4 Κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

‘Ενα θεατρικό έργο για τη Γενιά της Αβεβαιώτητας, ένα μικρό αριστούργημα της μόδας, η Ελλάδα των 80’s και μια βόλτα back­stage στο haute cou­ture show του Dior.

Α small masterpiece

Εάν είσαι λάτρης της ιστορίας της μόδας τότε δες οπωσδήποτε το φιλμ “Walk­ing” που ο διάσημος φωτογράφος μόδας Peter Lind­bergh, ετοίμασε προς τιμήν της εκλιπούσας Franca Soz­zani, Edi­tor In Chief της Ιταλικής Vogue.

Πρόκειται για το υπέροχο αποτέλεσμα μίας φωτογράφισης μόδας  που έγινε πρόσφατα για την Ιταλική Vogue, στο κέντρο του Μανχάταν. Πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα των top mod­els και η ασπρόμαυρη μαγεία που χαρακτηρίζει το έργο του Peter Lindbergh.

Διαφωνώ με την εμμονή με το κάπνισμα ως σέξι κίνηση στην αντι-καπνιστική πια Νέα Υόρκη.

Η Γενιά της Αβεβαιώτητας (δηλαδή εγώ κι εσύ)

Οι «Πνεύμονες» (2011) του βραβευμένου Άγγλου συγγραφέα Dun­can Macmil­lan, είναι μια θεατρική ιστορία αγάπης, αμείλικτα ειλικρινής, αστεία και επίκαιρη. Ένας άντρας και μια γυναίκα, μορφωμένοι, γύρω στα τριάντα προσπαθούν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους, όπως η απόκτηση ενός παιδιού.

Στο θέατρο Tem­pus Verum Εν Αθήναις, Κεραμικός.
Παίζουν: Αποστόλης Τότσικας, Βάσω Καβαλιεράτου. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λάλος

Περισσότερα εδώ

Τι ήταν για εσένα τα 80’s;

Μια ανάμνηση τόσο μακρινή σαν όνειρο, μία απίστευτη κιτσερέλα που δεν πρόλαβες (ευτυχώς) να ζήσεις ή παλιές Kodak που κρύβεις επιμελώς στα συρτάρια γιατί το μαλλί –τότε– στο λύκειο ήταν απλά απαράδεκτο;
Η Ελλάδα των 80’s, που αγαπάμε να μισούμε, ζωντανεύει από τις 25 Ιανουαρίου μέσα από την έκθεση GR 80’s, όχι μόνο ως μια ρομαντική ρεστροσπεκτίβα αλλά μία “πρωτότυπη ιστορική και πολιτισμική αναδρομή στην δεκαετία του ’80 η οποία έχει στόχο να προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική αναβιωτική εμπειρία”.

Ελπίζω να έχουν τη “Φρουτοπία”.

Μην το πετάξεις. Φέρτο στο H&M!

H βιομηχανία-μαμούθ της μόδας άργησε ήδη εξαιρετικά να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με την απίστευτη επιβάρυνση που προκαλεί στην οικολογική ισσοροπία της Γης.
Ας πούμε λοιπόν ότι το H&M σε καλεί πια ανοιχτά να στείλεις στους κάδους ανακύκλωσης των καταστημάτων ό,τι δεν φοράς πια, έτσι ώστε να το επαναχρησιμοποιήσει. Θα το κάνεις;

Bonus κλικ

Μodels just wanna have fun

Πάμε back­stage στο πρόσφατο haute cou­ture ντεφιλέ του Dior για να δούμε τα κορίτσια της μόδας να συζητούν για ζώδια μέσα στο “προληπτικό’ πνεύμα της κολεξιόν.

Kαλό βράδυ ladies

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 1 = 4