Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

936full-anita-ekberg

Τον τελευταίο μήνα του έτους θα προκαλέσεις και θα προκληθείς αφού φαίνεται να έχεις αντιληφθεί πως δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να παίζονται παιχνίδια για μικρά παιδιά, αλλά συγκρίσεις ουσίας. Είναι πιθανό να δεις απέναντι σου ένα/μία σύντροφο που ανέλαβε δράση μέσα από κινήσεις που μοιάζουν με παιχνίδια εξουσίας, θέλοντας να δοκιμάσει τις αντοχές σου και το σημείο στο οποίο θα αναλάβεις δράση ή θα αντιδράσεις. Είναι πάλι πιθανό να αντιμετωπίζεις δύσκολες στιγμές στον εργασιακό χώρο, είτε επειδή έχεις ένα αφεντικό που σε πιέζει, είτε επειδή πρέπει να αντέξεις σε ένα περιβάλλον και μία δουλειά που δεν είναι αυτό που ονειρευόσουν. Υπάρχει όμως και η προοπτική να σπάσεις δεσμά και να ακολουθήσεις ένα μονοπάτι που φαντάζει τρομακτικό σε πολλούς γύρω σου, αλλά μοιάζει και λυτρωτικό αφού επιτέλους μπορείς να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Να έχεις όμως στο μυαλό σου πως τα πράγματα μπορεί να λάβουν άλλη τροπή στο τέλος του μήνα, αφού η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στις 26 Δεκεμβρίου θα σε κάνει να κοιτάξεις προς μία κατεύθυνση που αλλάζει όσα σκέφτεσαι. Αν λοιπόν μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχεις αφήσει στην άκρη τα παιχνίδια, τότε είναι πλέον αυτή ή ώρα που θα αναλάβεις ένα ρόλο που αλλάζει τη δημόσια εικόνα σου.

 

Ταύρος

tavros

Οι ισορροπίες στον εργασιακό χώρο είναι λεπτές αυτό το μήνα και μπορεί να αισθανθείς πως δεν πατάς και τόσο καλά στα πόδια σου. Υπάρχουν άτομα γύρω σου που παίζουν με τις ικανότητες σου, μέσα από παιχνίδια μυαλού που δοκιμάζουν τις αντοχές σου στις αλλαγές, που τεστάρουν την αντίληψη σου, που θέλουν να εξετάσουν κατά πόσο μπορείς να δουλεύεις κάτω από πνευματική καταπίεση. Θα χρειαστεί όμως να προσέξεις επίσης την υγεία σου, αφού τα εξαντλητικά ωράρια καταπονούν το σώμα σου, ενώ η αδυναμία να ξεφύγεις από μία επίπονη ρουτίνα μπορεί να σε οδηγήσει σε μία κατάθλιψη που δεν καταλαβαίνεις πως φτάνει το βράδυ στο μαξιλάρι σου. Υπάρχει όμως διέξοδος διαφυγής από όλα τα παραπάνω και ονομάζεται ρίσκο στον έρωτα ή στην προσπάθεια να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου ταλέντα. Προς το τέλος του μήνα φαίνεται να παρουσιάζεται μία ευκαιρία να αλλάξεις ρυθμούς και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Αν αυτή η διέξοδος είναι ένα πρόσωπο που σου προτείνει ένα ταξίδι, τότε να έχεις στο μυαλό σου πως θα γυρίσεις διαφορετικός/η τον επόμενο μήνα.

 

Δίδυμοι

didimoi

 Ο Δεκέμβριος μπορεί να αποτελέσει το μήνα που θα κάνεις ουσιαστικές κινήσεις στην προσωπική σου ζωή, ακόμα και μέσα από μία μετακόμιση που σε φέρνει πολύ κοντά στο νέο σου στάτους. Η ανάγκη σου να βρεις καλύτερα πατήματα στη σχέση σου θα εκφραστεί, αλλά μπορεί να φέρει και αμηχανία μπροστά σε συζητήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα που κρύβονταν τόσο καιρό αφού δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με καθαρό μυαλό. Από την άλλη πλευρά, μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή μπορεί να βάλει φωτιά στη ζωή σου, αφού σε απομακρύνει από μία σχέση που αργοπεθαίνει. Μπορεί όμως αυτή η γνωριμία να αφορά το έτερο ήμισυ με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως η σχέση σας έχει πλέον χάσει τα πατήματα της και αυτό να είναι το έναυσμα για μία γενικότερη αναθεώρηση της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα, η συνεργασία σου με άτομα που συνεννοείστε μπροστά σε μία νέα προσπάθεια θα οδηγήσει στην ανάγκη να υπάρξει οργανωμένο σχέδιο και πλάνο ώστε να μπουν κανόνες σε αυτό που τόσο καιρό ετοιμάζεται. Ο Δεκέμβριος είναι γενικότερα ο μήνας που σου ζητά να οριοθετήσεις καλύτερα το σπίτι σου ή το χώρο που αισθάνεσαι ως σπίτι σου.

 

Καρκίνος

tumblr_mvum8qxOdY1qaonh9o1_500

Η συνειδητοποίηση πως πρέπει να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες, να κλειδώσεις πόρτες που οδηγούν στο σκοτάδι, να σβήσεις τηλέφωνα από τη μνήμη του κινητού σου, να πεις λόγια που θα ρίξουν την αυλαία σε αδιέξοδες καταστάσεις φαίνεται να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του Δεκεμβρίου. Οι ισορροπίες στο σπίτι μοιάζουν πολύ εύθραυστες αφού κάποιοι επιμένουν να σε προκαλούν και να παίζουν με τα νεύρα σου. Θα φτάσεις πολλές φορές κοντά στο σημείο να πεις αυτό που θα τελειώσει μία κατάσταση, αλλά πιθανότατα να μην τολμάς και να κάνεις το βήμα προς τα πίσω. Στον επαγγελματικό τομέα, κουράζεσαι και θέλεις να δεις και ανταπόδοση και όσο αυτό δε συμβαίνει, τόσο νιώθεις ριγμένος/η και αποφασισμένος/η να κοιτάξεις προς άλλες πλευρές το συμφέρον σου. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχουν στιγμές που νιώθεις σαν να ακολουθείς τυφλά την άλλη πλευρά, χωρίς να μπορείς να εκλογικεύσεις αυτά που συμβαίνουν στην καρδιά σου. Όλα τα παραπάνω θα σε απασχολήσουν έντονα το Δεκέμβριο, αλλά μετά τις 26 του μήνα θα πρέπει να γίνει και κάτι ώστε να υπάρξουν εξελίξεις και να πάψεις να φαντασιώνεσαι ή να σχεδιάζεις πράγματα χωρίς να τα μετουσιώνεις και σε πράξεις.

 

Λέων

leonlee

Το ζητούμενο του μήνα είναι η συνεχής μετακίνηση, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά ώστε να βρεθείς σε μέρη που τρέχουν οι εξελίξεις ή για να επιτρέψεις στο μυαλό σου να διαμορφώσει μία ιδέα που μπορεί να παρουσιαστεί το τελευταίο πενθήμερο του έτους. Πιθανότατα να χρειαστεί να κάνεις ταξίδια επαγγελματικού περιεχομένου ή να πρέπει να διαμορφώσεις διαφορετικά την εργασιακή σου καθημερινότητα λόγω εμβόλιμων υποχρεώσεων που προκύπτουν. Ίσως πάλι να αναλάβεις ένα νέο ρόλο στη δουλειά σου που έχει να κάνει με την παρουσίαση κάποιων νέων και αυτό να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο, κάτι που βέβαια σημαίνει πως θα υπάρξουν και λεκτικές συγκρούσεις με τα υπόλοιπα μέλη στον εργασιακό χώρο. Ίσως όμως απλά να σχεδιάζεις το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό βήμα και να κάνεις επαφές με πρόσωπα που θα ήθελες να συμμετέχουν σε αυτό με στόχο να καθαρίσεις το περιβάλλον γύρω σου. Σε κάθε περίπτωση, πρόσεξε τα πρόσωπα στα οποία μιλάς και τα ίχνη που αφήνεις πίσω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα εκεί έξω που έχουν βάλει ως στόχο τις ιδέες σου και τα κέρδη από αυτές.

 

Παρθένος

parthenos

Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να είναι το κύριο θέμα ενασχόλησης του μήνα, αφού πρέπει να αποτελέσουν το όχημα για να λύσεις οικονομικά ζητήματα και για να αποφύγεις σκέψεις και συζητήσεις που μπορούν να δυναμιτίσουν τη σχέση σου, Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου, αφού μπορείς να αλλάξεις κάποια δεδομένα της καθημερινότητας σου με στόχο να θεωρήσεις πως δεν είσαι ριγμένος/η σε σχέση με την αμοιβή σου και το χρόνο που καταναλώνεις σε συγκεκριμένες δραστηριότητες. Οι προτάσεις που μπορείς να λάβεις σχετικά με μία επαγγελματική μετακίνηση φαίνεται να σε προβληματίζουν και προς το τέλος του μήνα θα μπορούσαν να αποτελέσουν το όπλο σου για να αποδράσεις από καταστάσεις που σε αγχώνουν. Οι σκέψεις σου γύρω από το επόμενο βήμα στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να συγχρονιστούν με τα οικονομικά σου, αφού φαίνεται να πρέπει να ιεραρχήσεις με διαφορετικό τρόπο κάποια προσωπικά σου έξοδα. Τέλος, μία συνάντηση το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να ανατρέψει όλη τη ζωή σου. Γι αυτό, να είσαι προετοιμασμένος/η μήπως προς το τέλος του μήνα λάβεις ή σου θέσουν μία απόφαση που μοιάζει με ηλεκτρικό ρεύμα που χτυπά τη στιγμή που δεν περίμενες ή περίμεναν οι γύρω σου.

 

Ζυγός

tumblr_mn9hpzgwm61qdv0svo1_500

 Με τον Άρη στο ζώδιο σου όλο το μήνα, φαίνεται να διαθέτεις αρκετή ενέργεια και να βλέπεις τα πράγματα εξαιρετικά φιλόδοξα ή με διάθεση να ρισκάρεις και να παλέψεις. Γνωρίζεις βέβαια και την τέχνη της διπλωματίας, η οποία φαίνεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμη ειδικά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα που θα χρειαστεί να εκφραστείς με τρόπο που δείχνει απόλυτες αποφάσεις και ίσως και ουσιαστικές ρήξεις. Φρόντισε λοιπόν το πρώτο μισό του μήνα να διαβάσεις πολύ καλά την πίεση που μπορεί να δέχεσαι από γύρω σου, γιατί δεν είναι απαραίτητο να έχεις κοντά σου ανθρώπους που αποφάσισαν να ζορίσουν το μυαλό σου, να περιορίσουν τη δράση σου, να τιθασεύσουν τα αισθήματα σου, αλλά να δοκιμάσουν τις αποφάσεις σου για αλλαγές. Ίσως να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που τεστάρουν την ικανότητα σου να χωράς σε περιβάλλοντα που δεν αποφασίζεις εσύ να χτίσεις αλλά τα βρίσκεις έτοιμα. Ίσως να δοκιμάζονται τα όρια της αντοχής σου σε σχέσεις και συνεργασίες που θεωρείς πως δε σέβονται την προσωπικότητα σου. Ίσως να τεστάρεις κατά πόσο κάποια πρόσωπα εννοούν τις προτάσεις που σου κάνουν και ετοιμάζεται μία μεγάλη αλλαγή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το θέμα όμως είναι να καταλάβεις πως στο τέλος του μήνα, κάτι πρέπει να αλλάξει. Και αν δεν το καταλαβαίνεις, τότε θα στο τονίσει με κάθε επισημότητα ή απολυτότητα κάποιος/α που θέλει να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα ανάμεσα σας.

 

Σκορπιός

skorpiios

Να σου ξεκινήσω με τα καλά νέα του Δεκεμβρίου που έχουν να κάνουν με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Φυσικά και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μία ένδειξη πως η ερωτική σου ζωή ανθίζει, πως φλερτάρεις και έχεις επιτυχία, πως περνάς χρόνο με το/η σύντροφο. Σημαίνει όμως πως ενδιαφέρεσαι για την εικόνα σου, βελτιώνεις γενικότερα τις σχέσεις σου, αυξάνεις τα έσοδα σου και μπορεί να βρίσκεις και τρόπο να εκφράσεις τα αισθήματα σου πιο άμεσα και με ευθύ τρόπο. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει ο Άρης στο Ζυγό όλο το μήνα που θα δυσκολέψει τις εργασιακές σου σχέσεις, είτε επειδή υπάρχουν συγκρούσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, είτε επειδή υπάρχουν λόγια και κινήσεις πίσω από την πλάτη σου, είτε επειδή νιώθεις εξάντληση και χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Ο συνδυασμός όμως των παραπάνω θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό ώστε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου. Έχεις την ευκαιρία να τεστάρεις ανθρώπους αυτό το μήνα και να εξετάσεις το ρόλο τους στη ζωή σου, να αναζητήσεις λόγους που δένεσαι ή απομακρύνεσαι, να πειραματιστείς με την ανιδιοτέλεια τους. Πρόσεξε όμως μήπως μπλέκεις σε σκοτεινά μονοπάτια γιατί σε μία τέτοια περίπτωση, προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που ταράζουν σχέσεις που σχοινοβατούν σε λεπτό σκοινί.

 

Τοξότης

toxotis

Ο Δεκέμβριος μπορεί να είναι ένας καθοριστικός μήνας αφού σε κάνει να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα σχετικά με τη δημόσια εικόνα σου που θεωρούνται απαραίτητα για να λάβεις αποφάσεις για το νέο χρόνο. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς ώστε να δοκιμάσεις το ρόλο σου μέσα σε περιβάλλοντα που παλιότερα φάνταζαν πιο βατά για εσένα. Ίσως να συγκρουστείς με ένα άτομο από το φιλικό κύκλο και να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία στροφή της ζωής σου και δεν μπορείς να αντέχεις συμπεριφορές που δε συμβαδίζουν με τον τρόπο σκέψης σου. Θα μπορούσες όμως να χρησιμοποιήσεις τα λεγόμενα φίλων σου ή τις προτάσεις για κοινωνική συμμετοχή για να ξεπεράσεις ένα ζήτημα ερωτικού περιεχομένου που δε σε βοηθά ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου. Η δέσμευση σου σε μία νέα σχέση αυτή την εποχή μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για τους γύρω σου, αλλά για εσένα μοιάζει με τη γροθιά στο μαχαίρι ώστε να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη του παρελθόντος. Δεν είναι κακή μία τέτοια αντιμετώπιση, αλλά να είσαι προετοιμασμένος/η για ένα πρώτο οκτάμηνο του 2016 που θα δοκιμάσεις τις αντοχές σου σε έναν τρόπο ζωής που επιλέγεις να ακολουθήσεις από εδώ και πέρα.

 

Αιγόκερως

aigokeros

Ο Δεκέμβριος σε σπρώχνει να βγεις στο προσκήνιο και αυτό μπορεί να σε κουράσει προς το τέλος του έτους και να θελήσεις να επαναστατήσεις απέναντι σε πατρόν που δεν αντέχεις. Στον επαγγελματικό τομέα, θα κληθείς να συμμετάσχεις σε συναντήσεις και συζητήσεις, σε ζυμώσεις και συνεργασίες που έχουν ως στόχο να δοκιμάσουν την αντοχή σου απέναντι στη διατήρηση μίας ισορροπίας που δεν μπορεί να σπάσει. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου απέναντι σε περιστάσεις που καλείσαι να καθίσεις στη θέση του συνοδηγού, αλλά και να αναλάβεις ηγετικό ρόλο όταν το όλο θέμα κολλά, χωρίς όμως να γίνεσαι φορτικός/η και απόλυτος/η. Αν πάλι αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί είναι ο ερωτικός τομέας, τότε πρέπει να εκφραστείς ανοικτά και χωρίς περιστροφές, γιατί προς το τέλος του μήνα απαιτείται να λάβει χώρα μία εξέλιξη που μπορεί να αφορά τη μορφή της σχέσης σου ή ακόμα και το ίδιο σου το σπίτι. Τέλος, μέσα από κάθε δυνατό τρόπο, θα συνειδητοποιήσεις πως η ζωή προχωρά και δεν μπορείς να μένεις δέσμιος/α ανθρώπων και σχέσεων που έχουν πεθάνει, αλλά αρνείσαι να το αποδεχτείς.

Υδροχόος

idorxoos

 Το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια αυτό το μήνα, αφού σε ωθεί σε σκέψεις που είναι σκοτεινές και επικίνδυνες, σε βάζει να δοκιμάσεις συνταγές που μπορεί να καίνε, σε τεστάρει κατά πόσο πατάς στα πόδια σου ή αιθεροβατείς. Η ανάγκη σου όμως να βρεθείς πέρα από την καθημερινότητα είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα τολμήσεις ακόμα και μία πολύ σύντομη κοντινή ή μακρινή απόδραση με μόνο στόχο να αδειάσεις τον εγκέφαλο σου από κουβέντες και εικόνες που σε βαραίνουν ή στοιχειώνουν. Μπορεί πάλι να θελήσεις να τρέξεις κάποιες εκπαιδευτικές υποχρεώσεις που έχεις φορτώσει τη ζωή σου, ακόμα και μέσα από εντατικό διάβασμα ή μέσα από την απομόνωση σου από όλους και όλα. Προς το τέλος όμως του μήνα ο κυβερνήτης σου Ουρανός επανέρχεται σε ορθή πορεία και σου ζητά να αποφασίσεις αν μπορείς να συνεχίσεις να ζεις με εκλάμψεις ή θέλεις σταθερότητα στη ζωή σου. Και όταν λέμε σταθερότητα, αυτή συμπεριλαμβάνει και το πρόσωπο που πλέον γνωρίζεις πως είστε τόσο διαφορετικοί ώστε να αποτελείτε το ιδανικό ζευγάρι.

Ιχθείς

tumblr_nq30peuXQw1rzmfoqo1_1280

Το ζητούμενο του μήνα είναι να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις τις πραγματικές ευκαιρίες σου για συνδέσεις με ανθρώπους και καταστάσεις που σε οδηγούν ένα βήμα παρακάτω σε σχέση με επαφές που απλά αυξάνουν το θόρυβο στα αυτιά και στον εγκέφαλο σου. Μία επανάληψη της καθημερινότητας είναι θανατηφόρα αυτή την περίοδο, αλλά από την άλλη πλευρά θα μπορούσε να αποτελέσει το πατρόν πάνω στο οποίο θα χτίσεις την εμπιστοσύνη σου σε αυτή. Μία συγκατοίκηση με ένα πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου, αλλά και μία απομάκρυνση ενός προσώπου από τη ζωή σου θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς το ρόλο του στη ζωή σου. Μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να ανοίξει νέα μονοπάτια και να αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία στο να κοιτάξεις κατάματα το νέο σου ρόλο που αλλάζει και τη δημόσια εικόνα σου. Αυτό το μήνα θα πρέπει να συνδυάσεις ουσία με φαντασία, ψυχή με μυαλό και λόγια με πράξεις ώστε να μπορέσεις να πεις πως βρήκες έναν άνθρωπο ή μία ευκαιρία που κουμπώνει πάνω στις πραγματικές ανάγκες και τις αδιαμφισβήτητες δυνατότητες της καρδιάς σου.

  Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφτείτε το προσωπικό του site κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


3 + 2 =