4 κλικ που αξίζει να κάνετε στο web

Facebook Twitter Email

Ξοδέψτε το κλικ σας στα καλύτερα των καλυτέρων link της εβδομάδας.

To νέο βίντεο του οίκου Chanel με την Gizele ως τη πρέσβειρα του αρώματος No 5, το νέο social media μόνο για εραστές τις τέχνης, το site της diptyque-έργο dig­i­tal τέχνης, και το νέο υπέροχο βίντεο του brand Maiyet με την μουσική των Lon­don Grammar.

Voila.

Και οι φιλότεχνες έχουν τώρα το δικό τους social media. Πρόκειται για το Art Stack ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ήδη έχουν λογαριασμό σύγχρονοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας όπως η Mary Katrant­zou, η οποία μάλιστα το επέλεξε για να ενημερώσει το κοινό για την νέο της συλλογή sweaters “A-Z”. theartstack.com

B

 

Κάντε κλικ στο diptyqueparis.fr και μπείτε στον μοναδικό κόσμο της Col­lec­tion 34 της Dip­tyque Paris. Εκεί σας περιμένει ένα ιντερνετικό cab­i­net of curiosi­ties, ένα κολάζ με μοναδικά αντικείμενα που εκφράζουν τη σοφιστικέ γοητεία της Γαλλικής μάρκας ομορφιάς και κεριών.

itw-insensee

 

Βούιξε το web. Η επιτηδευμένα ανεπιτήδευτη γοητεία της Gizele την έχρισε ως τη νέα γυναίκα του αρώματος No 5 της Chanel, ενός ιστορικού αριθμού στην ιστορία της ομορφιάς. Σκηνοθέτης του φιλμ “The One That I Want” όπου πρωταγωνιστεί το διάσημο τοπ μόντελ είναι ο Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge, Romeo and Juli­ette) ο οποίος κλήθηκε να στήσει μία ελαφρώς κλισέ ιστορία όπου η γυναίκα παρουσιάζεται –πάλι– ως wonderwoman.

 

Το fash­ion film “Pas­sage To Dawn” του brand Μaiyet μου τράβηξε την προσοχή για την bal­let αισθητική του και φυσικά για τη μουσική των Lon­don Gram­mar. H χορογραφία είναι του Ben­jamin Millepied συντρόφου της Natalie Port­man και βασίζεται στον μύθο  Δάφνης και Χλόη.

 

Καλό απόγευμα και καλό web surfing.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


5 + = 12