Μust see: Τεπένδρειος Ανάβασις στην αίθουσα τέχνης Ρεβέκκα Καμχή

Facebook Twitter Email

Η Κύρια Τεπενδρή του Κωνσταντίνου Κακανιά επιστρέφει νεότερη μετά από χρόνια κρυογενικής θεραπείας στην Αίθουσα Τέχνης Ρεβέκκα Καμχή.

Η Κυρία Τεπενδρή είναι συνυφασμένη τη δουλειά του Κωνσταντίνου Κακανιά και αποτελεί μία από τις επιτυχημένες καρικατούρες στον χώρο των εικαστικών. Συμβολίζει την εμμονή με τη δόξα, τον πλούτο και την αιώνια νεότητα, νευρώσεις που σταδιακά αποδομούνται μέσα από το χιούμορ και την κριτική.
Αναμένουμε λοιπόν τις νέες της περιπέτειες.

Χρυσό μου,

Πόσα κέντρα αποτοξίνωσης, κλινικές αδυνατίσματος, μοναστήρια, ξενοδοχεία έχω επισκεφτεί όλα αυτά τα χρόνια? Πέρασα σχεδόν όλη μου τη ζωή κάνοντας δίαιτα, ψέλνοντας, ψωνίζοντας. Κάνοντας τα “12 βήματα” προς την εσωτερική γαλήνη. Και για ποιό λόγο όλα αυτά? Για να ”μάθω” να ζω τη στιγμή? Και τι γίνεται με την επιδερμίδα μου?

Αγάπη μου! Ακόμα και οι ‘Αγιοι βγάζουν ρυτίδες!

Κάτι έπρεπε να κάνω! Επιθυμούσα την πνευματική ηρεμία και τη γαλήνη του σώματος ..αλλά πώς?

Και τότε το βρήκα: κινούμενα σχέδια στη βαθιά ψύξη.

Πρέπει να το δοκιμάσεις χρυσό μου! Ούτε black­ber­ries, ούτε tweets, ούτε botox. Τέσσερα χρόνια κρυογενικής θεραπείας και διαλογισμού (πάρε γούνα)! Ο πάγος έχει μία προϊστορική ποιότητα και πολλά αντιοξειδωτικά!

Μπορεί να σκεφτείς ότι ακούγομαι σαν καμιά επιφανειακή ανόητη, αλλά αγάπη μου τώρα πια έχω ξεπεράσει το χρόνο! Πώς να σου περιγράψω την υπέροχη σιωπή, την παγωμένη θαλπωρή, την τέλεια ακινησία, το απόλυτο τίποτα; Να γίνεσαι ένα με την αιώνια κομψότητα, ένα ον υπό του μηδενός.

Αλλά αγάπη μου, αρκετά με μένα! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, δες την τόσο ρεαλιστική ταινία

”ΤΕPENDRIS RISING” απο τις περιπέτειές μου που μόλις βγήκαν απο την κατάψυξη.

Πάρε με τηλέφωνο! Φίλησέ μου τα κορίτσια!

Σε λατρεύω,
Κυρία Τεπενδρή

Info: Η έκθεση θα περιλαμβάνει την ταινία μικρού μήκους ”TEPENDRIS RISING” και θα διαρκέσει την περίοδο 24 Οκτωβρίου-22 Δεκεμβρίου 2012. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012, στις 20.00 στην αίθουσα τέχνης Ρεβέκκα Καμχή

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


9 + 9 =