Τα ρούχα Mary Katrantzou έργο τέχνης!

Facebook Twitter Email

H Ελληνίδα βασίλισσα των dig­i­tal prints Mary Katrant­zou, σε μία ενδιαφέρουσα συνεργασία με τον Αμερικάνο φωτογράφο Erik Madi­gan Heck.

Σημειώστε στο μυαλό σας το όνομα του 30χρονου φωτογράφου μόδας Erik Madi­gan Heck. Θεωρείται ένας από τους κυριότερους νέους εκπροσώπους της σύγχρονης φωτογραφίας μόδας.
Οι φωτογραφίες του ξεχωρίζουν γιατί δεν αποτελούν μια ξεκάθαρη απεικόνιση των ρούχων. Είναι μία καλλιτεχνική προσέγγιση που σκοπό έχει να εκφράσει την καταγωγή, τη φιλοσοφία και τη θετική τους επηρροή στην αισθητική μας.

Το πιο πρόσφατο αριστούργημα του port­fo­lio του είναι η συνεργασία με τη Mary Katrant­zou για την κολεξιόν S/S 2013. Tα γεμάτα χρώμα dig­i­tal prints της Ελληνίδας σχεδιάστριας, εισβάλουν στο σουρεαλιστικό σύμπαν του Erik Madi­gan δημιουργώντας ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα.

Μοιάζει με ένα κολάζ υφασμάτων, το οποίο συνδυάζει στοιχεία και μοτίβα της αρχαίας Ελληνικής τέχνης, japan­ese prints των γάλλων μετα-Ιμπρεσιονιστών, και την έντονη χρωματική παλέτα του Pierre Bon­nard.

Ρίξτε μια ματιά!

 Ο Erik Madi­gan Heck ζεί και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Διατηρεί το site τέχνης Nomenus Quaterly.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


3 + = 6