Ο Face hunter είναι ο καλύτερος φωτογράφος “πόλης”

Facebook Twitter Email

Ο Ελβετικής καταγωγής Yvan Rodic ή αλλιώς Face Hunter, διατηρεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο πετυχημένα travel blogs στο διαδύκτιο.

Τον θεωρώ καλύτερο από τον επίσης εξαιρετικό street style φωτογράφο Sato­ri­al­ist, κυρίως γιατί δεν κόλλησε τη ματιά του μόνο στις δυνατότητες του διαδεδομένου πια fash­ion street style. Ξεκίνησε όπως πολύ όλοι με αυτό το σκεπτικό, αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να πακετάρει βαλίτσες για τα πιο προβλέψιμα και τα πιο απίθανα μέρη στον κόσμο.
Ο Ivan Rodic στο Visual diary μπορεί σε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αποφεύγοντας τις βαρετές φωτογραφίες card postal. Διαλέγει όμορφα styl­ish πρόσωπα (η μόδα είναι σίγουρα αυτό που τον τραβάει) και ζώντας την πόλη, δημιουργεί ένα ταξιδιωτικό blog/diary που περιγράφει την αληθινή εικόνα μιας πόλης, είτε άσχημη, είτε όμορφη.

Μέσα από αυτή τη φαινομενικά έστω ρεαλιστική ματιά, μπορεί πια να διαμορφώσει άποψη για το fun, την αύρα και τη σύγχρονη ομορφιά μίας μητρόπολης.

Ο διάσημος πια Ivan Rodic έχει επισκεφτεί πολλές πόλεις, μέσα σε αυτές και στη γειτονική μας Κωνσταντινούπολη, στην οποία έκανε ένα πολύ όμορφο πορτρέτο που σε παρακινεί έαν είσαι νέος να την εντάξεις στα must μέρη που πρέπει άμεσα να πας.

Στην Αθήνα δεν έχει έρθει ακόμα. Μακάρι!

 

Νέα Υόρκη

Βαρκελώνη

Μαιάμι

Παρίσι

Βουδαπέστη

Κωνσταντινούπολη

Χονγκ Κονγκ

Κουβέιτ

Λονδίνο

Σαν Φρανσίσκο

Ρέικιαβικ

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 8 = 12