Κοίτα! Ψηλά, Κήπος

Facebook Twitter Email

Στην εγκατάσταση Ψηλά, Κήπος, η Rebecca Louise Law μεταμορφώνει την είσοδο της Στέγης με 11.000 λουλούδια από την Ελληνική φύση.

Garden_Displayd_Slide-1080x580

SlideshowArch-1080x580

Maecenas_Diner_2013_Arnaud_Ostrowski-162-1080x580

SlideshowGardenMuseum-1080x580

Εάν σας δωθεί η ευκαιρία μπείτε –απλά– στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και σηκώστε το βλέμμα σας ψηλά. Εκεί, σας περιμένει ένα υπέροχο θέαμα.

Λουλούδια και αρωματικά φυτά, όπως γαρίφαλα, τριαντάφυλλα, λεβάντα, βασιλικό, ρίγανη, ελαιόδεντρα και ηλιοτρόπια, συνθέτουν έναν ιδιότυπο κρεμαστό κήπο με έμπνευση από τη χλωρίδα της Ελλάδας.

Στο art instal­la­tion Ψηλά, Κήπος, η καλλιτέχνης Rebecca Louise Law χρησιμοποιεί 11.000 λουλούδια που θα κρέμονται και θα αποξηραίνονται στο χώρο μέχρι το καλοκαίρι.

Όσο μαραίνονται θα επιστρέφουν πίσω στη γη επιτελώντας έναν ακόμα σκοπό: να μας απο-δείξουν την όμορφη διαδικασία της φθοράς.

Η… Damien Hirst art φιλοσοφία της Louise Law δεν είναι τυχαία. ‘Εχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον μεγάλο σύγχρονο Βρετανό εικαστικό ενώ η ίδια είναι μία σύγχρονη καλλιτέχνιδα, καταξιωμένη στο χώρο της τέχνης αλλά και της μόδας με συνεργασίες και πρότζεκ για μεγάλους οίκους όπως Her­mès και Tiffany & Co.

Δείτε το βίντεο. Mπον νουιτ…

www.rebeccalouiselaw.com

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


2 + 7 =