4 Κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να δεις, να ακούσεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Κάννες

Τα θρίλερ με θέμα τον απατηλό κόσμο της μόδας είναι –απ΄ότι φαίνεται– το film trend. ‘Eτσι, μετά το φιλμ “Per­sonal Shop­per” με πρωταγωνίστρια την Kris­ten Stew­art που συζητήθηκε, ακόμα μία dark ιστορία από τα cat­walks γίνεται viral στο τρέχον Φεστιβάλ των Καννών. Πρόκειται για τo sci-fi θρίλερ με τίτλο “The Νeon Demon” του σκηνοθέτη Nico­las Wind­ing Refn με πρωταγωνίστρια την Elle Fan­ning και τον Keanu Reeves: Κορίτσι από υποψήφιο κιούτ τοπ μόντελ μεταμορφώνεται σε εφιάλτης με αγγελικό πρόσωπο. Ε, συμβαίνει.

Δες το trailer

Η νέα ταινία του Woody Allen (είναι παλιός, καλός Woddy Allen)

21-cafe-society.nocrop.w529.h835

Η Kris­ten Stew­art συνεχίζει τη πορεία της στην Croisette ως το next best thing. Το τυχερό της αστέρι όμως δεν είναι το main­stream θριλεράκι “Per­sonal Shop­per” αλλά η νέα ταινία του Woody Allen “Cafe Soci­ety”. Και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν ανανεώνω στα θερινά σινεμά το ραντεβού μου με τους λυτρωτικούς διαλόγους του αγαπημένου μου σκηνοθέτη.

Το Cafe Soci­ety ξεχωρίζει για την ατμόσφαιρα από τα 20’s, τη τζαζ, τη γοητεία του παλιού Χόλιγουντ και φυσικά το κοφτερό Woody-Allen-ικό χιούμορ.

Voila το τρέιλερ
Το βραβείο καλύτερου beauty film παίρνει ο Dior!

Χαζευτικό film με το ονειρεμένο van­ity case μίας σταρ. ‘Εχει πλάκα. Και μόνο που ακούω τους ήχους από τα καπάκια μου φτιάχνει η διάθεση.


Κάνε όνειρα 

nova_melancholia_banner

Στα δικά μας τώρα. H θεατρική ομάδα Nova Melan­cho­lia θα κάνει μία per­for­mance στα πλαίσια της έκθεσης “‘Yπνος” στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. ‘Εχει τον τίτλο “Όνειρο-παραλήρημα” και από το video της ομάδας που είδα στο FB φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Δες το βίντεο της ομάδας στο FB της στέγης www.facebook.com

Παραστάσεις 21–22 & 28–29 Μαΐου, στις 21:00 | Γαλαξία & Σφιγγός (πίσω από το κτίριο της Στέγης). Περισσότερα www.sgt.gr

Bonus click!

Yπάρχει πιο healthy Ελλάδα και τη θέλουμε!

“Το Αθηναϊκό πρωινό δεν αποτελείται μόνο από τσιγάρο και καφέ”. Φτου-φτου Αθηναίοι. Η Vogue U.S ανακάλυψε ένα πράσινο τρόπο για να γνωρίσουν οι επισκέπτες την πόλη μας. ‘Οχι για όλα τα βαλάντια, όμως σίγουρα μία από τις λίγες φορές που κάποιος βλέπει ότι η χώρα μου υιοθετεί και αυτή με τη σειρά της ένα πιο eco τρόπο ζωής. www.vogue.com

05-the-healthy-way-to-visit-athens

 Μαγιό Zeus + Dione

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


3 + 7 =