4 Κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

Πράγματα που αξίζει να δεις, να ακούσεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

Κυρίες μου φαίνεται πως μπορεί ως έθνος να βρισκόμαστε σε κρίση, είμαστε όμως πιο πολύ από ποτέ στη μόδα.

Μεγάλο Ελληνικό Καλοκαίρι, τα σέβη μας.

zd

Ηel­lenique, c’est chic. Ας ονειρευτούμε μαζί με τους εταίρους μας διακοπές στην Πάτμο, Σέριφο κτλ κάνοντας μία διαδυκτιακή βόλτα στο άκρως επιτυχημένο Ελληνικό brand Zeus + Dione (ή πιο σωστά Zeus + Δione) την ύπαρξη του οποίου αναγνωρίζει πια μετά Βαίων και κλάδων η Γαλλική Vogue. Εδώ θα δείτε τη συλλογή Α/Κ 2015. Καταπληκτική δουλειά η καμπάνια του brand.

Chil­dren of The Light

dsc_6477-enlarge

Must see η νέα ατομική έκθεση της φωτογράφου Cal­liope στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη που θα διαρκέσει από τις 16 Απριλίου έως τις 2 Μαϊου 2015. Θέμα της “Τα παιδιά του φωτός” δηλαδή τα Ελληνόπουλα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν κάτω από το δυνατό φως της χώρας μας. Θα θέλαμε βέβαια το φως μόνο του να μπορεί για δώσει λύση και στα προβλήματά τους.
Παρόλαυτά μιλάμε για ένα όμορφο εγκώμιο στη νιότη, στην Ελληνική ομορφιά και την αρμονία που ναι, είναι ξεχωριστά.
Σ.σ Υπέροχη αφορμή για βόλτα στην ανοιξιάτικη Αθήνα.

unnamed (1)(403)

Πλ. Κολωνακίου 20, Αθήνα

*Οι φωτογραφίες περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο της Cal­liope με τίτλο «Chil­dren of the light». Θα το βρείτε στο Amazon.

Πώς θα μπορούσε να αποτυπώσει κάποιος την Αθήνα αν δεν την είχε δει ποτέ;

11130137_817800824957064_3223802260221991296_n

Η απάντηση στην πανέξυπνη ερώτηση βρίσκεται στην έκθεση-δρώμενο Παράξενες Πόλεις: Αθήνα (Strange Cities: Athens) στη Διπλάρειο Σχολή (πλατεία Θεάτρου 3) που διοργανώνει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε συνεργασία με την ομάδα επιμελητών Dou­ble Decker από το Λονδίνο και το αρχιτεκτονικό γραφείο Space­lab Archi­tec­ture με έδρα την Αθήνα.

Ενα κλικ στο παρακάτω βίντεο θα μας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με ένα project που σίγουρα αξίζει την προσοχή μας.

Mα τον Ερμη!

Η Ancient Greek San­dals συνεργάζεται με τον οίκο κοσμημάτων Ilias Lalaou­nis για τη δημιουργία σανδαλιών αρχαιοελληνικού στυλ που θα γίνουν τρεντι. ancient-greek-sandals.com 1135375

Η άνοιξη είναι εδώ. (Πάρτε μεγάλη ανάσα)

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


5 + = 10