Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

krios

Η είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη στον Τοξότη αποτελεί μία εξαιρετική είδηση τον Αύγουστο, καθώς θα μπορέσεις να αποδράσεις από ένα στενό οικονομικό και έντονα πιεστικό κλοιό που έζησες τον τελευταίο καιρό. Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου ένα άγχος που σε βασάνισε, ένα πρόσωπο που κατάφερε να παίξει με τις επιθυμίες και διαθέσεις σου, ένα περιβάλλον που σε έχει εγκλωβίσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο δράσης. Ίσως να θελήσεις να μιλήσεις ανοικτά για την καριέρα σου και να δηλώσεις πως αποχωρείς από ένα χώρο που δε σε βοηθά να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι. Ίσως πάλι να βρεθείς σε ένα ταξίδι που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να μετρήσεις τη σχέση σου και να επιστρέψεις αποφασισμένος/η για μία κίνηση που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις από την αρχή την ερωτική σου ζωή. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι όμως είναι πως αυτό τον Αύγουστο δεν έχεις κανένα δικαίωμα να χαζεύεις και να περνάς το χρόνο σου άσκοπα, αφού πρέπει να λάβεις αποφάσεις που σε βάζουν σε νέα τροχιά. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως αυτό τον Αύγουστο θα βρεθείς μόνος/η για διακοπές ή θα δουλεύεις, αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως χρησιμοποιήσεις το χρόνο προς όφελος σου για να κατανοήσεις τις δυνατότητες σου ώστε να κάνεις μία ανανεωτική και άκρως ουσιαστική επανεκκίνηση σε σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα.

 

Ταύρος

tavros

Η παραμονή αρκετών πλανητών στην Παρθένο τον Αύγουστο θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με το έτερο ήμισυ ή να περάσεις χρόνο με τα παιδιά σου και να καταφέρεις να χαλαρώσεις. Η επαφή με την πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι το μότο του μήνα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς με αναλυτική ματιά τα νέα δεδομένα στον ερωτικό τομέα και την προοπτική που ανοίγεται μπροστά σου και μπορεί να αναιρεί πολλά από όσα έκανες τα περασμένα χρόνια. Μετά από ένα δίμηνο ουσιαστικής εκκαθάρισης στη ζωή σου, φτάνει η στιγμή να δηλώσεις αν θα τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα για την ευτυχία σου ή θα συμβιβαστείς πίσω από μάσκες και πανοπλίες που σε αναγκάζουν να φορέσεις άνθρωποι και αποτυχίες του παρελθόντος ή μία κοινωνία που επιμένει να σε ελέγχει. Ίσως πάλι να βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου κλίσεις και τα ταλέντα και να ανακαλύψεις λόγους που σε ωθούν να αφήσεις μία δουλειά που σε φυλακίζει ή μία κατάσταση ανεργίας που δεν μπορεί να λυθεί όσο αναμένεις βοήθεια από τρίτα πρόσωπα. Αυτό τον Αύγουστο καλείσαι να κάνεις μία νέα σύμβαση με τον εαυτό σου ώστε να επανεφεύρεις την ευτυχία στη ζωή σου, χωρίς αυτό να σου δημιουργεί τύψεις και ενοχές, όσο και αν κάποιοι επιμένουν να τονίζουν κάτι τέτοιο.

 

Δίδυμοι

didimoi

Ο Αύγουστος θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικά καθοριστικός μήνας για τη ζωή σου, αφού σε φέρνει αντιμέτωπο/η με αποφάσεις ουσίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Άρη απέναντι σου, και μάλιστα σε σύνοδο με τον Κρόνο το δεύτερο μισό του μήνα, θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις και εμπόδια που δείχνουν πως αλλάζεις επίπεδο. Μία σχέση που δεν προχωρά θα πρέπει να αναλυθεί και εξηγηθεί, κάτι που θα φέρει στην επιφάνεια και θέματα αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Διαφορετικά, έχει μάλλον φτάσει η ώρα του χωρισμού, η στιγμή που θα τραβήξεις άλλο δρόμο από αυτόν του/ης συντρόφου, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να προκύπτει και μία μετακόμιση. Στον επαγγελματικό τομέα, θα κληθείς να λάβεις σημαντικές αποφάσεις ώστε να βγεις από ένα καθεστώς αβεβαιότητας ή για να προσφέρεις σε άλλα άτομα την ευκαιρία να πάρουν το τιμόνι στα χέρια τους, αν θεωρείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω. Αυτός ο Αύγουστος μπορεί να μείνει χαραγμένος στο μυαλό σου, οπότε προσπάθησε να είσαι προετοιμασμένος/η για κινήσεις σε μία σκακιέρα που μπορεί να κρίνουν και την παρτίδα μηνών.

 

Καρκίνος

karikinos

Το μυαλό αλλά και το σώμα θα πρέπει να βρεθούν κάπου μακριά τον Αύγουστο, εκεί που μπορείς να ζήσεις χωρίς να σκέφτεσαι μία καθημερινότητα που σε εξοντώνει λόγω των τρελών ρυθμών ή λόγω του άγχους της αβεβαιότητας της επόμενης ημέρας. Αυτό που φαίνεται να έχεις ανάγκη είναι να συζητήσεις τη ζωή σου, να επιτρέψεις σε άλλα πρόσωπα να κριτικάρουν κάποια κομμάτια της διαβίωσης σου και να ακούσεις κάποιες γνώμες που μπορεί και να σε ενοχλήσουν. Ίσως πάλι να ανακαλύπτεις πως πρέπει να βγεις από κουτί που συνήθισες να ζεις και να αναπνέεις και να επιδιώξεις να χτίσεις ένα νέο καταφύγιο, να αναζητήσεις το νέο σου περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να ζεις και να δουλεύεις. Σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια είναι τα οικονομικά σου που μπορεί να βελτιωθούν και κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που μοιράζεστε σκέψεις και προοπτικές για την καριέρα σας, αφού αυτός ο Αύγουστος μπορεί να εμπεριέχει ευχάριστες εκπλήξεις που δεν περίμενες να συναντήσεις μπροστά σου. Αρκεί να είσαι προετοιμασμένος/η να κάνεις ανακοινώσεις που σίγουρα θα ξαφνιάσουν κάποιους προς το τέλος του μήνα.

 

Λέων

leonlee

Ο φετινός μήνας των γενεθλίων σου μπορεί να είναι ένας άκρως εκκαθαριστικός μήνας για τη ζωή σου. Με τον Άρη να περνά στον Τοξότη, η ερωτική σου ζωή είναι πιθανό να γνωρίζει νέες εντάσεις και εκπλήξεις, αφού μετά από μία περίοδο περισυλλογής και αναμονής φαίνεται να είσαι έτοιμος/η να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα ή να ζητήσεις εξηγήσεις. Η αλήθεια είναι πως θα ζητήσεις πολλά, πως αναμένεις την άλλη πλευρά να σε εμπιστευτεί και να σε πιστέψει όσο και αν αυτά που λες και υπόσχεσαι μπορεί να μοιάζουν και κάπως υπερφίαλα. Νιώθεις όμως την ανάγκη να γεννηθεί κάτι όμορφο στη ζωή σου, να δημιουργήσεις ένα ερωτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορέσεις να ονειρευτείς χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις ή ενοχές, χωρίς να φοβάσαι μήπως υπνοβατείς ή εξιδανικεύεις, χωρίς να τρέμεις μήπως κάποιος/α κλέψει τα όνειρα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα κληθείς να δώσεις εξετάσεις κυρίως απέναντι στον εαυτό σου, αφού πρέπει να αναλάβεις βάρη που ίσως να μην πιστεύεις πως σου αναλογούν, αλλά θα μπορούσαν να αποτελέσουν το διαβατήριο σου για την αλλαγή της δημόσιας εικόνας σου. Μην τρομάξεις από την πρόκληση, αλλά την ίδια στιγμή μη θεωρήσεις πως μπορείς να παίξεις με την κρισιμότητα των στιγμών, αφού η υπογραφή σου έχει μεγάλη βαρύτητα αυτή τη στιγμή.

 

Παρθένος

tumblr_nghyb4JP8V1qzxeqqo2_r1_500

Ο φετινός Αύγουστος μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο κρίσιμους μήνες της χρονιάς, αφού φαίνεται πως τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σου και σου ζητάνε να αποφασίσεις αν θα παίξεις στην παράσταση μόνος/η ή με συντροφιά που σε γεμίζει. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο σου, μπορεί να περάσεις πολύ όμορφα αν νιώθεις πως έχεις δίπλα σου πρόσωπα που κατανοούν τις ανάγκες και επιθυμίες σου, αν είσαι σε θέση να συζητήσεις για μέλλον χωρίς να ακούς κριτικές για το παρελθόν. Αυτό βέβαια σημαίνει πως θα πρέπει και εσύ ο/η ίδιος/α να έχεις ξεπεράσει ένα παρελθόν που σε ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες και να είσαι προετοιμασμένος/η πως θα χρειαστεί να μιλήσεις και να κάνεις τομές με αυτή τη χρονική περίοδο της ζωής σου. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη το δεύτερο μισό του μήνα θα σε φέρει μπροστά σε πιθανές απώλειες αν δεν μπορείς να πείσεις για τις προθέσεις σου για το παρακάτω της ζωής σου. Γι αυτό, να θυμάσαι πως κάποιοι θα αποφασίσουν να αποχωρίσουν όσο δεν μπορείς να πείσεις σχετικά με το πλάνο της ζωής σου, αφού ο χρόνος περνά και εσύ παραμένεις δεμένος/η με αγκυλώσεις που μοιάζουν με θανατική καταδίκη. Εκτός, και αν αποφασίσεις πως το δεύτερο μισό του μήνα θα αποτελέσει τη βάση της νέας σου ζωής.

 

Ζυγός

zigos

Ο τίτλος του φετινού Αυγούστου θα μπορούσε να περιλαμβάνει λέξεις όπως ψυχή και κάθαρση, πόνος και φόβος, συμβιβασμός και κριτική ή απλά αδιέξοδο και τέλος. Καλείσαι να διαχειριστείς περιστάσεις που φαίνεται να κινούνται στο μεταίχμιο μίας αλλαγής που γίνεται αργά και προσεκτικά ή γρήγορα και χωρίς προφυλάξεις. Θα παρατηρήσεις γύρω σου ανθρώπους που ετοιμάζονται να μετακινηθούν σε ένα άλλο σπίτι, μία νέα επαγγελματική στέγη ή απλά να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους αφού το σώμα και η ψυχή τους αντιδρούν στα δεδομένα που έχουν επιβάλει στην υπάρχουσα πραγματικότητα τους. Θα χρειαστεί να θέσεις τέλος σε συνήθειες της εργασιακής σου ταυτότητας και να πρέπει να βγεις και να μιλήσεις για δεδομένα που σε τρομάζουν και φοβίζουν, για πρακτικές που θεωρείς ξεπερασμένες, για καταστάσεις που πιστεύεις πως κουκουλώνουν αλήθειες που αν έρθουν στην επιφάνεια θα πρέπει να ξεβολέψουν και εσένα. Μη νομίζεις όμως πως μπορείς να γλυτώσεις από όλα τα παραπάνω, αφού σε λίγους μήνες θα κληθείς να καταθέσεις τις δικές σου απόψεις και προτάσεις, έχοντας όμως την υποχρέωση να τις θέσεις και σε εφαρμογή.

 

Σκορπιός

skorpio

Ο Αύγουστος φαίνεται να κινητοποιεί οικονομικά θέματα που θα μπορούσαν να έχουν άμεση επιρροή στην κατοικία σου, μέσα από μία πιθανή ανακαίνιση ή ακόμα και μετακόμιση που σχεδιάζεις ή πραγματοποιείς. Η περίοδος που πέρασε θα πρέπει να σε έχει βοηθήσει ώστε να ξεκαθαρίσεις θέματα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα και να μπορείς να αποσαφηνίσεις κατά πόσο συνεχίζεις σε ένα περιβάλλον που γνωρίζεις και σε βοηθά να αισθάνεσαι καλυμμένος/η, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να συμβιβαστείς με συγκεκριμένα δεδομένα. Είναι πιθανό λοιπόν να αναζητήσεις νέες παραστάσεις, να εξετάσεις κατά πόσο θα μπορούσες να οργανώσεις μία μετακόμιση ή μία επαγγελματική μετακίνηση ή απλά να κανονίσεις τις φετινές σου διακοπές κάπου μακριά και με συντροφιά πρόσωπα που αποτελούν νέες παραστάσεις για τη ζωή σου. Η ανάγκη σου να μεγαλώσεις τον κύκλο επιρροής σου είναι παρούσα το φετινό Αύγουστο, αφού έχεις πλέον αποδεχτεί πως δε χρειάζεται να φοβάσαι μήπως κλείνεις πίσω σου πόρτες και βλέπεις μπροστά σου μοναξιά.

 

Τοξότης

jean-shrimpton

Η είσοδος στις 3 Αυγούστου του Άρη στο ζώδιο σου θα πυροδοτήσει τη ζωή σου, αφού θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς όχι μόνο με τις επιθυμίες και τους στόχους σου, αλλά και με τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας όλα τα παραπάνω μέσα από την προσωπική προσπάθεια. Μετά από μία μακρά περίοδο σχεδιασμού και αναμονής, είναι η ώρα που θα ξεδιπλώσεις το πλάνο σου και θα εκφράσεις σκέψεις που είναι πιθανό να ξαφνιάσουν πρόσωπα γύρω σου. Η δοκιμασία σε ένα εργασιακό περιβάλλον έφτασε στο τέλος της και αυτό μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεσαι ένα βήμα από την πόρτα εξόδου για να περάσεις στο επόμενο στάδιο της καριέρας σου. Η παραμονή σου σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δε συμβαδίζει με τους προσωπικούς σου στόχους είναι αδύνατη και αυτό μπορεί να σημάνει ακόμα και την ώρα της μετακίνησης σε μία άλλη χώρα. Στον προσωπικό τομέα, το δεύτερο μισό του μήνα θα πρέπει να κάνεις ουσιαστικούς συμβιβασμούς στη σχέση σου ή να υπογράψεις τη λύση αυτής. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να ζεις στο μεταίχμιο, αφού με αυτό τον τρόπο κάποιος/α Άλλος/η θα λάβει τις αποφάσεις που τρομάζεις να θέσεις σε εφαρμογή.

 

Αιγόκερως

scorpio

Ο Αύγουστος φαίνεται να στήνει δύο σκηνικά πάνω στα οποία θα πρέπει να κινηθείς, χωρίς όμως να μπορείς να περάσεις ευχάριστα και στα δύο. Από τη μία πλευρά, η παρουσία πλανητών στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις νόημα στη ζωή σου μέσα από μακρινές αποδράσεις και εκδρομές, από συζητήσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, από διάβασμα και επένδυση στην εκπαίδευση σου με στόχο να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Την ίδια στιγμή, μπορεί να εξελίσσεται η ερωτική σου ζωή και να περνάς ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο που πιθανότατα να φέρνει κάτι νέο στη ζωή σου, που μπορεί να σε βοηθά να δεις το βραχυπρόθεσμο πλάνο της ζωής σου να αποκτά και μία μακροπρόθεσμη χροιά. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει μία ζωή που πρέπει να αφήσεις πίσω σου και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πρέπει να παραδεχτείς λάθη και παραλείψεις σου, να αποδεχτείς παρασκηνιακά παιχνίδια που έλαβες μέρος ή να αντιμετωπίσεις άτομα που παίζουν διπλό παιχνίδι και λειτουργούν πίσω από την πλάτη σου. Επειδή δεν μπορείς να κοιτάξεις μόνο προς το παρελθόν ή το μέλλον σου, φρόντισε να διατηρήσεις καλή ισορροπία ανάμεσα στην παρουσία σου στις δύο παραπάνω σκηνές, γιατί η μονόπλευρη δράση θα φέρει αρρωστημένες καταστάσεις στη ζωή σου το δεύτερο μισό του μήνα.

Υδροχόος

idroxo

Η επαφή σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου θα μπορούσε να σε βοηθήσει να φτάσεις σε αποφάσεις που σε προβληματίζουν το φετινό Αύγουστο. Η διάθεση του/ης συντρόφου για το επόμενο βήμα στη σχέση σας είναι ένα ζήτημα που δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη, αφού φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο στο επόμενο βήμα. Επειδή λοιπόν η επιρροή αυτού του προσώπου είναι μεγάλη στη ζωή σου, καλό θα ήταν να συζητήσεις τα δεδομένα που υπάρχουν με πρόσωπα που μοιάζουν αμερόληπτα και μπορούν να δουν τη μεγάλη εικόνα, κάτι που ίσως να είναι εξαιρετικά δύσκολο για εσένα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αν πάλι αυτό που σε αφορά είναι το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σου, προσπάθησε να βρεις νέες στηρίξεις σε πρόσωπα που έρχονται από απόσταση, σε άτομα που θα μπορούσαν να ανοίξουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες, σε προτάσεις που μπορεί να σε ιντριγκάρουν ώστε να συμμαχήσεις με πρόσωπα που είναι έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους. Ο φετινός Αύγουστος μπορεί να φέρει μεγάλες προκλήσεις στη ζωή σου χωρίς όμως να συνειδητοποιείς πως πρέπει να λάβεις αποφάσεις σήμερα, αφού αυτά που συμβαίνουν μοιάζει να οργώνουν το έδαφος ώστε να γίνει γόνιμο σε 2–3 μήνες από σήμερα.

Ιχθείς

happy7

Ο Αύγουστος φαίνεται να είναι ένας έντονα δημιουργικός μήνας για τη ζωή σου, αφού θα μπορούσε να σε βάλει σε ένα νέο περιβάλλον διαβίωσης. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη απέναντι σου όλο το μήνα, έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, μέσα από από κοινού προσπάθειες συνεννόησης με το έτερο ήμισυ ή μέσα από μία γνωριμία που μπορεί να σε ενθουσιάσει και να σε κάνει να πιστέψεις πως ξεκινά κάτι νέο στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να αρχίσεις να βάζεις σε εφαρμογή τις συζητήσεις της τελευταίας περιόδου και να δίνεις σχήμα στο πλάνο που έχει ετοιμαστεί, μέσα από τη συνεργασία με ένα πρόσωπο που φαίνεται να συμπληρώνεστε με εξαιρετικό τρόπο. Η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στον Τοξότη όμως σημαίνει πως όλες οι παραπάνω προσπάθειες θα συναντήσουν δυσκολίες που έχουν να κάνουν με την τάση σου να αφήνεις στη μέση μία προσπάθεια όταν συναντάς εμπόδια, γι αυτό να θυμάσαι πως κάθε απόπειρα που κάνεις αυτό το μήνα, θα πρέπει να συνοδεύεται από την υπογραφή σου για συνέχιση του έργου παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 5 = 14