Διαγωνισμός για μαθήματα yoga

Facebook Twitter Email

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Le Blog και 10 τυχερές κερδίστε από 4 μαθήματα yoga στο Dol­phin Yoga Soci­ety στην καρδιά της Αθήνας.

YOGA

Σκέφτεσαι να αρχίσεις yoga και θέλεις να δεις εάν σου ταιριάζει;

Είσαι ήδη λάτρης και θέλεις να βάλεις ακόμα καλύτερα θεμέλια στην πρακτική σου;

O good vibes gen­tle­man Aντώνιος Μελίβιος κάνει την πιο ήπια και ταυτόχρονα αποτελεσματική basic –και όχι μόνο– hatha yoga πρακτική της πόλης, στο Dol­phin Yoga Soci­ety έναν ολοκαίνουργιο zen χώρο στο στην οδό Μιλτιάδου 11 και Πραξιτέλους στο Μοναστηράκι πολύ κοντά στα γνωστά στέκια της Πλατείας της Αγίας Ειρήνης.

Η επίσκεψη στo Dol­phin Yoga Soci­ety είναι ένα πολύ καλό βήμα για να αγαπήσεις τη yoga η οποία θα σου αλλάξει, το σώμα, τον τρόπο σκέψης για να αντιμετωπίσεις ένα απαιτητικό φθινόπωρο με καλή διάθεση και δύναμη.

Γι’ αυτό το Le Blog συμφώνησε να χαρίσει σε 10 τυχερές fol­low­ers 4 δωρεάν μαθήματα που θα έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις σε δύο Σαββατοκύριακα μέσα στον Οκτώβριο (8−9 /10 & 15–16 / 10) και ώρα 12:30–14:30.

 IMG_4513

ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

• Όσες ΗΔΗ EIΣΤΕ fol­low­ers στο face­book του Le Blog κάντε απλά like στο post και μπείτε στο διαγωνισμό!

Όσες ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ fol­low­ers στο Face­book του Le Blog για να μπείτε στο διαγνωνισμό θα χρειαστεί να κάνετε like στη σελίδα Face­book του Le Blog.

Ο διαγωνισμός θα λήξει 02/10/2016

Όροι συμμετοχής

Kαλή επιτυχία!!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Dol­phin Yoga Soci­ety μπορείτε να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα του στο Face­book.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


3 + 3 =