‘Εμαθα πως είσαι manga

Facebook Twitter Email

#it’s all Greek To Me  Καλοκαιρινές επιλογές από το έργο της Matina Sous Peau (Ματίνα Σου Πω) ό,τι πρέπει για την playlist σου.

Μουσικές επιλογές από το  Υou Tube κανάλι της αγαπημένης του Le Blog Matina Sous Peau η οποία ανασύρει από την συλλογική μνήμη κομμάτια του Ελληνικού Πεντάγραμου δίνοντας τους μια δεύτερη ευκαιρία.

1. ‘Eμαθα πως είσαι manga είσαι και μερακλής

 2. Ξέρω Τι Ζητάω

Εάν από το 2003 που ακούστηκε για πρώτη φορά το μουσικό κομμάτι των Hi-5 (Eλληνικό Girls Band στα early 00’s στα πρότυπα των Spice Girls) έχεις βρει τι ζητάς, τότε σιγο-τραγούδησέ το για να βγάλεις και το άχτι σου. Εάν όχι δεν πειράζει, γιατί εκεί που οι κάποιοι σταματούν το ψάξιμο εσύ θα συνεχίσεις…

 3. Σιωπή

Εάν είσαι πάνω από 30 θυμήσου τα live των Ξύλινων Σπαθιών με το αμόρε από το σχολείο και τη στιγμή που έπαιζε την κομματάρα Σιωπή. Ωραία χρόνια. Το ότι ήσασταν στη συναυλία το ήξερες μόνο εσύ κι αυτός. Όχι όλο το insta­gram (που δεν πολύ ενδιαφέρεται Na Sous Peau κι όλας).

4. Στη θάλασσα

‘Ακρως καλοκαιρινό κομμάτι που η Θεοδοσία Τσάτσου είχε ερμηνεύσει με ένα pink girly τρόπο, εδώ αποκτά την πρέπουσα γλυκόπικρη διάστασή του.

Γιατί σε αυτή τη ζωή έχουμε ζήσει και πικρά καλοκαίρια.

Cheers.

 

Διασκευάζει κι άλλα ωραία. Θα την βρεις και στο sound­cloud

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


8 + 2 =