Αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο

Facebook Twitter Email

Ο Γιώργος Σοφιάνης κάνει για το Le Blog αστρολογικές προβλέψεις με ψυχολογική χροιά.

Κριός

tumblr_m0burcvakr1qi0ofuo1_500

Ο κυβερνήτης σου Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη στις 17 Απριλίου, όπως και ο Πλούτωνας μία ημέρα αργότερα στον Αιγόκερω, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να διαχειριστείς προσεκτικά τη δυναμική σου, να συμμαζέψεις τα ανοικτά μέτωπα της ζωής σου, να κατεβάσεις ταχύτητα και να φροντίσεις να εναρμονιστείς με τις αντοχές σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα του μήνα μπορεί να σε ενθουσιάσει και να θεωρήσεις πως ανακάλυψες φλέβα χρυσού, αλλά κανείς δε σου υπόσχεται πως θα σου προσφέρει χρυσάφι χωρίς αντάλλαγμα. Πριν λοιπόν δεσμευτείς σε νέα δεδομένα, μέσα από υπερφίαλες και τεράστιες υποσχέσεις, καλύτερα να αναρωτηθείς αν διαθέτεις το χρόνο και την ενέργεια να βάλεις κι άλλα δεδομένα στη ζωή σου. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου, γιατί διαφορετικά θα μοιάζει σαν να επιτρέπεις στο μυαλό σου να κυριαρχήσει σε όλη την υπόλοιπη προσωπικότητα σου, χωρίς να έχει ρωτήσει αν διαθέτεις τις σωματικές αντοχές και ψυχικές ικανότητες να ανταπεξέλθεις σε πολλά και κουραστικά θέματα την ίδια χρονική στιγμή.

Ταύρος

tavros

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που χρειάζεται προσοχή ειδικά αν παίζεις επικίνδυνα παιχνίδια στο σκοτάδι ή επενδύεις σε παράλληλες δράσεις και πράξεις που κουβαλούν αντίρροπα οφέλη και αντίθετες διεκδικήσεις. Επειδή θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με τρόπο που θα ενοχλήσει κάποιους, ίσως επειδή να πρέπει να ασχοληθείς με το σκοτεινό κομμάτι της δουλειάς σου, φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για δύσκολες σχέσεις στον εργασιακό χώρο με πρόσωπα που λειτουργούν κάτω από το φως και όχι στο σκοτάδι. Επειδή θα νιώσεις σαν να μην έχεις πολλές αντοχές, καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κινητικότητα σου και να ασχοληθείς μόνο με ότι θεωρείται βασικό. Επειδή είναι πιθανό να χρειαστεί να λάβεις μερικές δύσκολες αποφάσεις στη σχέση σου, φρόντισε να έχεις δίπλα σου πρόσωπα που θα στηρίξουν εσένα ή το/η σύντροφο, αφού η μοναξιά δεν είναι η απάντηση και λύση στο πρόβλημα. Ο Απρίλιος μοιάζει με το μήνα που συνειδητοποιείς το τέλος και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις χωρίς μεμψιμοιρία και τρόμο. Ξεκίνα να προετοιμάζεις τη σκηνή που θα πέσει η αυλαία, αφού κάτι νέο γεννιέται σε λίγους μήνες.

Δίδυμοι

didimos

Η παραμονή του Άρη για όλο το μήνα στον Τοξότη, και μάλιστα από τις 17 του μήνα σε ανάδρομη τροχιά, σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου που θα κινηθούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο/η σύντροφος μπορεί να βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα και να χρειάζεται να τον/ην στηρίξεις ή να αρχίσεις να αναζητάς τα νέα πατήματα για τη σχέση σας. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε γενναίες εκκαθαρίσεις στην προσωπική σου ζωή και αυτό να σημαίνει πως πέρα από νέες γνωριμίες που είναι στο προσκήνιο, υπάρχει και μία έντονη απαίτηση να αντιμετωπίσεις θέματα του παρελθόντος, συζητήσεις που έμειναν στη μέση και ίσως να σε δυσκολεύουν να κάνεις το παρακάτω βήμα στη ζωή σου. Σχεδόν ταυτόχρονα, στις 18 Απριλίου για την ακρίβεια, ο Πλούτωνας θα γυρίσει σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω, και αυτό σημαίνει πως δεν είναι μόνο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις που επηρεάζονται, αλλά γενικότερα ο τρόπος που θέλεις ή μπορείς να μοιραστείς με άλλους στη ζωή σου. Μία νέα σχέση ή δουλειά δε θα λύσει όλα τα προβλήματα σου λοιπόν, αλλά μία νέα οπτική απέναντι στον τρόπο που δεσμεύεσαι είναι το ζητούμενο από εδώ και πέρα.

Καρκίνος

karikinos

Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είναι καταιγιστικές αυτό το μήνα, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι αντοχές και πίστη στον εαυτό σου. Με τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος στις 17 Απριλίου και τον Πλούτωνα να ακολουθεί την επόμενη ημέρα, θα νιώσεις σαν να σε στοχοποιούν και να πρέπει να αποδείξεις πολλά περισσότερα από όσα συνήθισες να κάνεις για να εκφράζεις την προσωπικότητα σου. Θα υπάρξουν πρόσωπα που λειτουργούν παρασκηνιακά ή αλαζονικά και αυτό μπορεί να σε βλάψει, αφού είναι σε θέση να επηρεάσουν κέντρα εξουσίας. Θα αισθανθείς πως δεν υπάρχει λόγος να προσφέρεις πολλά σε μία δουλειά ή ένα περιβάλλον που φαίνεται να αποφασίζει να τραβήξει ένα διαφορετικό δρόμο σε σχέση με όσα είχατε συζητήσει και συμφωνήσει. Θα υπάρξει η προοπτική να επικοινωνήσεις και πάλι με συνεργάτες από τα παλιά και αυτό ίσως να ξυπνήσει αναμνήσεις που δεν έχουν σβηστεί από το ασυνείδητο σου. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να βάλεις στο κάδρο της ζωής σου και την άλλη πλευρά, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να δράσεις εγωιστικά και αλαζονικά και αυτό να τινάξει μία γνωριμία ή μία σχέση στον αέρα. Τέλος, φρόντισε και την υγεία σου, καθώς θα χρειαστεί να κάνεις αλλαγές στον τρόπο διαβίωσης σου, αφού η εποχή αλλάζει και δεν μπορείς να παραμένεις στο περιθώριο των εξελίξεων.

Λέων

leonlee

Η ανάγκη σου να αποδράσεις αυτό το μήνα μπορεί να γίνει μεγαλύτερη σε σχέση με ότι συνέβαινε μέχρι πριν από λίγο καιρό. Η επιμονή της παρουσίας του Άρη στον Τοξότη, και μάλιστα από τις 17 Απριλίου σε ανάδρομη πορεία, είναι ένα σημάδι πως δεν αντέχεις να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε σχέσεις, συνεργασίες και μοτίβα ζωής που δείχνουν παραίτηση. Θα αναζητήσεις νέες ευκαιρίες να ακούσεις την καρδιά σου να χτυπά, αλλά πρόσεξε μήπως απλά αλλάζει το πρόσωπο του ατόμου που έχεις απέναντι σου κα τίποτα περισσότερο. Θα κάνεις προτάσεις που ίσως να ξαφνιάζουν το έτερο ήμισυ, αλλά συνδύασε τες και με τη δική του/ης προσωπικότητα και όχι μόνο με αυτό που θεωρείς εσύ επιβεβλημένο για τη σχέση σας. Θα τολμήσεις να προτείνεις κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά κανόνισε να εμπεριέχει και δυνατότητες πραγματοποίησης, γιατί κάποιοι θα βασιστούν πάνω στα λόγια σου. Τέλος, θα νιώσεις την ανάγκη να κλείσεις εισιτήρια για ένα ταξίδι που σχεδιάζεις εδώ και πολύ καιρό, αλλά φρόντισε να ακολουθήσει το πρόσωπο που έχεις ανάγκη να είναι δίπλα σου και όχι άτομα που απλά συνηθίζεις να σέρνεις μαζί σου. Αυτό το μήνα ξεκινά μία ουσιαστική εκκαθάριση στους στόχους της ζωής σου, οπότε μη μείνεις στην επιφάνεια των αποφάσεων, αλλά προσπάθησε να ευχαριστηθείς με όλη σου την καρδιά.

Παρθένος

parthenos

Η σωστή διαχείριση της έννοιας της ταχύτητας είναι το βασικό ζητούμενο για εσένα αυτό το μήνα. Με τον Άρη να παραμένει στον Τοξότη και μάλιστα να γυρίζει και σε ανάδρομη πορεία από τις 17 Απριλίου, θα χρειαστείς αντοχές και διαύγεια ώστε να συνεχίσεις να δοκιμάζεις σχέσεις, συνεργασίες και ισορροπίες που θέλεις να εξελίξεις ή να διακόψεις, αφού η γνώμη σου σχετικά με όλα τα παραπάνω μπορεί να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Ίσως να ετοιμάζεις κάτι νέο στο σπίτι σου, κάτι που μπορεί να αφορά την ανακαίνιση του χώρου ή τη συγκατοίκηση με το έτερο ήμισυ, και το δεύτερο μισό του μήνα να βλέπεις εμπόδια οικονομικού περιεχομένου ή να γεννιούνται αμφιβολίες σχετικά με τις προθέσεις σου. Ίσως πάλι να στήνεις κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά να αντιλαμβάνεσαι πως η συνεργασία με τους συναδέλφους ή συνοδοιπόρους δεν είναι ισότιμη και αυτό να σε θυμώνει προς το τέλος του μήνα. Θα χρειαστεί όμως να επιμείνεις στα σχέδια και τα πλάνα σου, αφού δεν μπορείς να τα παρατήσεις με την πρώτη δυσκολία. Ετοιμάζεις μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου και αυτή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να αποδείξεις πως αντέχεις τις δυσκολίες, ξεπερνάς εμπόδια, αντιμετωπίζεις αδιέξοδα και πως θεμελιώνεις κάτι που πιστεύεις βαθιά μέσα σου.

Ζυγός

theparty_elephant

Η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα ή απέναντι σου μπορεί να σε μπερδέψει αυτό το μήνα. Με την Αφροδίτη απέναντι σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να πιστέψεις πως ξεκολλάς από θέματα που σε προβλημάτισαν. Από την άλλη όμως πλευρά, θα βιώσεις και εκπλήξεις από πρόσωπα που αποφασίζουν να ταρακουνήσουν τα στάσιμα νερά, από περιστάσεις που θα κουνηθούν αφού δεν τολμάς εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Και όταν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος στον Τοξότη στις 17 Απριλίου, τότε μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις γύρω σου φαντάσματα, να θεωρείς πως απειλείσαι και να επιδιώξεις να κλειστείς ακόμα περισσότερο μέσα στο καβούκι σου. Σχεδόν ταυτόχρονα ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω και αυτό σε αγχώνει, αφού βλέπεις να μην προχωρούν κάποια ζητήματα που πίστευες πως θα ξεκολλήσουν, κάτι που δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Αυτό που καλείσαι να κατανοήσεις αυτό το μήνα είναι πως για να πας μπροστά, πρέπει να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω. Πρέπει να τολμήσεις αποχωρισμούς που τρέμεις, να φωνάξεις σε σκηνές που θα ήθελες να παραμείνουν παγωμένες, να κλάψεις σε στιγμές που αρνείσαι να ζήσεις. Προχωράς παρακάτω ακόμα και με βήματα προς τα πίσω, ακόμα και αν δεν το επιδιώκεις, δεν το πιστεύεις, δεν το θέλεις.

Σκορπιός

skorpiios

Ο Απρίλιος φαίνεται να κουβαλά αντιφατικά μηνύματα για εσένα. Από τη μία πλευρά, υπάρχει αρκετή κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς εργασιακές σχέσεις που καίνε χωρίς να ρίξεις περισσότερο λάδι στη φωτιά. Θα μπορούσες να πεις πολλά, να κριτικάρεις και να στηλιτεύσεις, αλλά το ζητούμενο είναι να διαφυλάξεις την οικονομική σου κατάσταση και να μη θέσεις σε κίνδυνο το πορτοφόλι σου. Κάποιες νέες προτάσεις που δέχεσαι, καλό θα ήταν να τις εντάξεις στην κατηγορία των πιθανών και όχι βέβαιων συνεργασιών, αφού η εκκίνηση δεν είναι και τόσο απλή διαδικασία. Ταυτόχρονα όμως, καλά θα κάνεις να προετοιμάζεσαι για φόρτο εργασίας που θα έρθει σε λίγο καιρό, για καταστάσεις που μπορεί να σε αγχώσουν και πιέσουν, αφού θα πρέπει να διαχειριστείς ανθρώπους και περιστάσεις που ζητούν από εσένα να βγάλεις πείσμα και τόλμη, αισιοδοξία και πειθαρχία. Στον ερωτικό τομέα, πέρασε κάποιες όμορφες στιγμές με το έτερο ήμισυ ή με ένα πρόσωπο που φαίνεται να υπάρχει ένα φλερτ μεταξύ σας, αφού χρειάζεσαι φωνές που σε χαλαρώνουν μετά από κάποιες αδιέξοδες στιγμές στον τομέα της καθημερινότητας που προηγήθηκαν.

Τοξότης

toxotis

Ένας έντονα ερωτικός και δημιουργικός μήνας ξεκινά, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος/η να δείξεις ανεξάντλητες αντοχές, δυναμική που δε σταματά και ενθουσιασμό που δεν κολλά μπροστά σε εμπόδια. Με τον Άρη στο ζώδιο σου, διαθέτεις την ενέργεια να τρέξεις πράγματα και έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το ερωτικό ενδιαφέρον απέναντι σε ένα πρόσωπο θα εκδηλωθεί, αλλά ίσως να πρέπει να κάνεις υπομονή, αφού με τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου στις 17 Απριλίου μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα που σε απογοητεύουν. Ο χρόνος που μπορείς να διαθέσεις στη νέα γνωριμία είναι περιορισμένος, αφού ίσως να υπάρχει και τρίτο άτομο στη μέση ή επειδή επιστρέφει ένα άτομο από το παρελθόν στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, αρχίζεις να χτίζεις τη νέα σου εικόνα, κάτι που όμως σημαίνει πως διαθέτεις και υπερβολικό ενθουσιασμό που κάποιες φορές μετατρέπεται σε οδοστρωτήρα που καταπατά νόμους και κανόνες. Ο Απρίλιος φαίνεται σαν να σε βάζει στο παιχνίδι με γερές αξιώσεις, αλλά να πρέπει να αποδείξεις πως πιστεύεις στο στόχο ακόμα και αν πρέπει να παίξεις με κανόνες άλλων. Το γεγονός είναι πως βρήκες νέο στόχο, αλλά το ζήτημα είναι να παραμείνεις προσηλωμένος/η σε αυτόν.

Αιγόκερως

aigokeros

Ο Απρίλιος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας, αφού θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με ζητήματα της δουλειάς ή της υγείας σου με τρόπο που δείχνει πως δεν μπορείς να κλείνεις πλέον τα μάτια σου μπροστά στην πραγματικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν διαφωνίες και συγκρούσεις που δεν μπορούν να κρυφτούν πλέον, που είναι στην ημερησία διάταξη και αποτελούν αφορμές για να αναζητήσεις το ρόλο σου. Αν θεωρείς πως αδικείσαι, τότε πρέπει να το δηλώσεις και να σχεδιάσεις πως θα αποδείξεις τη θέση σου. Αν νομίζεις πως δεν ταιριάζεις στο περιβάλλον εργασίας, τότε προς τα μέσα του μήνα μπορεί να μπει ένα τέλος σε μία απασχόληση που σε βαραίνει, όσο και αν νιώθεις ξεκρέμαστος/η αφού δεν έχεις κατά νου την επόμενη εργασιακή σου πρόκληση. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι η υγεία σου, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από την επιμονή σου να μην οδηγείσαι σε αλλαγές της ζωής σου. Θα πρέπει να εναρμονίσεις τη ζωή σου σε σχέση με την ηλικία και τις αντοχές σου, σε σχέση με τα δεδομένα της κοινωνίας, σε σχέση με τα σχέδια σου που δεν είναι τα ίδια με όσα ίσχυαν μέχρι πριν από μερικούς μήνες. Μήπως είναι ώρα να ζητήσεις βοήθεια ώστε να βγάλεις από μέσα σου καταπατημένα συναισθήματα και ενοχικές σιωπές που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς ήσυχος/η τα βράδια;

Υδροχόος

aqua

Η ταχύτητα φαίνεται να είναι το βασικό ζητούμενο του Απριλίου και ο τρόπος που θα τη διαχειριστείς. Με τον Άρη στον Τοξότη όλο το μήνα, έχεις τη διάθεση να προσθέσεις και νέα δεδομένα στη ζωή σου, να προλάβεις να κάνεις πολλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι εφικτό, από τη στιγμή που δείχνεις τη διάθεση να ρισκάρεις και να τολμήσεις να βάλεις καταστάσεις που ονειρευόσουν στη ζωή σου, αλλά όλα αυτά μέχρι τα μέσα του μήνα που ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος. Από τις 17 Απριλίου και μετά, καλά θα κάνεις να συμμαζέψεις την καθημερινότητα σου και να αφήσεις στην άκρη κάποιες δραστηριότητες που είναι δυνατό να σε φέρουν σε σύγκρουση με άτομα του φιλικού σου κύκλου. Η διάθεση σου να ηγηθείς, να γίνεις αυτός/η που κινεί τα νήματα αρχίζει να μην αρέσει σε κάποια άτομα που θεωρούν πως φέρεσαι άδικα και συγκεντρωτικά. Από την άλλη όμως πλευρά, ίσως με αυτό τον τρόπο να έρθει στην επιφάνεια η προσωπικότητα ανθρώπων που έχεις γύρω σου και τόσο καιρό κρύβονταν. Προσπάθησε λοιπόν να κάνεις τις απαραίτητες εκκαθαρίσεις στη ζωή σου αυτό το μήνα, αφού δε χρειάζεται να έχεις πολλά για να νιώθεις πλήρης.

Ιχθείς

ixthies

Η παραμονή του Άρη στον Τοξότη για όλο τον Απρίλιο αποτελεί μία καλή ευκαιρία να δυναμώσεις τη δημόσια εικόνα σου κυρίως μέσα από πράξεις στον επαγγελματικό τομέα ή στη σχέση σου. Μπορείς να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας εργασιακές υποχρεώσεις και να εκπλήξεις τους κοντινούς σου ανθρώπους ή ακόμα και τον εαυτό σου με την αποτελεσματικότητα σου. Ίσως πάλι να καταφέρεις να βρεις δουλειά μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης. Στον ερωτικό τομέα, ανέλαβε δράση ώστε να διαμορφώσεις ένα καλύτερο κλίμα στη σχέση σου, ίσως και μέσα από ένα ταξίδι για εσένα και το έτερο ήμισυ που θα ανανεώσει το κλίμα. Από τις 17 Απριλίου όμως και μετά ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και αυτό σημαίνει πως τα πράγματα δεν κυλούν όπως συνέβαινε το πρώτο μισό του μήνα. Οι αντοχές σου μειώνονται, οι δυνάμεις σου σε προδίδουν, οι πρώτες ενδείξεις ενός νέου εργασιακού περιβάλλοντος δεν είναι οι ίδιες με αυτό που αντιμετωπίζεις σήμερα. Αντιλαμβάνεσαι πως για να καταφέρεις να εξελίξεις τη ζωή σου δεν αρκεί να υπάρχει εξωτερική βοήθεια ή ερέθισμα, αλλά καλείσαι να κάνεις σαφείς αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι, βλέπεις τα πράγματα και δρας. Και φυσικά υπάρχει πάντα και η παράμετρος να προσπαθήσεις να αναστήσεις μία καριέρα ή μία σχέση που απλά έχουν πεθάνει, με αποτέλεσμα η τεχνητή αναπνοή να μην έχει κανένα αποτέλεσμα.

 

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφτείτε το προσωπικό του site κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


6 + = 8