4 κλικ που αξίζει να κάνουμε

Facebook Twitter Email

Πράγματα που αξίζουν να δεις, να ακούσεις και να κάνεις κλικ.

tzok

Κάποιοι κάποτε μας άφησαν μια πνευματική περιουσία για να μπορούμε όταν πέφτουμε να σηκωνόμαστε και να προχωράμε.
Το αριστουργηματικό μουσικό έργο “Το Χαμόγελο της Τζοκόντας” του Μάνου Χατζηδάκι ζωντανεύει από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Τη χορογραφία υπογράφει η Αγγελική Στελάτου ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της παραγωγής έχει ο γιός του μεγάλου συνθέτη Γιώργος Χατζηδάκις. Για οκτώ μόνο παραστάσεις τον Μάρτιο στο θέατρο Ολύμπια.

Εισιτήρια και πληροφορίες στο site της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Love me tender

Η αισθησιακή και dark ατμόσφαιρα του νέου fash­ion film της Miu Miu οφείλεται στη χρήση την κλασικής μουσικής και φυσικά στη γοητεία της ηθοποιού Marine Vacth που αγκαλιάζει ερωτικά την τσάντα του οίκου από την κολεξιόν Α/Κ 2015. Κι εμείς αυτό θα κάναμε.

Πως τα πάτε από Ελληνικό Ενναλακτικό ροκ;

Αν και μουσικόφιλη δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, όμως οι MENTA με κέρδισαν. H τελευταία τους δουλειά έχει τον τόσο επίκαιρο τίτλο “Tele­pherique” αφού όπως το πάμε φέτος με το ψύχος τι Φλώρινα τι Florida. (Btw η Φλώρινα είναι τρομερή πόλη).

Ακολουθούν ντράμς και κιθαριστική ενναλακτική ποπ. (Σ.σ Φοβερό το “Κρύβεται για Πάντα“και “Οι Χαρές”) Ανεβείτε στο Τελεφερίκ λοιπόν. Kάντε κλικ εδώ για να ακούσετε τη μουσική τους.

menta_telepherique_dt_2015_02

‘Ασε το γκρι και τις αποχρώσεις του. Τα φιλιά έχουν χρώμα και voila η απόδειξη. www.muchbetterthanthis

Καλή συνέχεια!

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


6 + 8 =