Διακοπές όπως στο σινεμά

Facebook Twitter Email

Πεντάστερα ξενοδοχεία που έμειναν στην ιστορία για τις ταινίες που γυρίστηκαν στους χώρους τους.

Υπέροχο υλικό για απογευματινό day­dream­ing διακοπών. Διαλέξτε μόνο προορισμό και ρομάντζο.

Tόκιο
“Χαμένοι στη Μετάφραση”- Park Hyatt

output_E3QwoF

Ο ‘Ερωτας από την Πρώτη Ματιά κάθεται απέναντι σου στο μπαρ του Park Hyatt. Πίσω του έχει τα υπνωτικά φώτα του Τόκιο. Πίνει μόνος του και όπως κι εσύ κάτι έχει κάνει λάθος. Αυτή η πόλη θα γίνει το play­ground σας.

Μαρακές
“O ‘Aνθρωπος που Γνώριζε Πολλά”- La Mamounia

output_BHJoPR(1)

Ραντεβού μαζί του για ένα ori­en­tal δείπνο στο κεντρικό restau­rant του iconic Μαροκινού ξενοδοχείου La Mamou­nia στo Μαρακές. Ειδυλλιακό και έθνικ chic όπως στην ταινία.

Κάννες
“Πιάσε τον Κλέφτη”- The Carlton

output_Zcyb9J

Mία instra­gram στην πόρτα της σουίτας 623 του ιστορικού ξενοδοχείου Carl­ton στην Κυανή Ακτή που έμεινε στην ιστορία ως η Σουίτα ” Alfred Hitch­cock”. Μετά σπεύδεις να βρεις τον δικό σου Cary Grant στην παραλία της μαγικής Croisette.

Λος ‘Αντζελες
“Some­where”- Château Marmont

output_uajukC

Ο ήλιος του L.A δεν αστειεύεται. Εσένα βέβαια δε σου καίγεται καρφί γιατί βρίσκεσαι στη σεζλόνγκ της πισίνας Château Mar­mont και μοιράζεται τα ίδια τετραγωνικά rock n’ roll πολυτέλειας με το Φρουδικό σου πάθος. Tόσο Sofia Coppola.

Παρίσι
“Mεσάνυχτα στο Παρίσι”- Le Bristol

output_IVcC2b

Νοσταλγική λατρεία για την old Paris αίγλη στο θρυλικού ξενοδοχείου Le Bris­tol της Πόλης του Φωτός. Από το ίδιο έπασχε και ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Woody Allen. Mην ανησυχείς. Δεν είναι τίποτα.

Σαν Ντιέγκο
“Μερικοί το Προτιμούν Καυτό” — Del Conorado

output_DYb7Gu

Ως μία άλλη Sugar Kane απολαμβάνεις τον ήλιο ακούγοντας τον ήχο των μεγάλων κυμάτων του ωκεανού. Πίσω σου η old Amer­ica Βικτοριανή αισθητική του “The Del Cono­rado” που “μερικοί το προτιμούν καυτό” όπως πολιτικοί και VIP’s.

Eάν κόλλησες χρειάζεσαι διακοπές.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


1 + = 5