4 κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να σκεφτείς, να δεις και να κάνεις κλικ

Η Νυχτερίδα

Σε αποκριάτικη διάθεση η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει μία από τις δημοφιλέστερες βιεννέζικες οπερέτες του Γιόχαν Στράους του νεότερου σε μια μεταφορά του στη Ελληνική γλώσσα. Καλό γούστο, βαλς, πάρτι, μεταμφιεσμένοι και παρεξηγήσεις στην Αθήνα των 60’s. Μία κεφάτη παράσταση που έχει μεγάλη ιστορία λατρείας με το Ελληνικό κοινό. Πληροφορίες εδώ

‘Eνας (Γενναίος) Νέος Κόσμος

Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα ‘Ελληνας σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος, κολυμπά στα νερά της μόδας. Αφορμή για αυτό το υπέροχο μακροβούτι του η ανάθεση της Ελληνικής Vogue να δημιουργήσει –ως φωτογράφος– ένα edi­to­r­ial μόδας για το τεύχος Φεβρουαρίου.
Το έκανε επιλέγοντας ως σκηνικό του fash­ion ονείρου του τις αλυκές του Μεσολογγίου και ένα από τα διάσημα μοντέλα του κόσμου τη Win­nie Har­low το πρώτο μοντέλο στη βιομηχανία της μόδα με λεύκη. Το αποτέλεσμα είναι το fash­ion film Α Brave New World, ένα σύντομο φιλμ που μιλάει για την ομορφιά της διαφορετικότητας.Προσπάθησα να φτιάξω μια ιστορία μαγικού ρεαλισμού με ήρωες ανθρώπους με σπάνια χαρακτηριστικά, που συναντιούνται σ’ έναν κοινό τόπο ομορφιάς. Εκεί βρίσκουν τη Win­nie, μια γυναίκα που αλλάζει μορφές, αλλά πάντα αποτελεί ένα σύμβολο αισιοδοξίας, στοργής και αγάπης για τη γη και τους ανθρώπους, ένα σύμβολο ελπίδας πως κάθε είδος ομορφιάς κάποτε θα αναγνωριστεί καθολικά. Μόλις έρθουν κοντά της, αψηφούν τη βαρύτητα και αρχίζουν να πετάνε προς τον ουρανό» δήλωσε ο ίδιος.

Περνάει το cast­ing ο Marc Jacobs;

Σε οποιαδήποτε περίπτωση έστησε μία από τις πιο δυνατές καμπάνιες της χρονιάς αυτή τη φορά για τον οίκο μόδας Givenchy. Στο fash­ion film ο Marc συναντά τη μεγάλη Βρετανίδα Char­lotte Ram­pling τόσο γοητευτική ακόμα και στα 74 χρόνια της και μαζί κάνουν ένα screen test δοκιμάζοντας τις υποκριτικές του διάσημου σχεδιαστή.

Αύριο Θα Φύγω

Με τάσεις φυγής, ένα από τα καλύτερα Ελληνικά elec­tro γκρουπ με που άκουσα τελευταία.

Bonus κλικ

170 τετραγωνικά (Moonwalk) 

Με απλά λόγια, πως η σημερινή γενιά πληρώνει τη νύφη.

Το 170 τετραγωνικά είναι έργο του Γιώργου Τσουρή στο Θέατρο και παίζεται στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


7 + 7 =