4 κλικ που αξίζει να κάνεις (video)

Facebook Twitter Email

Δες εδώ ολόκληρο το νέο ντοκιμαντέρ του Leonardo Di Caprio, την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, τις καμέλιες της Chanel και το πρώτο Xmas σποτάκι. 

Θα ήθελα αυτόν τον πρωθυπουργό

Ο Πρόεδρος Ομπάμα των Η.Π.Α επισκέφτηκε τη χώρα μου την πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Δεν υποσχέθηκε ότι ήρθε για να με σώσει μετά από επτά χρόνια κρίσης, ούτε φάνηκε ότι κατέφθασε για να το παίξει καλός ή κακός Αμερικάνος (αυτό θα ήταν άλλωστε ένα ξεθωριασμένο, 80’s σενάριο). Ήρθε τελικά για να αφήσει μια ομιλία-παρακαταθήκη απευθυνόμενος κυρίως στους νέους. Αφού εξύμνησε σε όλον τον κόσμο τη δυναμική της Ελλάδας ως λίκνο της Δημοκρατίας και των Ιδεών, φρόντισε στην πορεία να μου θυμίσει κάτι. Αυτό που κάποιοι πολιτικοί, χαϊδεύοντας τα αυτιά μου για να βρίσκονται στην εξουσία, στην ουσία κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεχάσω: την αξία του Ελληνικού πολιτισμού.

(το βίντεο έχει Αγγλικούς υπότιλους)

 

Ξέρω. Zαχαρώνεις τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Κάθε χρόνο ο οίκος μόδας Coach βγάζει πρώτος το Xmas σποτάκι του και κάθε, μα κάθε χρόνο είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό. ‘Ετσι και φέτος. Voila.

Μια μέρα θα έχει “Αστροφεγγιά” 

‘Ενα από τα αριστουργήματα της Ελληνικής πεζογραφίας, η “Αστροφεγγιά” του Ι.Μ Παναγιωτόπουλου ζωντανεύει στο θέατρο ΧΩΡΑ (Αμοργού 20, Αθήνα σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Οι παράλληλες ιστορίες μιας παρέας νέων παιδιών της γενιάς του μεσοπολέμου, οι έρωτες, τα όνειρα, οι συγκρούσεις τους, με φόντο μια ομιχλώδη και δραματική εποχή για την ελληνική ιστορία συναντιούνται στο σύγχρονο παρόν.
Κάτι θα έχουν σίγουρα να μας πουν.

H ιστορία της iconic καμέλιας της Coco Chanel

To νέο επεισόδιο της σειράς “Inside Chanel” εξερευνεί το πως ένα ευαίσθητο λουλούδι έφυγε από τα πέτα των δανδήδων αντρών της εποχής για να γίνει στολίδι στα ρούχα και τα αξεσουάρ του οίκου κάνοντας το σήμα κατατεθέν.

Βonus κλικ

Γρήγορα! Before The Flood!

Δυσοίωνες οι ενδείξεις της αλλαγής του κλίματος εάν η ανθρωπότητα δεν δράσει συλλογικά και αποτελεσματικά. Η νέα ταινία “Βefore The Flood” με κεντρικό πρόσωπο τον Leonardo Di Caprio είναι αποτέλεσμα του οικολογικού ακτιβισμού του διάσημου ηθοποιού, κάτι που τον ανεβάζει ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μας.

Δες ολόκληρη την ταινία εδώ

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


9 + 7 =