#Διάβασέ με

Facebook Twitter Email

Το νέο αγαπημένο #hash­tag του Le Blog με προτάσεις για διάβασμα.

“Όλοι είμαστε εδώ για κάποιον ξεχωριστό λόγο. Πάψε να είσαι δεσμώτης τους παρελθόντος σου. Γίνε ο αρχιτέκτονας του μέλλοντός σου.”

Μετανοείτε!

Τώρα που τα σύμβολα sta­tus αλλάζουν, η Fer­rari γίνεται vespa και τα πουκάμισα φοριούνται χωρίς γραβάτα, ήρθε ο καιρός για το βιβλίο “Ο Μαναχός που Πούλησε τη Fer­rari του” του Robin S. Sharma από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Ο συγγραφέας εγκατέλειψε λέει την καριέρα του για να βρει γαλήνη μέσα από τη φιλοσοφία της Ανατολής. Στο δρόμο κατέγραψε όλες τις σκέψεις του σε αυτό το συμπαθητικό best seller.

Coelho-style, εύκολο σαν νεράκι, ό,τι πρέπει για το μετρό. Χάνεσαι στις σκέψεις σου και δε βλέπεις κανέναν τριγύρω. Σαν διαλογισμός.

IMG_3312

Το βιβλίο του Robin Sharma «Ο Μοναχός Που Πούλησε Τη Fer­rari Του» τυπώθηκε αρχικά σε λίγα αντίτυπα, πολύ σύντομα όμως σημείωσε τεράστια επιτυχία και έγινε ανάρπαστο. Μεταφράστηκε σε περισσότερες από εβδομήντα γλώσσες. Το μήνυμα του βιβλίου, αν και απλό, κρύβει μεγάλη δύναμη μέσα του γιατί είναι ένα μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας. Σε αυτό άλλωστε οφείλεται και η επιτυχία του σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι μια παραβολή που εμπνέει, προσφέροντας όχι μόνο απαντήσεις σε κάποια από τα μεγάλα ερωτήματα της καθημερινής ζωής αλλά και πρακτικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε εσωτερικό πλούτο, ζωντάνια, ευτυχία και εσωτερική γαλήνη, και να ζήσετε μια ζωή για την οποία θα είστε περήφανοι.”

dioptra.gr

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 2 = 5