4 Κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

 Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να δεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

Φθινόπωρο. ‘Ηρθες ξανά λοιπόν.

“Sep­tem­bre”

Κιούτ Γαλλικό μουσικό κομμάτι σε φθινοπωρινό mood από τις La Femme και κλιπ με  vitange εικόνα. ‘Αδειες παραλίες και αναμνήσεις από το καλοκαιράκι etc… etc.… Μου θυμίζει γλυκά και νοσταλγικά το μαθητικό βιβλίο των Γαλλικών μου το οποίο για κάποιο απροσδιόριστο, εκπαιδευτικό –ίσως– λόγο ήταν πάντα μία δεκαετία πίσω σε αισθητική.

Το Edi­to­r­ial του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου στη Lifo
“Στο τέλος, ο καθένας γίνεται αυτό που είναι”. Με βοήθησε να βρω τις λέξεις για όλα αυτά που θα ήθελα να πω μετά από 7 χρόνια κρίσης. www.lifo.gr/print/editorial/
Screen Shot 2016-09-22 at 10.22.55 AM
Δεν κατάφερες να βρεις εισιτήριο; Δες τους ‘Ορνιθες του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου ζωντανά από το σπίτι σου σε Live Streaming!
14364721_1134064236664053_8108847364118662188_n
Μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του φετινού Φεστιβάλ Επιδαύρου, θα μεταδοθεί ζωντανά από την Κεντρική Σκηνή της Στέγης, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:30. Συντονίσου στο sgt.gr και στη Χώρα των Πουλιών κάνοντας κλικ εδώ.
Σ.σ Τα συγχαρητήριά μου στη Στέγη για την ενέργεια αυτή. Πρωτοποριακή και δημοκρατική.

#frenzy #έλεος #όχιάλληπληροφορία #όχιάλλοκάρβουνο

ALLIED

Το πιο κωμικοτραγικό στη φρενίτιδα των media για το χωρισμό των ηθοποιών Brand Pitt και Angelina Jolie είναι ότι το συγκεριμένο πρώην ζευγάρι θα συνεχίσει να ζει με τη ρετσινιά της λέξης “Brangelina” που πάντα έβρισκα κάπως μπλιαχ (δηλαδή τι; ο ένας να εισβάλει μέσα στον άλλο και να έχουν μια ταυτότητα;) ότι δυστυχώς θα πρέπει να κάνουν άπειρα λέιζερ για να σβήσουν τα τατού που χτύπησαν στο σώμα τους με υποσχέσεις αιώνιας αγάπης και πως χθες –νομίζω– χρέωσαν έως και την εγκυμοσύνη της Mar­ion Cotil­lard στον Brad Pitt γιατί αυτή είναι –κιόλας– το νέο του ταίρι.

Αλήθεια, “οι σταρ” γιατί δε μένουν ποτέ μόνοι;

Btw, τον Brad θα τον δεις πια ως ελεύθερο κι ωραίο στην ταινία “Αllied” του Robert Zemeckis που διαδραματίζεται στη διάρκεια που Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με συμπρωταγωνίστρια την Mar­ion Cotil­lard στο ρόλο της όμορφης κατασκόπου.

Voila το τρέιλερ

Bonus κλικ

To μικρό φιλμ της Chloe για τη σεζόν Φ/Χ 2016 για ακόμα πιο φθινοπωρινή διάθεση στο στυλ.

Καλή συνέχεια ladies.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


4 + 8 =