Τα Oh L’Amour κολάζ της Eugenia Loli

Facebook Twitter Email

Η Ελληνίδα col­lage artist Euge­nia Loli που ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην παγκόσμια ποπ κουλτούρα.

553629_302081799907771_1795456655_n

 “Avari­tia” που σημαίνει “απληστία” στα Λατινικά

“Δεν κάνω πολλές εκθέσεις. Αυτός είναι ένας παλιός τρόπος για να κάνεις busi­ness στην τέχνη. Χρησιμοποιώ τα social media και έχω δικό μου on line κατάστημα”.

Η Euge­nia Loli γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά την τελευταία δεκαετία ζει και εργάζεται στη Βόρεια Καλιφόρνια. Η επιτυχία της καθαρά social media-κή: 42.5k fol­low­ers στο insta­gram 22k στο FB. Ο pop artist φαίνεται να μετράει πια τη δύναμή του στη τέχνη και με fol­low­ers. Κι αυτό γιατί όσο το μέλλον γίνεται όλο και πιο ιντερνετικό έτσι και η ποπ τέχνη δεν μπορεί να παρά να αποκτήσει και αυτή το δικό της χώρο στο web.

H Eυγενία φτιάχνει σουρεάλ κολάζ από αυτά που λατρεύουμε στο Le Blog, χρησιμοποιώντας vin­tage φωτογραφίες στις οποίες προσθέτει τις new age αναζητήσεις της, σχετικά με το σύμπαν, την εσωτερικότητα και τον έρωτα.

 Επιλέγω τα έργα της από τη σειρά Oh L’amour.

Unknown-4

Rocky Start

It's Αlways Οurself We Find in the Sea

It’s Always Our­self We Find in the Sea

2_670

It Ends with a Bang!

Dependable Relationship 2

Depend­able Relationship

Heart on the Rocks

Heart on the Rocks

Hot Couple

Ηot Lovers

Kundalini

Kun­dalini

Masks

Masks

Paper Cut

Paper Cut

Σε πρόσφατο δημοσίευμα στο περιοδικό Inter­view αποκαλέστηκε “Queen of Pop Col­lage Revival”. Το style.com μιλά με τα καλύτερα για τις συνεργασίες της με το οίκο μόδας Shrimps και τη σειρά κοσμημάτων της Euge­nia Niar­chos. Συμφωνούμε.

Αξίζει να δείτε περισσότερες εικόνες στο site της cargocollective.com

On line art store society6.com

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


4 + = 8