Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

krios

Ο Δεκέμβριος είναι ένας δυνατός μήνας αν σε ενδιαφέρει να κάνεις ασκήσεις ισορροπίας ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, αν έχεις βαλθεί να δοκιμάσεις τις προσωπικές σου αντοχές μέσα σε μία σχέση, αν τεστάρεις τη δύναμη σου να αντέξεις πρόσωπα εξουσίας πάνω από το κεφάλι σου τη στιγμή που επιλέγεις να σκέφτεσαι με την καρδιά. Η αλήθεια είναι πως ο Δεκέμβριος είναι γλυκόπικρος, αφού για κάθε δύσκολη ημέρα στη δουλειά, υπάρχει μία πολύ όμορφη νύχτα. Για κάθε απογοήτευση που λαμβάνεις στον ερωτικό τομέα, υπάρχει μία επιβράβευση στον επαγγελματικό τομέα που σε σπρώχνει στο να δώσεις παράταση σε μία απόφαση να επαναστατήσεις και να αποδράσεις από την ίδια σου τη ζωή. Για κάθε όμως ένα συμβιβασμό που θα κάνεις, να ξέρεις πως θα πρέπει να γιατρέψεις και την πληγή που θα εμφανίζεται, αφού δεν αρκεί μία λογική εξήγηση, μία λεκτική δικαιολογία, μία διαμάχη με το κοινωνικό γίγνεσθαι που σε αναγκάζει να παγώσεις τα όνειρα σου. Υπάρχει εκεί έξω μία έξοδος διαφυγής που σε οδηγεί σε κάτι εντυπωσιακά όμορφο, η οποία όμως παίζει κρυφτό μαζί σου, αφού η νέα σου ζωή έχει ανάγκη από το παιδικό σου γέλιο και όχι τη γερασμένη σου καρδιά.

Ταύρος

tavros

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να φανείς, χωρίς όμως αυτό να γίνεται με τρόπο πλήρως συνειδητό από εσένα, αφού κάποιοι καταφέρνουν να το επιτύχουν ακόμα και παρά τη θέληση σου. Θα εμπλακείς σε επαγγελματικά ζητήματα που απαιτούν επαναδιαπραγμάτευση ή συμβιβασμό που στηρίζεται στη δύναμη του ατόμου να υπομείνει και να αντέξει ακόμα και παρανοϊκές απαιτήσεις από την άλλη πλευρά. Θα χρειαστεί να αντικαταστάσεις κάποια πρόσωπα στον εργασιακό χώρο και αυτό μπορεί να σε πειράξει επειδή χάνεις ελεύθερο χρόνο, αλλά στην πορεία θα καταλάβεις πως περνάς και κάποιες εξετάσεις σχετικά με το βάρος των ευθυνών που μπορείς να αντέξεις στους ώμους σου. Θα ανατρέψεις πλάνα που έχουν να κάνουν με αλλαγές στην καθημερινότητα σου, αφού θα νιώσεις ιδιαίτερη κόπωση και θα αναζητήσεις το χρόνο να ξεκουραστείς μακριά από ανθρώπους που συνήθισαν να σε έχουν γύρω τους. Και τέλος, θα ξυπνήσεις απότομα προς το τέλος του μήνα όταν θα καταλάβεις πως ξεκινά μία παράσταση στην οποία δεν μπορείς να έχεις δεύτερο ρόλο, οπότε θα πρωταγωνιστήσεις ή θα αποδράσεις.

Δίδυμοι

didimoi

Ο Δεκέμβριος είναι ένας κομβικός μήνας αφού θα αντιληφθείς κατά πόσο μπορείς να εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δίνουν αρεστές προς εσένα υποσχέσεις σε σχέση με ανθρώπους που λένε αλήθειες ακόμα και αν αυτές πονάνε αφού δε συμβαδίζουν με τις δικές σου απόψεις. Φτάνοντας στα μέσα του μήνα θα πρέπει να βγει ένα πόρισμα που θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να εξιδανικεύεις και να ονειρεύεσαι, ώστε να περάσεις στην εποχή της πραγματικότητας όσο και αν αυτή σημαίνει πως κάνεις συμβιβασμούς με τον εαυτό σου. Θα αντιληφθείς πως ο κόπος και το ποσό που επενδύεις σε μία δουλειά, σε μία σχέση, σε μία φιλία είναι αντιστρόφως ανάλογα σε σχέση με αυτά που κερδίζεις, με αποτέλεσμα να θελήσεις να αλλάξεις του κανόνες. Αν όμως εσύ είσαι αυτός/η που δέχεται την παραπάνω επιβολή νόμων και ορίων, τότε προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να αποφασίσεις αν δέχεσαι να είσαι μέλος ενός περιβάλλοντος που λειτουργεί διαφορετικά σε σχέση με αυτό που έχεις συνηθίσει. Και τώρα θα με ρωτήσεις τι θα συμβεί αν δε συμβιβάζεσαι. Η μόνη απάντηση που μπορώ να σου δώσω, είναι να στρίψεις στην κατεύθυνση που δε γνωρίζεις που βγάζει και όλο και κάτι θα μάθεις!

Καρκίνος

karikinos

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που σε πιέζει, αφού σε αναγκάζει να συναναστραφείς άτομα που σε φέρνουν μπροστά σε καταστάσεις τις οποίες θα επιθυμούσες να αποφύγεις και όχι να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί τους. Η δύσκολη επαφή με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στον εργασιακό τομέα μπορεί να γίνει μεγαλύτερος βραχνάς, αφού δε φαίνεται να έχεις απέναντι σου κάποιον/α που είναι διατεθειμένος/η να μιλήσετε την ίδια γλώσσα. Η επανάληψη κάποιων στοιχείων μέσα στη σχέση ή τη συνεργασία σου θα σε σπρώξει ακόμα περισσότερο προς τη σκέψη της απόδρασης, χωρίς όμως να μπορείς να το κάνεις και πράξη, αφού δεν είσαι βέβαιος/η για το επόμενο βήμα σου. Βλέποντας όμως το Δεκέμβριο σαν μία ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και να συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερο πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν, τότε θα καταλάβεις πως στο τέλος του μήνα έχεις την ευκαιρία να στρέψεις την προσοχή σου σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε ευχαριστούν. Τόλμησε να κάνεις ένα ταξίδι που σε ανανεώνει και σε βοηθά να κοιτάξεις πέρα από το προφανές, και η είσοδος στη νέα χρονιά μπορεί να σε βρει με διαφορετική ψυχολογία αλλά και με ένα δώρο που δεν ανέμενες.

Λέων

leonlee

Το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου αποτελεί μία ευκαιρία να αναδείξεις την ικανότητα σου να οργανώνεις καταστάσεις, να αντιμετωπίζεις αναποδιές και καθυστερήσεις, να ιεραρχείς τις προτεραιότητες και να εμπνέεις του γύρω σου. Θα βρεθείς μπροστά στην πρόκληση του να πιέσεις πριν σε πιέσουν, να προτείνεις πριν σου προτείνουν, να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου πριν στο ζητήσουν, οπότε φρόντισε να δείξεις ομαδικό πνεύμα και όχι απλά διάθεση να κερδίσεις το χειροκρότημα. Θα κοντραριστείς με κάποια πρόσωπα που έρχεσαι σε άμεση και καθημερινή επαφή, αφού πρέπει να ειπωθούν αλήθειες που πονάνε, αλλά την ίδια στιγμή θα σου δοθεί η ευκαιρία να διώξεις από δίπλα σου πρόσωπα που στέκονται εμπόδια στα σχέδια σου. Θα χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο, να πιεστείς ώστε να ολοκληρώσεις κάποια πράγματα εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, αλλά στο τέλος του μήνα θα γνωρίζεις πόσα προλαβαίνεις και πόσα όχι. Να θυμάσαι όμως πως πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου, να κοιτάξεις την υγεία σου, γιατί στο τέλος του μήνα έχεις μπροστά σου ένα ταξίδι που μπορεί να σου αλλάξει την οπτική για τη ζωή σου.

Παρθένος

pathenos

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας της ανασκόπησης για μία χρονιά που πρέπει να σε άλλαξε, οπότε θα πρέπει να κάνεις και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να αποδεχτείς όσο πιο ομαλά γίνεται τα νέα δεδομένα. Το πρώτο μισό του μήνα θα πρέπει να αντέξεις δυσκολίες και εντάσεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, ακόμα και να λάβεις μέρος σε διαμάχες και συγκρούσεις που έχουν όμως ως στόχο να σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά προς την κατεύθυνση προσώπων που γνωρίζουν πως να σε βοηθούν να χαλαρώνεις και να νιώθεις ασφαλής. Το δεύτερο μισό του μήνα λοιπόν έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με άτομα που θεωρείς πως αποτελούν κομμάτια του εαυτού σου, να σχεδιάσεις κοινές πορείες που σε βοηθούν να ονειρεύεσαι, να σταματήσεις να αγχώνεσαι για μικρά και ασήμαντα πράγματα και να κοιτάξεις την ουσία κατάματα. Με τον Ερμή να έχει γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω φρόντισε να θάψεις οριστικά μνήμες, συνήθειες και πράξεις που σου καταστρέφουν την ανάγκη για ειρήνη με τον εαυτό σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως επιστρέφεις σε κάποια άτομα για να ζητήσεις μία δεύτερη ευκαιρία.

Ζυγός

zigos

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που προετοιμάζει το έδαφος για μία μεγάλη αλλαγή ή εξέλιξη που δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο/η ή που δεν μπορείς να την κρατάς για περισσότερο πλέον χρόνο κρυφή από τους γύρω σου. Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται να είναι προπαρασκευαστικό ώστε να κατανοήσεις τις δυνατότητες της άλλης πλευράς, να αποσαφηνίσεις τις προθέσεις, να αντιληφθείς κατά πόσο υπάρχει ειλικρίνεια και σαφήνεια στις προθέσεις ή έχεις εμπλακεί σε μία ιστορία απλών δηλώσεων χωρίς βάρος και ουσία. Προς τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και αν πρόκειται να αναλάβεις δράση, τότε φρόντισε να εννοείς αυτά που λες, να επιχειρηματολογείς και να είσαι προετοιμασμένος/η να αναλάβεις δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους. Όσο όμως θα περνούν οι ημέρες θα αντιλαμβάνεσαι πως κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν, πως κάποιοι άνθρωποι δεν εννοούν αυτά που υπόσχονται, με αποτέλεσμα προς το τέλος του μήνα να πρέπει να αναλάβεις δράση για να ξεκολλήσεις από το τέλμα. Το ζήτημα δεν είναι να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, αλλά να κάνεις ένα βήμα προς την κατεύθυνση που θα σε βοηθήσει να πας μπροστά.

Σκορπιός

skorpiios

Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου θα αποτελέσουν μία μορφή εξετάσεων για το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ανεχτείς συμπεριφορές που σε ενοχλούν ή θα αντιδράσεις ακόμα και μέσα από μία απομάκρυνση από το χώρο που σε πληγώνει. Στον εργασιακό χώρο, θα υπάρξουν οικονομικά δεδομένα που σου φαντάζουν άδικα ή θεωρείς πως αποτελούν άστοχες κινήσεις, με αποτέλεσμα να πιστεύεις πως μπαίνεις στο περιθώριο ή πως επενδύεις σε λάθος καταστάσεις και ανθρώπους. Στον προσωπικό τομέα, δοκιμάζονται τα νεύρα σου, αφού η διαμονή σε ένα σπίτι που μπορείς να ακούς τις σκέψεις των υπολοίπων μελών αυτού μοιάζει με το βασανιστήριο της σταγόνας τη στιγμή που παλεύεις να κοιμηθείς. Το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου λοιπόν έχεις την ευκαιρία να εντάξεις στη ζωή σου μία δραστηριότητα που σε χαλαρώνει και σε βοηθά να περνάς πιο ευχάριστα την καθημερινότητα, είτε επειδή βρίσκεσαι κοντά σε ένα πρόσωπο που κουμπώνει στη ζωή σου, είτε επειδή ανακαλύπτεις μία νέα μέθοδο για να καθησυχάσεις τις εσωτερικές σου αγωνίες.

Τοξότης

karlie_kloss_victorias_secret_summer_2013_v1IIQ32Q.sized

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με αρκετό τρέξιμο και κάποιες υποχρεώσεις οικονομικού περιεχομένου που μπορεί να σε αγχώσουν, αλλά προς το τέλος του μήνα αντιλαμβάνεσαι πως θα πρέπει να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου για να μπορέσεις να χωρέσεις στο νέο μοντέλο της ζωής σου. Η αρχή του μήνα έχει αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια, περιλαμβάνει συζητήσεις και επαφές με κόσμο που γνωρίζεις για πρώτη φορά ή με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος και γενικότερα οι ημέρες περνούν γρήγορα. Την ίδια όμως στιγμή, υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και μπορεί και να θεωρείς άδικες, κάτι για το οποίο όμως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, αφού λειτουργείς εντός ενός συγκεκριμένου πλαισίου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να υπάρξει απόσταση από το έτερο ήμισυ ή να νιώσεις μοναξιά αφού δεν υπάρχει ένα άτομο που να σε συγκινεί ερωτικά. Αυτό όμως είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με τις επιλογές που κάνεις, κάτι που στο τέλος του μήνα θα το καταλάβεις ακόμα περισσότερο, αφού μπορεί να κάνεις μία κίνηση που θα βάλει την προσωπική σου ζωή σε νέα τροχιά.

Αιγόκερως

happy1

Ο Δεκέμβριος σε βάζει σε διαδικασία πολλών σκέψεων και μπορεί να σε μπερδέψει κιόλας, αφού δεν μπορείς να βρεις την άκρη του νήματος σε ένα ζήτημα που φαίνεται να αποτελεί τον καταλύτη για εξελίξεις. Το ζήτημα της καθημερινότητας είναι ένα αγκάθι για εσένα, αφού μπορεί να δουλεύεις πολλές ώρες και να κουράζεσαι, να έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο και αυτό να σε ταλαιπωρεί ή επειδή αντιλαμβάνεσαι πως δεν κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και αυτό σε αρρωσταίνει. Πριν όμως αρρωστήσεις πραγματικά, φρόντισε να επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκφραστεί, ακόμα και αν αυτό γίνει το δεύτερο μισό του μήνα οπότε και θα υπάρξει μία αλλαγή σε δεδομένα συνεργασιών, σχέσεων και προγραμμάτων. Η εσωστρέφεια σου προς το τέλος του μήνα δεν είναι καλός σύμβουλος, αφού πρέπει να γράψεις αυτά που σκέφτεσαι ή να μιλήσεις μπροστά στον καθρέφτη σχετικά με μία κίνηση που καλείσαι να κάνεις για να αλλάξεις τα δεδομένα στη ζωή σου. Αν όμως αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα κατάματα, τότε κάποιος/α άλλος/η θα αποφασίσει να απασφαλίσει τη χειροβομβίδα που κρατά και τότε θα ξεκινήσει μία αλυσιδωτή αντίδραση που κανείς δε γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Υδροχόος

idorxoos

Με τον Άρη στο ζώδιο σου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, φαίνεται να διαθέτεις την ενέργεια ώστε να φέρεις εις πέρας πολλές αποστολές ταυτόχρονα, αλλά την ίδια στιγμή γίνεσαι εριστικός/η και αλαζόνας, στοιχεία που είναι φυσικό να οδηγούν και σε εντάσεις. Η προσπάθεια σου να ακουστείς λοιπόν μπορεί να βγάλει προς τα έξω μία εγωιστική συμπεριφορά, μία ελιτίστικη διάθεση από την πλευρά σου, στοιχεία που φέρνουν απέναντι σου ανθρώπους έτοιμους για σύγκρουση. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί γύρω σου που κινούνται παρασκηνιακά, γιατί δε θέλουν να αντιπαρατεθούν μαζί σου άμεσα, αλλά ετοιμάζουν μία έμμεση απάντηση προς το τέλος του μήνα. Αν λοιπόν δεν μπορείς να δεις τις παρασκηνιακές κινήσεις, τα βλέμματα με υπονοούμενα τότε καλύτερα να αρχίσεις να παρατηρείς περισσότερο γιατί θα φέρεις στην επιφάνεια πράγματα που είναι χρήσιμα. Και εκεί προς το τέλος του μήνα, καλό θα ήταν να κάνεις μία ανακοίνωση που μπορεί να σοκάρει ή να αποφασίσεις να αποδράσεις για κάπου μακριά, αφήνοντας πίσω σου άτομα που θεωρούσαν πως θα είχαν θέση στο μεταφορικό σου μέσο.

Ιχθείς

idroxoos

Το δύσκολο πρώτο μισό του Δεκεμβρίου θα χρειαστείς αντοχές για να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που θέλουν να σου επιβάλουν καταστάσεις. Οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι ή στο εργασιακό περιβάλλον είναι δύσκολο να διατηρηθούν ανέπαφες, αφού υπάρχει χάσμα ανάμεσα στον τρόπο που βλέπετε τις περιστάσεις. Θα χρειαστεί να αποφύγεις τις εξάρσεις που είναι σε θέση να σε εξοντώσουν σωματικά και πνευματικά και να προσπαθήσεις να αποστασιοποιηθείς από ζητήματα στα οποία η προσωπική σου γνώμη δεν είναι απαραίτητο να ακουστεί. Με την είσοδο όμως του Άρη στο ζώδιο σου στις 18 του μήνα, καλείσαι να βγεις από την αφάνεια, χωρίς όμως να γνωρίζεις αν είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο. Επειδή θα έχεις την τάση να παρερμηνεύεις καταστάσεις και να εξιδανικεύεις ανθρώπους και περιστάσεις, φρόντισε να έχεις κοντά σου ένα άτομο που διατηρεί την επαφή σου με τη Γη, αφού είναι πολύ εύκολο να χάσεις κεκτημένα σου, να ξεχάσεις το έτερο ήμισυ, να αφαιρεθείς στον επαγγελματικό τομέα και να κάνεις επιπόλαια λάθη. Αν όμως αποφάσισες να βγάλεις από τη ζωή σου τους συμβιβασμούς και ψυχαναγκασμούς μίας σκληρής καθημερινότητας, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις και το αποτέλεσμα που έχει αυτή η απόφαση στον οικονομικό τομέα.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφτείτε το προσωπικό του site κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


6 + = 11