί να φέρει μία εσωστρέφεια που δυσκολεύεσαι να εξηγήσεις, αλλά αυτό αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις σχέσεις που έμαθαν να κινούνται στους ρυθμούς της εξωστρέφειας.

 

Καρκίνος

karikinos

Η παραμονή της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία στον Κριό σχεδόν για όλο το Μάρτιο σημαίνει πως καλό θα ήταν να επιστρέψεις σε ανοικτές επαγγελματικές εκκρεμότητες και να προσπαθήσεις να κλείσεις τα θέματα που μπορεί να σε εκθέτουν ή να σε προβληματίζουν. Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με γνώριμα πρόσωπα και θα χρειαστεί να πιάσεις εκ νέου μία κουβέντα που θεωρούσες πως είχε κλείσει, αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα κουραστείς περισσότερο από όσο μπορεί να αντέχεις και αυτό θα φανεί πάνω σου, αφού μοιάζει σαν να κουβαλάς βάρη μίας μεγάλης και μακράς περιόδου. Ίσως πάλι να θεωρήσεις πως το περιβάλλον εργασίας σου δε σε καλύπτει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάτι έχει αλλάξει, αλλά επειδή απλά μπορεί να νιώσεις νοσταλγία για ένα παλιότερο περιβάλλον εργασίας ή επειδή θα μάθεις νέα σχετικά με συνεργάτες από το παρελθόν. Ο Μάρτιος μπορεί να αφήσει πάνω σου χαρακιές από δύσκολες σχέσεις και αδυναμία να βρεις ευχαρίστηση, οπότε δε χρειάζεται να παλεύεις να το κρύψεις αφού η πραγματικότητα μοιάζει να ξεπερνά την όποια φαντασία προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει.

 

Λέων

leo2

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Κριό στο ξεκίνημα του νέου μήνα θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να ενεργοποιήσεις εκ νέου κάποιες γνωριμίες από μακριά και παλιά ή να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος/η με ανθρώπους που φαίνεται να επαναλαμβάνουν συμπεριφορές που θεωρούσες πως είχαν επιλυθεί, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι πως όσο παραμένεις δέσμιος/α σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον εργασίας δεν είναι εύκολο να βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να ζητήσεις με λανθασμένο τρόπο αυτό που επιδιώκεις να δεις από την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν αφορμές για να ψυχρανθεί η σχέση σας, για να δημιουργηθεί απόσταση που δεν είναι εύκολο να γεφυρωθεί. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις στη ζωή σου, είτε επειδή δεν είναι συμφέρουσες είτε επειδή δεν τις απολαμβάνεις, οπότε μη θεωρήσεις πως είναι ένας μήνας μόνο ενάρξεων, αφού κουβαλά αρκετές εκκαθαρίσεις.

 

Παρθένος

happy2

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Κριό στις 4 Μαρτίου σηματοδοτεί την εκκίνηση μίας περιόδου σαράντα περίπου ημερών που καλείσαι να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο ή να αποφύγεις να προχωρήσεις σε ενάρξεις που έχουν να κάνουν με τους παραπάνω τομείς. Θα χρειαστείς μεγάλες αντοχές ώστε να αντιμετωπίσεις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με άτομα που αποφασίζουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να δοκιμάσουν να ακολουθήσουν ένα νέο δρόμο τον οποίο δεν είναι καθόλου βέβαιο πως γνωρίζεις ή αποδέχεσαι. Θα αισθανθείς διαφορετικά μέσα στη σχέση σου με αποτέλεσμα να περάσει από το μυαλό σου η σκέψη να κάνεις μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα σε βοηθήσει κάτι τέτοιο στο να βρεθούν λύσεις ή να μπλεχτεί ακόμα περισσότερο η όλη κατάσταση. Το Μάρτιο μαθαίνεις πως η άλλη πλευρά έχει τη δυνατότητα να σε κάνει βόλτα με το τρενάκι του τρόμου όσο αρνείσαι να δεις την κατάσταση μέσα από τα δικά της μάτια, γι αυτό κόψε εισιτήριο και απόλαυσε τη βόλτα ή πάρε αποστάσεις και δες άλλους να κάνουν αυτή βόλτα.

 

Ζυγός

zigos

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Κριό στις 4 Μαρτίου εκκινεί μία περίοδο σαράντα περίπου ημερών κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να κάνεις μία σοβαρή ανασκόπηση των επιλογών των τελευταίων μηνών, με στόχο να καθαρίσεις ότι είναι άρρωστο και περιττό από τη ζωή σου. Είναι πιθανό να αναγνωρίζεις κάποιες συμπεριφορές στην άλλη πλευρά που φαίνεται να σε αγχώνουν ή στοιχειώνουν και να μην έχεις πλέον την απαραίτητη διπλωματική διάθεση να συναναστραφείς μαζί τους με στόχο να λυθούν τα προβλήματα μέσα σε ένα πολιτισμένο κλίμα. Μπορεί πάλι να έρχεται στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν που είναι έτοιμο να θέσει σε κίνδυνο την υπάρχουσα ζωή σου, αφού οι συγκρίσεις θα είναι αναπόφευκτες και είναι πιθανό να αντιληφθείς πως δεν μπορείς να παραμένεις δέσμιος/α επιλογών που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Η αντίδραση σου απέναντι στην πίεση και κριτική είναι πλέον έντονη και αυτό σημαίνει πως βρίσκεσαι μπροστά σε ριψοκίνδυνες προοπτικές δράσης που μπορεί και να μην έχουν υπολογιστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

Σκορπιός

skorpiios

 Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο στις 10 Μαρτίου ανοίγει μία περίοδο αλλαγών στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως μέσα από την αναπροσαρμογή του ρόλου σου αφού πρέπει να χωρέσεις σε νέα δεδομένα. Το θέμα όμως είναι αν πλέον σε καλύπτουν τα νέα δεδομένα ή μήπως είναι η ώρα να ανοίξεις την πόρτα και να απομακρυνθείς. Αυτό το τελευταίο δε μοιάζει και πολύ εφικτό αυτό το μήνα, αφού με την Αφροδίτη ανάδρομη καλείσαι να διαχειριστείς ανοικτές εκκρεμότητες και να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που δεν μπορείς να αγνοήσεις, παρά να δείξεις πως αλλάζεις πορεία και παραιτείσαι της προσπάθειας. Αυτή η συμπεριφορά βέβαια προϋποθέτει μία σωματική και λεκτική εγρήγορση απέναντι στις προκλήσεις, που ξεκινά από τη φιλοσοφία πως θα φροντίσεις τον εαυτό σου και θα ασχοληθείς μαζί του περισσότερο από κάθε άλλο άτομο που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σου και να θέλει να καταναλώσει κομμάτια από το χρόνο σου. Όσο λοιπόν βλέπεις απέναντι σου εχθρικές συμπεριφορές, τόσο περισσότερο θα πρέπει να κατανοείς πως κουβαλάς θυμό για τον εαυτό σου, που προβάλλεται στους γύρω σου σαν καθρέφτης που έπεσε πάνω του μία αχτίδα φωτός.

 

Τοξότης

  karlie_kloss_victorias_secret_summer_2013_v1IIQ32Q.sized

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Κριό στις 4 Μαρτίου ανοίγει μία περίοδο ενδοσκόπησης στον ερωτικό τομέα ή που σε ωθεί να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα και να εστιάσεις σε θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Στην πρώτη περίπτωση, η επιστροφή σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να βοηθήσει ώστε να εξηγηθούν πράγματα που δεν ειπώθηκαν, αλλά την ίδια στιγμή θα σε βάλει στη διαδικασία να ζήσεις και πάλι καταστάσεις που είχες πείσει τον εαυτό σου πως δε θέλεις να επαναλάβεις. Αν πάλι προκύπτει μία νέα ερωτική γνωριμία στη ζωή σου, τότε δε χρειάζεται να ενθουσιαστείς ή να υποσχεθείς να κάνεις πράξεις που δεν είναι βέβαιο πως θα έχουν διάρκεια, αφού καραδοκούν εκπλήξεις που δεν μπορείς να γνωρίζεις. Στην περίπτωση που καλείσαι να ρίξεις όλο το βάρος στον επαγγελματικό τομέα, να θυμάσαι πως έχεις κοντά σου ένα πρόσωπο που μπορεί να σε στηρίξει σε δύσκολες στιγμές, ακόμα και εκείνες τις ώρες που θεωρείς πως όλοι έχουν στραφεί προς το μέρος σου και σε πολεμούν με όλη τους τη δύναμη.

 

Αιγόκερως

happy1

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Κριό στις 4 Μαρτίου φαίνεται να δίνει το έναυσμα σε μία περίοδο ανανέωσης, ανακαίνισης ή αλλαγών μέσα στο σπίτι σου που θα γίνουν όμως με τρόπο που θα μπορούσε να φέρει συγκρούσεις και με άλλα άτομα μέσα σε αυτό. Αν θέλεις να αλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο, τότε δε χρειάζεται να βιαστείς και να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές αγορών, αλλά καταρχάς να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις από το παρελθόν σου. Η επαφή με αντικείμενα που κρύβεις μέσα σε ντουλάπες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και αναμνήσεις από ένα παρελθόν που γνωρίζεις πως δεν μπορεί να επαναληφθεί, οπότε καλύτερα να συνεχίσεις να κοιτάζεις παρακάτω και όχι προς τα πίσω, όπως μπορεί να νιώσεις πως θα ήταν καλό να πράξεις. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να προσέξεις τα παρασκηνιακά παιχνίδια που οφείλονται στη δίψα κάποιων να αποκτήσουν ισχύ και εξουσία που θα μπορούσαν να κλέβουν κομμάτια της δικής σου επιρροής στα πράγματα. Σε μία τέτοια περίπτωση, δε χρειάζεται να οδηγηθείς σε κατά μέτωπο επίθεση, αλλά να αφήσεις την άλλη πλευρά να ξεδιπλώσει όλη τη στρατηγική της μπροστά στα μάτια σου.

 

Υδροχόος

idroxo

Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου φαίνεται να φέρνει μαζί του και μία έντονη κούραση ή ανάγκη για παραμονή στο σπίτι ή ακόμα και τάσεις εσωστρέφειας χωρίς να είσαι σε θέση να αντιληφθείς τον πραγματικό λόγο για κάτι τέτοιο. Από τη μία πλευρά, είναι πιθανό να ανακαλύπτεις έντονη ματαιότητα στο κυνήγι της επαγγελματικής επιτυχίας ή στην προσπάθεια να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, από τη στιγμή που έχεις καταφέρει να έχεις κοντά σου τα άτομα που θεωρείς οικογένεια. Ίσως πάλι να έχεις αγχωθεί με κάποια ταξίδια και διαβάσματα που πρέπει να κάνεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να αναζητάς το χρόνο και τον τρόπο να παραμείνεις στο ασφαλές σου καταφύγιο τον περισσότερο δυνατό χρόνο. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να αφοσιωθείς σε ένα στόχο που θέλεις να επιτύχεις και να αποφύγεις τις εναλλαγές στη ζωή σου, γιατί με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να λύσεις και θέματα ερωτικού ενδιαφέροντος με το άτομο που μοιράζεστε πολλά περισσότερα από κάποιες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Ιχθείς

idroxoos

Αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί έντονα το Μάρτιο είναι θέματα οικονομικού περιεχομένου αφού πρέπει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που καταφέρνουν να αναστατώσουν τη ζωή σου λόγω ανατροπών και ασυνεννοησίας με τους απέναντι σου. Αν προκύψουν έξοδα που δεν υπολόγιζες, αν έρθουν στο προσκήνιο θέματα που μπορεί να σε αγχώσουν και προβληματίσουν, τότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ιεραρχήσεις τα θέματα με έναν τρόπο που δείχνει πως αντιλαμβάνεσαι την κρισιμότητα των θεμάτων. Αν πάλι υπάρχουν απλά αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον και προκύπτουν και κάποια νέα δεδομένα που μοιάζουν και κάπως απειλητικά, τότε προσπάθησε να διατηρήσεις κεκτημένα σου που θεωρείς πολύ βασικά ώστε να τα χάσεις και απέφυγε να κάνεις μεγάλες δηλώσεις. Στον ερωτικό τομέα, φαίνεται να δημιουργείται μία απόσταση με το έτερο ήμισυ η οποία μπορεί και να οφείλεται και θέματα αδυναμίας κατανόησης της οπτικής σας απέναντι στα ίδια πράγματα, κάτι που μπορεί να γίνει πιο έντονο αν δε βάλεις νερό στο κρασί σου.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


7 + 8 =